מבזקים
החשד בתל אביב: צעירה התלוננה כי נאנסה בביתו של מי שנחשד בצילום נשים בתאי הלבשה תחנה שלישית, 22 קווים חדשים וחיבור למטרו: תוכנית התחבורה של נתניה עולה שלב לא רק בייביסיטר: נשות החינוך לגיל הרך ביבנה סיימו הכשרה מקצועית חדשה באר שבע וערד על המפה: המשטרה סיכלה עסקת סמים ותפסה קילוגרם קנאביס ועוגיות חשיש מטרונית הקו הכחול מגיעה לרחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל ובית הפועלים לא להסתיר את הפציעה: בתל אביב לוחמי מלחמה יעלו למסלול אופנה שנבנה סביב הצלקות שלהם תאונה קשה סמוך ללהבים: גבר כבן 30 במצב אנוש, צוותי מד"א מבצעים בו החייאה לא רק עוד מבנה: אשקלון בונה את הבית החדש של הדור הבא לא רק דגלים: בתל אביב גם הקורקינטים יצבעו בגאווה לקראת המצעד הילדים של גן יבנה קיבלו משימה: לשנות את הדרך שבה כולנו מתייחסים למים האם הדבש יהיה זול יותר השנה? המדינה פותחת יבוא מיוחד לקראת ראש השנה פיצוץ רכב בחולון ומטען בכניסה לדירה באשדוד: המשטרה פענחה שני אירועים חמורים משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות רגע לפני החופש הגדול: כל תלמידי כיתות א' באילת קיבלו ספר אישי במתנה התחזו לעובדי מלון: כך נעצרו החשודים בירי בשכונת צמרת בתל אביב מתוך יותר מ – 100 מועמדים: הזמרת שנבחרה לשיר עם נטע ברזילי במצעד הגאווה בתל אביב היא לא רק שרה רוק – היא פתחה לנשים את הדלת אליו: אסתר שמיר הלכה לעולמה הטרקטורים עלו לשטח: בקדומים החלו לשדרג את בית ההארחה ב – 7 מיליון שקל

כתב אישום נגד יועץ מס שזייף שירות מילואים כדי להסיר עיקולים מחשבונותיו

בעקבות הצגת המסמכים המזויפים, הורה הגובה הראשי במיסוי מקרקעין חדרה על הסרת העיקולים שהוטלו על נכסיו של הנאשם, בהתאם לנהלים שנקבעו עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", שנועדו להקל על משרתי מילואים.

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בחדרה כתב אישום נגד יועץ המס לאחר שזייף אישור על שירות מילואים במהלך "חרבות ברזל" במטרה שמיסוי מקרקעין יפעל לטובתו ויבטל לו עיקולים שהוטלו על חשבונותיו.

מכתב האישום, שהגישה עו"ד דור רוטמן מפרקליטות מיסוי וכלכלה, עולה כי בשנת 2018 ביצע הנאשם עסקת מכר במקרקעין שבבעלותו, שבעקבותיה חב בתשלום מס שבח. בשנת 2023 הגיע הנאשם להסדר פריסת תשלומים עם משרדי מיסוי מקרקעין בגין החוב שנוצר עקב אי תשלום מס השבח.

מספר חודשים לאחר מכן, משהנאשם לא עמד בהסדר, הוטלו עיקולים על חשבונות הבנק שלו ועל נכסי מקרקעין שבבעלותו. על רקע זה, ועל מנת להביא להסרת העיקולים, זייף הנאשם מסרונים ואישורים שלכאורה העידו על שירותו במילואים במסגרת מלחמת "חרבות ברזל", והשתמש בהם במטרה להשפיע על עובדי מיסוי מקרקעין חדרה שיפעלו לטובתו ויבטלו את העיקולים שהוטלו עליו, זאת על אף שלא גויס ולא שירת בפועל בשירות מילואים.

בעקבות הצגת המסמכים המזויפים, הורה הגובה הראשי במיסוי מקרקעין חדרה על הסרת העיקולים שהוטלו על נכסיו של הנאשם, בהתאם לנהלים שנקבעו עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", שנועדו להקל על משרתי מילואים.

לנאשם יוחסו עבירות של קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, זיוף מסמך בכוונה לקבל באמצעותו דבר, ושימוש במסמך מזויף.

כתב האישום הוגש בעקבות חקירה משותפת של פקיד שומה חקירות מרכז ברשות המסים והיחידה הארצית למאבק בפשיעה כלכלית (יאל"כ) בלהב 433 שהחלה במידע שהתקבל ממשרד מיסוי מקרקעין חדרה.


◼️ חדשות משפט ופלילים בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן