מבזקים
הותר לפרסום שמו של חלל נוסף מהאסון בלבנון: סמ"ר ליאל כבביה, לוחם שריון בגדוד 52 הותר לפרסום: סמ"ר יואב קליין ורס"ל ניר בן ארי נפלו בקרבות בדרום לבנון נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב

תושבי שכונת שעריים יפגינו נגד עומסי התנועה: "הרסו לנו את העסקים הקטנים"

תושבי שכונת שעריים נוקטים בצעדים לאחר שהודיעו כי מחר (חמישי) יפגינו ברחוב הרצל בעקבות עומסי התנועה הכבדים בעיר. "אנחנו יוצאים למלחמה בכל הכח", נמסר בהודעה, "הרסו לנו את העסקים הקטנים ובמיוחד את שכונת שעריים".
כפי שפרסמנו רגע אחרי שנפתחו הרמזורים בצומת שבזי-הרצל והשני בצומת אבן עזרא-הרצל, טענו תושבים רבים כי נתקעו בפקקים שבהם המתינו כמעט שעה.  תושבים דיווחו על פקקים ארוכים שהשתרכו במקום ועל המתנה של בין חצי שעה ל־50 דקות בצומת. "רחוב סעדיה גאון בחיים לא היה רועש ועמוס כל כך כמן בשעות האחרונות מאז הפעלת הרמזורים הארורים האלה", סיפרה זוהר תושבת רחובות, "למה זה היה חיוני כל הפקקת הזאת מכל כיוון? אנחנו לא יכולים אפילו לצאת מהחניה של הבניין".
ככל שהימים חלפו תלונות רבות עלו מנהגים שנסעו באזורים הסמוכים ונתקלו בעומסי תנועה כבדים. היום (רביעי) תושבי השכונות מאסו והחליטו להפגין מחר בשעה 20:00 בהרצל. פזית, תושבת השכונה, פרסמה בקבוצות הפייסבוק על ההפגנה המתוכננת: "כל מי שמפריע לו הפקקים ומצוקת החניה בשכונה מוזמנים מחר לגריל סטריט הרצל 99 רחובות שכונת שעריים. כולכם מוזמנים בשעה 20.00 ומבטיחה שאנחנו יוצאים למלחמה בכל הכח. הרסו לנו את העסקים הקטנים ובמיוחד את שכונת שעריים".
עיריית רחובות מסרה לחדשות 08 לאחר הצבת הרמזורים: "מטעמים בטיחותיים ובהתייעצות עם מהנדס, הוחלט להסדיר במקום את התנועה באמצעות רמזור ומעבר חצייה לטובת ציבור הולכי הרגל והנהגים כאחד. זאת מכיוון בצומת זה התרחשו תאונות רבות בשל הסיכון לנהגים (הצורך בחציית שני נתיבים) ולהולכי רגל (בהעדר מעבר חציה במקום) בימים הראשונים של הרמזור, המערכת לומדת את צרכי התנועה ומתאימה את זמן הפינוי בהתאם-  כבר אמש הוארך משך השהיה ברמזור".
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן