מבזקים
בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד חשבון המים צפוי להתייקר בינואר: כמה תשלם משפחה בישראל?

מחר: הדלקת נרות שבת לתקווה, לאחדות ולשובם של החטופים כבר בימים הקרובים לבתיהם

לנה טרופנוב שחזרה מהשבי וספיר כהן שחזרה מהשבי וחברתו של סשה טרופנוב מבקשות מכולנו להקדיש את הדלקת נרות השבת מחר ב-18:30 לחזרת החטופים

החטופות שחזרו מהשבי ובני משפחות החטופים מבקשים: הקדישו את הדלקת נרות השבת מחר ב-18:30 לחזרת החטופים

 

 

רגע לפני פסח – החטופות שחזרו מהשבי ובני משפחות החטופים שעדיין שם כבר למעלה מחצי שנה, ביוזמה חדשה להעלאת המודעות למצבם של החטופים:
מחר ב-18:30 הדלקת נרות שבת לתקווה, לאחדות ולשובם של החטופים כבר בימים הקרובים לבתיהם.

ספיר כהן, שחזרה מהשבי: "ברגע החטיפה כשהייתי עם שני מחבלים על האופנוע ועברו לי בראש כל הדברים הכי איומים שיכלו להיות החלטתי להגיד – תודה אלוהים על הזכות לחיים. מאז שחזרתי אני מדליקה נרות בכל שישי ואומרת תודה לאלוהים על המלאכים שהוא שלח אליי לגהנום."

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סרטונים - יח"צ | תמונה - באדיבות המשפחה

דילוג לתוכן