מבזקים
חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע?

מבצע "שאגת הארי": ישראל וארה"ב פתחו במתקפה חסרת תקדים להשמדת איומי הגרעין והטרור באיראן

"שאגת הארי": צה"ל וצבא ארה"ב פתחו במבצע רחב ומשותף לפגיעה יסודית במשטר הטרור האיראני ולהסרת איומים קיומיים על מדינת ישראל לאורך זמן

דובר צה"ל מודיע כי צה"ל וצבא ארה"ב, פתחו במבצע משותף, רחב ועוצמתי לפגיעה יסודית במשטר הטרור האיראני ולהסרת איומים קיומיים על מדינת ישראל לאורך זמן. המהלומה כללה תקיפה של עשרות מטרות צבאיות ובוצעה כחלק ממתקפה רחבה, מתואמת ומשותפת נגד המשטר.

המשטר האיראני לא זנח את התוכנית להשמדת ישראל. בחודשים האחרונים ולמרות המכה הקשה שספג במבצע "עם כלביא", צה"ל זיהה כי המשטר המשיך בניסיונות הביצור, המיגון וההסתרה של תוכניות הגרעין שלו, לצד שיקום תהליך ייצור הטילים. בנוסף, המשטר המשיך במימון, אימון וחימוש שלוחיו המתבססים בגבולות מדינת ישראל. אלו פעולות המהוות איום קיומי על מדינת ישראל, ומאיימות על המזרח התיכון והעולם כולו.

בחודשים שקדמו למתקפה, בוצע תכנון משותף והדוק בין צה"ל לצבא ארה"ב, שאיפשר את ביצוע המתקפה הרחבה בסינכרון ותיאום מרבי בין הצבאות. צה"ל, על כלל מערכיו קיים תהליך היערכות קפדני וארוך טווח למבצע, הן במערכי ההגנה והן בתוכניות ההתקפה השונות.

הרמטכ"ל, רב-אלוף אייל זמיר, ומפקדי צה"ל מקיימים כעת הערכת מצב. כוחות רבים של צה"ל ערוכים ופרוסים בהגנה קדמית ובמוכנות להתקפה בכלל הגזרות ולמול כל אויב.

יש להישמע להנחיות פיקוד העורף המתעדכנות מעת לעת – חוסן האזרחים וההקפדה על ההנחיות מצילים חיים ומהווים מרכיב קריטי בהצלחת המערכה.

צה"ל ימשיך לפעול לגדיעת כל איום המתהווה נגד אזרחי מדינת ישראל בכל מקום ובכל עת. גם ברגעים אלו, חיל האוויר ממשיך לתקוף ברחבי איראן על בסיס מודיעין מדויק. המבצע יימשך ככל שיידרש.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן