מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

כתב אישום נגד אחותו של אסמעיל הניה

בתחילת החודש נעצרה אחותו של אסמעיל הניה בחשד לקיום קשר עם פעילי חמאס והזדהות עם ארגון הטרור תוך ביצוע הסתה ותמיכה למעשה טרור בישראל

בחדשות 08 דיווחנו לכם לראשונה על מבצע זריחה מוקדמת במסגרתו נעצרה אחותו של אסמעיל הניה. להרחבה לחצו כאן 

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בבאר שבע כתב אישום נגד צבאח אל סלם הניה (57) מתל שבע, אחותו של ראש הלשכה המדינית של חמאס, איסמעיל הניה, בגין עבירות של גילוי הזדהות עם ארגון טרור והסתה.

מכתב האישום, שהגיש עו"ד ציון קינן מפרקליטות מחוז דרום, עולה כי ב-9 באוקטובר שלחה צבאח הניה לעשרות אנשי קשר, ובהם אחיה, הודעות ווטסאפ הכוללות דברי שבח, אהדה ועידוד למעשי חמאס ולחלקו במעשי הזוועה ההמוניים המהווים מעשי טרור.

בין היתר כתבה (בערבית): "הוי אלוהינו יש לנו אחים בך נכנסו לאויב שלנו את הדלת ניצחון לדת שלך ושחרור לאסירים שלנו ויציאה של הנביא שלך מוחמד עליו התפילות, עשה להם סיבות הכוח והיכולת העליונות… ספק להם ממה שיש לך והכוח שלך והניצחון שלך, הוי אלוהים הרחק מאיתנו ומהם כוחו של האויב שלך והאויב שלנו הקנטרני. הוי אלוהים הניצחון ממך זה שהבטחת בו לעבדים שלך המאמינים. הגבירו את הבקשה בוקר שלכן ניצחון מאלוהים והניצחון בקרוב".

למחרת וכן כעבור מספר ימים, שלחה הניה בקבוצות ווטסאפ בהן היא חברה הודעה נוספת: "היי חבר'ה. מי שיכול לשלוח את התפילה הזאת אל כל השמות שנמצאים אצלכם זה משפיע מאוד להשמדת האויב, התפילה הזאת לפעם אחת. הוי אלוהים פזר אותם והפרד ביניהם ועשה את ניהולם בהשמדתם והרוס את בניינם והחלף את מצבם וקרב את סופם וחתוך להם את החיים, ותן להם להיות עסוקים בגופות שלהם וקח אותם לקיחת יקיר שיכול… הוי אלוהים ספור אותם במספר והרוג אותם ואל תשאיר אף אחד מהם הוי אלוהים. הוי אלוהים תעשה בשחיטה שלהם והרחק אותנו מהרוע שלהם הוי אלוה האלות את שמכין את הסיבות. הכן לנו ממצוותנו בריאות יא אלוהים, יא עושק יא עושק יא עושק. יא אדיר, יא אדיר. הם לא יכולים לך. אלוהים תתפלל על מוחמד ועל אומת מוחמד. שלא תעצור אצלך".

התיק נחקר ביחידה המרכזית של ימ"ר נגב במשטרת ישראל.

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

דילוג לתוכן