בירושלים פועל נפצע מחפץ כבד – רשתות ברזל, במהלך עבודתו בדרך חברון בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו לבית חולים שערי צדק, גבר כבן 30 במצב קשה, עם חבלת ראש.
חובשי רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א אלי ריימונד יענקי גרינוולד, סיפרו: "ראינו את הגבר שוכב כשהוא בהכרה מעורפלת וסובל מחבלת ראש לאחר שנפצע מחפץ כבד במהלך עבודתו. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה."
ידידיה גוט, ישי צבע ושלמה לופיאנסקי חובשי איחוד הצלה מסרו: "נמסר לנו בזירה כי נפלו עליו רשתות ברזל במהלך עבודות תשתית. לאחר הטיפול הראשוני שהענקנו לו בזירת האירוע הוא פונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית חולים כשמצבו בשלב זה מוגדר קשה. פועל נוסף שהיה עמו נפצע קל".
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








