מבזקים
להלן זמני כניסת שבת באשדוד, גן יבנה, יבנה, גדרה והסביבה זמני כניסת שבת באשקלון, קריית מלאכי וקריית גת זמני כניסת שבת בבאר שבע והנגב, להבים, מיתר, נתיבות, אופקים, שדרות ועוטף עזה זמני כניסת שבת בדימונה, ערד, ירוחם, ים המלח מזג אוויר נוח ורגיל לעונה: זו התחזית לימים הקרובים גאווה מקומית: תושב רמלה ניר רויטמן זכה באות הוקרה ארצי לאחים ואחיות מצטיינים בבית הנשיא אזהרה דחופה: ריקול לאבקת קקאו אורגנית ללא גלוטן אשדוד: נהג רכב נפצע לאחר שהתנגש במעקה בטיחות ברחוב משה אבן עזרא נפתחה תערוכת "סיפורי בדים" המרתקת בגלריה דן ברמת גן הקלה כלכלית בנתניה: זה הצעד שעשה אבי סלמה לבעלי העסקים בעיר הזדמנויות תעסוקה בשרון: עיריית רמת השרון מפרסמת 18 מכרזי כוח אדם חדשים תאונה ברחוב הרצל באשדוד: רוכב קורקינט חשמלי בן 20 נפצע באורח בינוני מוות מיותר: אשה נהרגה בכביש 4, צעיר נהרג בכביש 77 עגלת קפה חדשה נפתחה באשקלון: הסיפור המרגש שמאחורי "בעגלא" אירוע חריג ברחובות נס בתחנת הרכבת בתל אביב: בן 85 התמוטט, עבר החייאה ושב להכרה מלאה רוכב אופנוע החליק ברחוב בני ברית באשדוד והובהל במצב בינוני אל בית החולים אסותא מהמטבח הגיאורגי: מתכון מטורף לסלט חצילים ואגוזים של שף קונדיטור רוני בר-און לראשונה בישראל: "פסטיבל הלוטוס ותרבות הודו" מגיע לגן הבוטני בירושלים טראמפ שוחח עם נתניהו על מזכר ההבנות המתגבש עם איראן – "מוג׳תבא חמינאי אישר את העסקה; נחתום בקרוב"

לקראת יום העצמאות: עיריית אשדוד בקמפיין נוהל פתיחה "על האש"

מטרת הנוהל היא בעיקר להיות מודעים לטריגר הבשר החרוך וליידע את סביבתנו על בעיית הפוסט טראומה אצל חיילי הצבא שנפצעו בשירותם הצבאי

אחד מכל חמישה אנשים בישראל סובל מפוסט-טראומה ופגיעה נפשית בעקבות חוויות קשות, בהם לוחמים ולוחמות שנפצעו במהלך שירותם הצבאי או במילואים. אחד הטריגרים הנפוצים והלא מוכרים כלל אצל פוסט טראומטיים הוא ריח של בשר חרוך, המזכיר להם את ריח המלחמה. זה הזמן שלנו לשמור על הלוחמים והלוחמות שסיכנו את חייהם למעננו.

יום העצמאות בפתח וחג המנגלים עלול להפוך לטריגר עצום לגיבורים ולגיבורות שלנו. לשם כך נוצר קמפיין "נוהל פתיחה בעל האש", בהובלת סטודנטים מבית הספר לתקשורת באוניברסיטת רייכמן – במטרה להעלות את המודעות לטריגרים של פוסט-טראומה ובפרט לטריגר הריח של הבשר החרוך.

במסגרת הקמפיין, ביום העצמאות הקרוב כולנו נבצע "נוהל פתיחת בעל האש".
מטרת הנוהל היא בעיקר להיות מודעים לטריגר הבשר החרוך וליידע את סביבתנו על בעיית הפוסט טראומה אצל חיילי הצבא שנפצעו בשירותם הצבאי.

בעיריית אשדוד מסבירים איך עושים זאת: 

נשלח התראה לכל המוזמנים שלנו, השכנים, בני המשפחה וכל המוזמנים למנגל.

בהתראה שנשלח לפני הדלקת המנגל, נפרט באיזה טווח שעות יהיה בשר על המנגל,.

בדרך זו נוכל לאפשר לכל אחד ואחת מהם (בין אם הם פוסט-טראומטים מאובחנים או לא), להיערך לטריגר הריח של הבשר החרוך.

"שימו לב, בהודעה אחת קצרה אנחנו יכולים לחסוך להם טריגר קשה."

 

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת חדשות הביטוח הלאומי / חברת חשמל / דלק וגז / תאגידי המים / שירותים לציבור לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: freepik | עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן