מבזקים
לא רק הקול: דוד ד'אור חושף צד אחר שלו בתערוכה מיוחדת בגבעתיים חמש בריכות, מגרשי פאדל וחדרי כושר: מרכז ספורט ענק מתוכנן ברמת גן בכ – 80 מיליון שקל נוסעים למכללת אחווה? קו 687 מפסיק לעבור בבאר שבע ותחנות מרכזיות בוטלו צריכים מישהו לדבר איתו? המענה הרגשי שמציעים ברמלה לתושבים מגיל 18 חסימות לילה ברחובות עד יום חמישי: אלה הרחובות שייחסמו, וגם המדרכות יושפעו במקום שני מבנים ישנים: ארבעה גנים, מעון לפעוטות ושירותים לקשישים יוקמו בבת ים בלי שעות התנדבות: המלגה שמחכה לסטודנטים בראשון לציון, וההרשמה תסתיים בקרוב ארבע שנים אחרי ההבטחות: הקאנטרי בגדרה עדיין ללא טופס 4, ופתיחתו נדחית ל – 2027 עד 7 וחצי שעות בלי חשמל בכפר סבא: אלה הרחובות והבתים שיושפעו ביום רביעי הגן שבו ימשיכו לשחק: ראש העין מנציחה את סמ"ר ליאם חזי ז"ל, שנפל בג'נין בגיל 20 הצגה לילדים, להיטי ABBA ומרוץ מרגש: מה מחכה השבוע לתושבי גן יבנה? כמעט חמש שנים אחרי ההליך הראשון: קריית מלאכי שוב מחפשת יועץ לבית מורשת יהדות אתיופיה קריית גת עקפה את תל אביב במכירת דירות חדשות, אבל 2,930 דירות עדיין מחכות לקונים בעקבות השחתת מתקנים בקריית עקרון: המועצה דורשת להגביר את סיורי המשטרה הצגה בחינם לילדים, קומדיה עם גרייניק ואלתרמן וערב בשרים ומוזיקה: השבוע בגני תקווה עשרות אלפי יתושים שוחררו בקריית אונו: העירייה מדווחת על תוצאות ראשונות 1,273 דירות ייהרסו, 4,355 ייבנו: תוכנית הענק בפתח תקווה מתקדמת לשלב הבא שינוי בשירותי הרווחה בערד: במשך שלושה ימים לא תתקיים קבלת קהל מתקן לאגירת חשמל בסביון: המועצה מקדמת פרויקט חדש בשטחי היישוב מנגנים, רוקדים, כותבים או מציירים? בנתניה מציעים מלגות לאמנים צעירים

לא רק הקול: דוד ד'אור חושף צד אחר שלו בתערוכה מיוחדת בגבעתיים

הזמר והיוצר דוד ד'אור, תושב גבעתיים, יפתח ביום חמישי תערוכת ציורים בגלריה העירונית "מכון המים", במסגרת חגיגות 20 שנה להקמתה. בערב הפתיחה הוא יצייר על קנבס ענק ועל הגוף, תוך כדי מופע שירה חי שבו יגיב ליצירה המתהווה מול הקהל. הכניסה ללא תשלום, בהרשמה מראש, ומספר המקומות בגלריה מוגבל

את קולו של דוד ד'אור מכירים כמעט כולם, אבל ביום חמישי הקרוב, 22 באוקטובר, יוכלו תושבי גבעתיים להכיר גם את הצד האחר שלו: הצייר. הזמר והיוצר, שמתגורר בעיר, יציג בגלריה העירונית "מכון המים" תערוכה חדשה בשם "דוד", ובערב הפתיחה ישלב שירה חיה עם ציור בזמן אמת מול הקהל.

התערוכה מתקיימת במסגרת אירועי 20 שנה לגלריה העירונית בגבעתיים, ותוצג בין 22 ל־30 באוקטובר. את התערוכה אוצרים דורון פולק ושלומי בן יקר, והיא תכלול מבחר מעבודותיו של ד'אור, שעוסק בשנים האחרונות גם באמנות חזותית לצד הקריירה המוזיקלית שלו.

אלא שהאירוע המרכזי לא יהיה רק הצגת העבודות התלויות על קירות הגלריה. בערב הפתיחה מתכנן ד'אור ליצור ציור על גבי קנבס גדול, תוך שילוב ציור גוף. את תהליך היצירה ילווה במיצג ווקאלי חי, שבו יגיב באמצעות קולו ושירתו לציור המתהווה.

המופע נועד ליצור מפגש בין שתי שפות אמנותיות, המוזיקה והציור, כאשר הקהל יוכל לצפות לא רק ביצירה המוגמרת, אלא גם בתהליך שבו היא נוצרת. על פי פרסומי האירוע, במופע ישולבו גם רקדנים שינועו במרחב הגלריה כחלק מהחוויה האמנותית.

ד'אור, שמופיע בארץ ובעולם כבר יותר משלושה עשורים, מוכר בזכות קולו הייחודי והמנעד הקולי הרחב שלו. לאורך הקריירה שלו שילב סגנונות מוזיקליים מגוונים, ממוזיקה קלאסית ופופ ועד פיוטים וניגונים יהודיים מסורתיים. בשנים האחרונות הרחיב את פעילותו האמנותית גם לתחום הציור, ואף שיתף פעולה עם הגלריה העירונית בגבעתיים.

התערוכה החדשה מציעה הצצה לעולם היצירה החזותי שלו, ולדרך שבה הוא מבקש לחבר בין צבע, תנועה וקול.

ערב הפתיחה יתקיים ביום חמישי, 22 באוקטובר, בגלריה העירונית "מכון המים", ברחוב השומר 7 בגבעתיים. פתיחת הדלתות נקבעה לשעה 19:30 והמופע צפוי להתחיל בשעה 20:00.

הכניסה ללא תשלום ובהרשמה מראש, אך מספר המקומות בתוך הגלריה מוגבל והכניסה תתאפשר לפי סדר ההגעה ועל בסיס מקום פנוי. כדי לאפשר לקהל נוסף לצפות במופע, הוא יוקרן בשידור חי על מסך גדול בגינה הסמוכה לגלריה.

התערוכה עצמה תישאר פתוחה לקהל עד 30 באוקטובר, ותאפשר למבקרים להכיר את עבודותיו של ד'אור גם לאחר ערב הפתיחה.

להרשמה ולפרטים נוספים ניתן להיכנס ל[מערכת האירועים הרשמית של קהילתיים בגבעתיים https://events.kehilatayim.org.il/Kehilatayim_events/283914

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פזית ד'אור

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גבעתיים

לחצו כאן
דילוג לתוכן