מבזקים
"לא ראיתי דבר כזה בארץ": סגן השר אלמוג כהן הצדיע לניהול החירום באשקלון – צפו בסרטון שר הביטחון באשדוד: "חוסן התושבים הוא המפתח ליכולת של צה"ל לנצח" הודעת דובר צה״ל בעקבות גל השמועות להתגברות הירי פיקוד העורף לאזרחים: החוסן שלכם חיוני לניצחון אשקלון: איים על שוטרים עם מסור – ובביתו נתפסו מאות גרמים של קנביס בצל המחסור בדם: אשקלון פתחה יום התרמה בבניין העירייה חוליית גנבי רכבים סוכלה בצפון ירושלים אזהרה לצרכנים: חשש לגלוטן בקמח עדשים וקמח חומוס שסומנו “ללא גלוטן” תרגיל חירום בנס ציונה: יחידות חילוץ יתאמנו בתרחיש נפילת טיל צמרת הסוכנות היהודית סיירה בראש העין: סיוע ותמיכה לתושבים שנפגעו מטילים 17 אתרי תקשורת חדשים יוקמו בבנימין: שר התקשורת בקרב חירום עם ראש המועצה נמל אשדוד מרחיב פעילותו: משרד התחבורה וחברת נמלי ישראל מקצים שטח תפעולי נוסף "סגירת חשבון" אלימה בירושלים: שני חשודים נעצרו לאחר שתקפו נהג אוטובוס בשני מקרים קריית מלאכי: מאות סלי מזון חולקו למשפחות הזקוקות לסיוע בתקופת החירום סוכלה הברחת כ-4.5 טונות של מוצרי חלב ללא פיקוח ממחלבה בחברון שיועדו לשיווק בישראל גם בימי חירום: כפר סבא ממשיכה בעבודות תחזוקה ושדרוג תשתיות תוך שמירה על בטיחות העובדים והתושבים יו״ר האופוזיציה ברחובות יניב מרקוביץ' קורא לשיפור שילוט ומידע על מקלטים ציבוריים נבלמה היוזמה לוועד עובדים בקרן לפיתוח קרית מלאכי: רק 36 חתימות לעומת הנדרש 180 הערכת מצב בגן יבנה: זמני מענה גבוהים בשיטור ובפיקוח – המשטרה והעירייה בוחנים שיפורים בן 40 מאשדוד איים על גרושתו בהודעות קוליות: "את תסבלי, אני מבטיח לך"

מלון עין גדי אירח קבוצת בנות זוג של לוחמים במסגרת פרויקט "מקום בשבילך"

התוכנית כללה מגוון פעילויות מעשירות: קבלת פנים עם תפריט הנוודים של הבאו-בר, סדנת תיפוף עם גורן רודיטי, סדנת סאונד הילינג, אמבטיית קרח בהנחיית אדם ברוטמן ומופע ערב עם גיל כספי והרכב מקומי

מלון עין גדי, הממוקם בנווה המדבר הקסום על שפת ים המלח, אירח לאחרונה קבוצת נשים אמיצות – בנות זוג של לוחמים, כחלק מפרויקט "מקום בשבילך" של אגודת ידידי ארגון נכי צה"ל.

המשתתפות נהנו מ-24 שעות של התחדשות בלוקיישן הייחודי של עין גדי, המציע אווירה של רוגע, החלמה ונשימה חופשית הרחק משגרת היומיום התובענית מול מצוקי ההרים וים המלח, בליבו של הגן הבוטני המרהיב. האווירה המדברית המיוחדת והמרחבים הפתוחים העניקו למשתתפות את המרחב הפיזי והנפשי להתחבר מחדש לעצמן.

התוכנית כללה מגוון פעילויות מעשירות: קבלת פנים עם תפריט הנוודים של הבאו-בר, סדנת תיפוף עם גורן רודיטי, סדנת סאונד הילינג, אמבטיית קרח בהנחיית אדם ברוטמן ומופע ערב עם גיל כספי והרכב מקומי. למחרת בבוקר, המשתתפות הקיצו ליוגה על מרפסת הספא מול הזריחה מעל הרי מואב, בהנחיית יובל נשיא בן משה, אלמנתו של רס"ן אריאל בן משה ז"ל, שנפל ב7.10, כשהוביל כוח של סיירת מטכ"ל לטיהור בתי הקיבוץ ממחבלי חמאס.

"אנו רואים חשיבות עליונה בהפיכת מלון עין גדי לבית של שיקום וריפוי הוליסטי במהלך האירוח חשנו התרגשות אדירה והתרוממות רוח, היכולת להעניק ולחבק מרפא גם אותנו," הדגישה רווי רז, מנכ"לית המלון. "המלון פותח את דלתותיו ללוחמי צה"ל, בני משפחותיהם, לפצועים, למשפחות השכולות, למשפחות החטופים והשבים, ולכל מי שזקוק לפסק זמן לנשימה פתוחה והתחדשות. המרחב הייחודי שלנו, בין המדבר לים, מאפשר תהליך ריפוי טבעי שאין דומה לו."

לירון שגיא כהן מנהלת אגודת ידידי ארגון נכי צה"ל: "מאחורי כל לוחם פצוע עומדת משפחה שלמה שנפצעה איתו – ובמרכזה, פעמים רבות, אישה שנושאת על כתפיה את עול ההתמודדות. פרויקט 'מקום בשבילך' הוא חלק מהמחויבות שלנו ללוות גם את בנות הזוג ובני המשפחה, לתת להן מרחב לנשום, להרגיש ולהתחזק. חשוב לנו שיידעו שהן לא לבד – ושיש מי שרואה, מקשיב ופועל כדי להקל, לחזק ולהיות שם גם עבורן."

ההפוגה במלון עין גדי יצרה היווה הזדמנות לחיבור, ריפוי והוקרה לנשים המהוות עוגן של חוזק ואהבה במשפחותיהן. מלון עין גדי גאה להיות חלק מיוזמה מרגשת זו ולספק מקום המאפשר שלווה, התחדשות וחופש אמיתי ומודה לאגודת ידידי ארגון נכי צה"ל על שיתוף הפעולה המשמעותי .

הצטרפו לחדשות תיירות בארץ ובעולם בווטסאפ לחצו כאן

צילום: מלון עין גדי

דילוג לתוכן