במסגרת הפעילות סיירו השוטרים במוקדי ההתכנסות של בני הנוער ברחבי גן יבנה, קיימו שיחות הסברה בנושאי בטיחות והתנהגות אחראית במרחב הציבורי, ובמקביל ביצעו אכיפה בהתאם לצורך.
אחד ממוקדי הפעילות היה תחום המיקרו מוביליטי. במהלך המבצע נרשמו דוחות אזהרה בגין הרכבה אסורה על קורקינטים ואופניים חשמליים, נסיעה ללא לוחית זיהוי ואי־חבישת קסדה, לצד דוחות כספיים בגין עבירות תנועה נוספות.
במשטרה מדגישים כי מטרת הפעילות אינה רק אכיפה, אלא גם מניעה והגברת המודעות בקרב בני הנוער לסיכונים הכרוכים בהתנהגות לא בטוחה בכבישים ובמרחב הציבורי – מגמה שבאה לידי ביטוי בפעילויות דומות שמקיימת המשטרה ברחבי הארץ.
מפקד נקודת גן יבנה, רפ"ק ירון אוחנה, אמר: "אנו רואים חשיבות רבה בפעילות מניעה והסברה לצד אכיפה ממוקדת. מטרתנו היא לשמור על ביטחונם ושלומם של בני הנוער ותושבי היישוב, להגביר את המודעות לסיכונים הקיימים ולחזק התנהגות אחראית ובטוחה במרחב הציבורי. נמשיך לפעול בנחישות ובשיתוף כלל הגורמים בקהילה למען ביטחון הציבור."
◼️ חדשות גן יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.














