מבזקים
גן יבנה מגייסת מנהל/ת למחלקת שפ״ע: המועד האחרון להגשה – 11 בנובמבר שינויים בתנועת הרכבות באשדוד, אשקלון ושדרות: תחנות אשקלון ושדרות ייסגרו זמנית אשדוד: בן 90 נפל במדרגות ונפצע בינוני חייה ניצלו לאחר דום לב – וכעת שולמית אפריאט וון ביסמארק מפתח תקווה תרמה דפיברילטור שיסייע להציל אחרים חודש המסיק באמריקן קולוני: חופשת סתיו ירושלמית עם שמן זית, היסטוריה וספא סגירת מעגל מרגשת ברמלה: רוני גוטרמן מונה לנשיא הכבוד של אליצור רמלה אילת: תרגיל חירום רחב היקף יתקיים היום באזור המלונות סיר מים חמים, עימות עם שוטרים ושימוש בטייזר: צעיר מקריית גת מואשם שהפריע לשוטרים במהלך אירוע אלימות רז קינסטליך: כנראה אותר מקור הריח בראשון לציון הבתים משתקמים, אבל מה יקרה למשפחות? האזהרה של ראש מועצת שער הנגב הורים במזכרת בתיה, שימו לב: ההרשמה לקייטנות חנוכה מסתיימת ביום שישי בוי ג'ורג' הגיע לכותל בירושלים, טמן פתק וחשף את הרגע האישי שריגש אותו מוזיאון בחינם, טיולים והרצאות: מה מחכה לאזרחים הוותיקים באילת בנובמבר? הגיע למסור חבילה ונשדד באיומי סכין: בני זוג מכפר סבא נעצרו בחשד למעורבות בשוד בהרצליה בריכה טיפולית ופיזיותרפיה באילת: המרכז החדש כבר הוקם, אבל מי יוכל לקבל בו טיפול? עוזי שלא היה בשימוש יותר מ – 30 שנה הוחזר לצה״ל: כך תוכלו למסור נשק בלי להזדהות באשקלון, באר שבע, ראשון לציון וירושלים נוסעים באזור התעשייה הישן בנתניה? הכביש ייחסם בשני לילות השבוע בשורה לילדים שאוהבים כדורגל בגבעת שמואל: מגרש חדש הוקם והמגרש הוותיק עבר שדרוג חניות, עצים ובטיחות הילדים: המחלוקת על הנת״צ ברחוב שזר בנתניה מגיעה לנקודת הכרעה ירי ופיצוצים יישמעו באזור חוף זיקים ביומיים הקרובים: צה״ל מרגיע את התושבים

כך סיכלו שוטרי מחוז ירושלים גניבות רכבים מהעיר

זה הלילה השני ברציפות את גניבתם של עוד ארבעה כלי רכב גנובים ועצרו שבעה פלסטינים תושבי איו"ש ותושבי מזרח ירושלים. כאמור, אמש שוטרי מחוז ירושלים סיכלו שבע גניבות כלי רכב מרחבי ירושלים ועצרו חשודים במעשים

במסגרת פעילות נחושה אמש של שוטרי מחוז ירושלים, בלשי היחידה המרכזית במחוז ירושלים בסיוע תצפיתני מרכז השליטה, נתפסה חוליית גנבי כלי רכב, המעורבים בגניבת רכב אמש מדרום העיר, זמן קצר קודם למעצרם.

במהלך פעילות בלשי ימ"ר ירושלים בדרום העיר, זיהו הבלשים רכב שעורר את חשדם. בשלב מסוים, נהג הרכב הבחין בבלשי המשטרה, לא נשמע לקריאתם לעצור והחל להמלט מהמקום במהירות תוך סיכון חיי השוטרים ומשתמשי הדרך במקום. בשלב מסויים, נהג הרכב הגנוב פגע בניידת משטרתית וברכב נוסף עד שנעצר על ידי בלשי המשטרה.

החשוד (20) פלסטיני תושב איו"ש, נהג ברכב הגנוב זאת על אף שלא הוציאו רישיון נהיגה מימיו ואין ברשותו אישורי שהייה בישראל החשוד נעצר על ידי הבלשים וגניבת הרכב סוכלה על ידם. בנוסף, הבחינו בלשי המשטרה ברכב נוסף שעורר את חשדם כי מעורב אף הוא בגניבת הרכב ושני יושבי הרכב תושבי מזרח ירושלים נעצרו לחקירה.

בשני מקרים נוספים, התקבלו שני דיווחים שונים במוקד המשטרה על גניבת כלי רכב משכונה בצפון העיר ירושלים. שוטרי תחנת שפט במחוז ירושלים הוזעקו מיד למקום שני המקרים והבחינו בכלי רכב החשודים כגנובים. משהבחינו החשודים בשוטרים, החלו להימלט מהמקום ואילו השוטרים פתחו במרדף אחר החשודים תוך שנסעו בפראות וסיכנו את משתמשי הדרך והשוטרים. בשלב מסוים, השוטרים שדלקו אחר החשודים וחשו סכנה לחייהם, ביצעו ירי באוויר (ללא נפגעים) ובתום מרדף רגלי קצר, כלל החשודים נעצרו ע״י השוטרים. באחד המקרים, בחיפוש בכליו של חשוד, נתפס ברשותו כלי פריצה ומחשב להנעת כלי רכב.

החשודים (19,16), פלסטינים תושבי איו"ש ללא אישורי שהייה וללא רישיון נהיגה, נעצרו ע״י השוטרים והועבר לחקירה בתחנת שפט.

במקרה אחר, במהלך פעילות של שוטרי תחנת מוריה, הבחינו השוטרים ברכב שחלונו מנופץ ובו חשוד. זה, עורר את חשדם של השוטרים ואלו בדקו את הרכב ויושביו. מבדיקתם התברר כי מדובר בתושב שטחים אשר ניסה לגנוב את הרכב, זה נעצר במקום וגניבת הרכב סוכלה. בחיפוש שנערך ברכב נתפס ברשות החשוד מחשב להנעת כלי רכב. בנוסף בסריקות שנערכו ע״י השוטרים במקום נתפס חשוד נוסף שעפ״י החשד פעל יחד עם החשוד שנעצר לגניבת הרכב.
החשודים, פלסטינים תושבי דהרייה, קטינים בני 17, נעצרו והועברו לחקירה בתחנת מוריה.

כלל החשודים שנעצרו על ידי השוטרים, יובאו היום לדיון בבימ״ש בבקשת הארכת מעצרם ע״י המשטרה.

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן