מבזקים
“לא הייתה שם סבתא מרוקאית”: כתב אישום ראשון בפרשת “העוקץ הרוסי” בהיקף מאות אלפי שקלים סיעת “אומץ” בגדרה תעלה הצעה להקמת ועדה למניעת אלימות בני נוער: “לא נחכה לאירוע הבא” רחובות משיקה שירות חדש לוותיקים: תיקון ציוד רפואי ושיקומי ללא עלות עבודה “הלוואות, איומים ואימה”: שני תושבי באר שבע מואשמים בגין סחיטת חייבים תלמידי אור יהודה הציגו תוצרי מסלול דיפלומטיה באירוע חגיגי ומעורר השראה “מאסטר שף” באילת: כך צעירים מהעולם סיימו הכשרה קולינרית – ודלתות המלונות בישראל נפתחו בפניהם ארבעה נפגעים בשתי תאונות במקביל בכביש 35 סמוך לקריית גת ארב לו: תושב השטחים נעצר בחשד לעבירות מין בקטין בת"א בדרך לצה”ל: מאות בני נוער מגן יבנה נהנו מכנס מתגייסים חווייתי בבריכה במסילת ציון בחמישי הבא: רחובות חוגגת את חודש הגאווה באירוע מרכזי עם הופעה והפנינג חינמי כך תושבי אור יהודה נכנסים לעולם ההייטק – בחינם לגמרי הישג ארצי מרשים ברחובות: שני תלמידים מאמית המר קטפו מקומות שניים באולימפיאדת הלשון “ערב הצלחות” ברמלה: הורים ותלמידים עצרו את המרוץ – וחגגו את הדרך של כל תלמיד חשד להטרדה מינית ברשת: בן 34 מרמת גן נחקר באזהרה דרמה בתל אביב: דיווח על שוד התברר כצילומי סרט עם נשק אמיתי חשש לפגיעה בילדים: משרד הבריאות בודק קשר למחית פירות של “פרינוק” בן 6 נפגע מאוטובוס באשדוד ד"ר גליה ברקאי מונתה לסגנית המנהלת הרפואית בבית החולים הציבורי אסותא אשדוד קרית עקרון: נהג רכב במצב אנוש לאחר תאונה עצמית בית על קו המים: כ-200 חיילים בודדים השתתפו ביום הוקרה מיוחד בנתניה

מאיר יצחק הלוי תובע חולה מאומת שהפר בידוד והגיע לנפוש באילת בסך של רבע מיליון שקלים

ראש עיריית אילת, מאיר יצחק הלוי, תובע סך של 250,000 ₪ מחולה מאומת הנושא את נגיף הקורונה, שהפר בידוד כאמור בצו הבריאות (נגיף הקורונה החדש) והגיע לנפוש באילת. שוטרי משטרת מרחב אילת שאיתרו את החולה – כפי שפורסם בחדשות 08 במלון קלאב הוטל, הרחיקו אותו ואת משפחתו מהעיר וקנסו אותו ב 5,000 ₪. באם לא ישלם האזרח את הפיצוי הנתבע כנגד הנזקים שגרם בהתנהגותו לשיקום ביטחונם של תושבי העיר והנופשים בה, תוגש נגדו תביעה אזרחית.


ראשון) לאזרח, כתב עו"ד ד"ר אופיר מילר בשם ראש עיריית אילת והתאגיד העירוני לתיירות אילת בע"מ: "העובדה, כי בחרת לצאת מפתח ביתך, שהייתך בבית מלון ושהיה במרחב הציבורי בעיר אילת הינה הפרה בוטה של חובת ותנאי הבידוד תוך סיכון ממשי להדביק ולהפיץ את מחלת הקורונה ולסכן את כלל הציבור". עוד צוין במכתב, כי עיריית אילת והעומד בראשה באמצעות התאגיד העירוני לתיירות, משקיעים מאמצים וכספים רבים על מנת לשמור, לעודד ולפתח את תחום התיירות בעיר אילת, במיוחד בימים אלו בהם קיימת פגיעה כלכלית גדולה בענף התיירות ובתושבי העיר עקב התפשטות נגיף הקורונה בישראל.

התנהלות האזרח כמפורט לעיל והזלזול בהוראות החוק ובחיי האדם, מהווים פגיעה חמורה בביטחון התושבים והנופשים באילת ובמאמצים הרבים אותם משקיעה העירייה והתאגיד על מנת לשמור על תושבי העיר והנופשים בה. בהתנהגותו כמפורט לעיל עבר האזרח עבירות פליליות כמשמעותן בסעיף 218 לחוק העונשין, תשל"ז- 1977 וכן בחוק לתיקון ולקיום תוקפן של תקנות שעת חירום (נגיף הקורונה החדש – אכיפה), תש"ף-2020. כמו כן, התנהלותו כמפורט לעיל אף עולה בכדי עוולת התרמית כמשמעותה בסעיף 56 לפקודת הנזיקין (נוסח חדש) וכן הפרת חובה חקוקה כמשמעותה בסעיף 63 לפקודה לפקודת הנזיקין (נוסח חדש). לצד איחולי בריאות שמסר ראש העירייה, צוין במכתב, כי תושבי העיר אילת, העירייה ותאגיד התיירות, אינם מתכוונים לעבור לסדר היום על התנהלותו כאמור ובכוונתם למצות עמו את הדין בכל חומרתו.

על רקע התנהלותו חסרת האחריות של האזרח, החליט כאמור ראש עיריית אילת לתבוע את האזרח בסך של 250,000 ₪ כנגד הנזקים שגרם בהתנהגותו לשיקום ביטחונם של הנופשים הרבים הפוקדים את העיר. את סכום התביעה נדרש האזרח לשלם תוך 7 ימים, באם יבחר לא לעשות כן, תוגש נגדו תביעה אזרחית בערכאות המתאימות.

סכנה ממשית: חולה קורונה שהה מספר ימים במלון באילת

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן