מבזקים
מהספורטקידס אל הטבע: יום הבחירות במודיעין מציע בילוי מסוג אחר לילדים הפעם הילדים מחליטים: קלפי מיוחדת והצגת סיפור בחינם בגבעת שמואל מהחממה אל שולחן היצירה: יום הבחירות בעוטף עזה מציע בילוי משפחתי אחר הילדים בחופש ואין תוכניות? שלושה רעיונות לבילוי במזכרת בתיה והסביבה ביום הבחירות חתולים שמחפשים בית, ספינת פיראטים וסרט בקולנוע: יום הבחירות בגבעתיים לא חייב להיות משעמם מקלפי על שפת המכתש ועד לכוכבים: יום הבחירות במצפה רמון נראה אחרת לא רק קלפי: כך תוכלו לבלות עם הילדים ביום הבחירות בחולון לא חייבים לנסוע רחוק: שלושה בילויים עם הילדים בגדרה ביום הבחירות מלכת הסקווישים מגיעה, והילדים מכינים בית ממתקים: ההפתעות של יום הבחירות בנס ציונה יום חופש בלי להתרחק מהנגב: מה מחכה למשפחות מנתיבות ביום הבחירות? ההורים לקלפי, הילדים להופעה: בילוי חינמי מחכה למשפחות בגני תקווה כדורי שוקולד, בלונים וקפיצות בלי סוף: נתניה מתכוננת ליום חופש מתוק במיוחד בין האגם לעיר הנבטית: כך אפשר להפוך את יום הבחירות לחוויה משפחתית בדימונה מהשחמט ועד פארק הציפורים: יום הבחירות המשפחתי של סביון וקריית אונו חמישה שוהים בלתי חוקיים אותרו באתרי בנייה בירושלים – שני האתרים נסגרו בצו מחפשים עבודה באילת? עיריית אילת מגייסת סייעות וסייעים למערכת החינוך שימו לב: כביש 461 נסגר בשני הכיוונים בעקבות טעות של נת"ע נעדר כבר חמישה ימים: המשטרה מחפשת את אופק אלקיים בן ה־26 מראשון לציון גבר נמצא ללא רוח חיים בדירה באשדוד, ימים לאחר מותו מופע ב – 20 שקל והרצאות בחינם: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בגבעתיים בנובמבר?

מותג הלק אורלי פועל להעלאת המודעות לסרטן השד זאת השנה ה-11

מדי שנה בחודש אוקטובר מציין העולם את יום המודעות לגילוי מוקדם של מחלת סרטן השד – לפני 19 שנים ביוני 2000 השחקנית פראן דרשר, שגילמה את דמותה של האומנת הצווחנית, בסדרה הקומית "סופר נני" הובהלה לניתוח חירום לאחר שגילו בגופה גידול סרטני ברחם. לניתוח זה קדמו שנתיים של סימפטומים ושמונה אבחונים כושלים, אלא שבעקבות החרפה בריאותית והתפרצותה של המחלה החליטו הרופאים לנתח את דרשר מייד עם גילוי הגידול והיא כידוע עברה כריתת רחם.

ההחלמה של השחקנית הייתה טובה וכשהשתחררה מבית החולים בלוס אנג'לס היא הוציאה לאור את ספרה Cancer Schmancer. את הספר האמור היא כתבה לדבריה על מנת לעורר מודעות בקרב נשים וגברים לשים לב לסימנים המוקדמים של מחלת סרטן. שבע שנים לאחר שהחלימה ממחלתה, ביוני 2007, הכריזה דרשר על השקת עמותת 'קאנסר-שמאנסר', המפעילה קרן הפועלת ללא מטרות רווח לעידוד גילוי מוקדם של מחלת הסרטן והיא עצמה נרתמה לפעילות פילנתרופית בעמותה במטרה לעודד איבחון מחלת הסרטן בשלב מוקדם.

מותג הלק אורלי פועל להעלאת המודעות לסרטן השד זאת השנה ה-11 ברציפות שדרשר והעמותה שלה משתפים פעולה עם ענקית הלק האמריקאית ORLY. כמדי שנה לקראת יום המודעות מציעה חברת הלק אורלי קולקציית לק במהדורה מוגבלת שתכליתה לסייע בהעלאת המודעות לחשיבות הגילוי המוקדם של המחלה. כ-20% מההכנסות המכירה של הלקים הללו נתרמים לטובת פעילותה של עמותת 'קאנסר-שמאנסר'. מחיר הלק (בישראל): 40 שקל, במכוני הטיפוח והמניקוריות מורשות המותג. צילומים: ג'ון וויט

          

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גדרה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מזכרת בתיה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נס ציונה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית עקרון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן