מינוי מרשים: עו"ד יוסי עטר מאשדוד יכהן כיו"ר איגוד תעשיית התרבות והפקות הבמה

אשדוד מובילה בתרבות הרבה מאוד בזכות עו"ד יוסי עטר, בזכות ההפקות והניהול של האירועים שהציבו את הפסטיבלים שלנו בצמרת התרבות בישראל

גאווה גדולה לאשדוד עם בחירתו של עו״ד יוסי עטר לתפקיד יו"ר איגוד תעשיית התרבות והפקות הבמה.

יוסי שלנו הוא מוותיקי המפיקים בישראל, אחד מאנשי המקצוע המובילים בישראל שכולם באים ללמוד ממנו ולקבל עצות השוות זהב בכל תחום ההפקה והתרבות בארץ.

במשך שנים ארוכות וגם היום בעיר אשדוד נהנים מרמת מקצועיות-השיא הנדירה של יוסי. הוא מנהל את ההפקות הקטנות והגדולות ביותר באותה קפדנות מקצועית בלתי מתפשרת, יודע לזהות טרנדים חמים ולהביא לאשדוד את הטוב ביותר וגם לטפח כשרונות מקומיים באהבה גדולה. והאירועים שהוא מפיק תמיד פשוט מושלמים.

ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי מברך את עו"ד יוסי עטר ואומר:

"יוסי, הבמה שלך!

זו הזדמנות מצוינת ומרגשת לברך אותך על הכבוד ועל הגאווה שאתה מביא לעירנו עם התפקיד היוקרתי בו תכהן בהתנדבות.

אשדוד מובילה בתרבות הרבה מאוד בזכותך, בזכות ההפקות והניהול של האירועים שהציבו את הפסטיבלים שלנו בצמרת התרבות בישראל.

העדות הטובה ביותר היא רבבות הצופים שמגיעים לאשדוד בכל שנה, זוכים לראות את ההפקות המושקעות בארץ, ועוד מאות אלפים מתושבי העיר בכל גיל.

יוסי היקר, תודה רבה! עכשיו כל המדינה תזכה ליהנות מכישרונך הרב. אתה ממשיך את שורת הבכירים שכיהנו בעבר בתפקיד ושינו את פני התרבות בישראל כמו אבי הגששים – אברהם דשא פשנל, שמואל צמח, האחראי על כל אמני חו״ל שהגיעו לישראל, מיכאל תפוח שניהל את אריק איינשטיין ושלום חנוך, ומייסד תאגיד זאפה יוני פיינגולד.

בהצלחה בתפקיד, אין ראוי ממך."

 

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן