מבזקים
"עוצמה שקטה": גלעד הראל ז"ל – הספורטאי המצטיין והלוחם עם הלב הענק מצבות זוגיות בעיצוב אישי – יתרונות, אפשרויות וטיפים ראש העיר מיכאל וידל בסיור פרויקטים עירוניים גם בצל מבצע "שאגת הארי" תיעוד: שוהה בלתי חוקי נתפס מתחת לסדין בתא מטען באריאל חשוד יואשם בסחר והפצת סמים בבית שמש – 700 גרם נתפסו ברכבו ירושלים: היערכות משטרתית מיוחדת לטקסי חג הפסחא ו"שבת האור" בית שמש: פריסת מכולות לשריפת חמץ – הגבוהה בישראל ביחס לתושבים בן 30 נפל מגובה בת"א נהג לא עצר בתמרור “עצור” באשדוד – וגרם תאונה עם שלושה נפגעים ונזק לרכוש קריית מלאכי: "אני אשרוף אותך" – אב נאשם בתקיפת בתו ואיומים קשים על אשתו מחסן סמים נחשף בחניון בניין ברמת גן | כל הפרטים תרגיל פתע רחב היקף בהשתתפות כ-20 גדודים ביהודה ושומרון – נבחנה מוכנות הכוחות לפסח חלקי שלד אדם אותרו בעומק הים בהרצליה – המשטרה פתחה בחקירה שובר את הלב: אחיה של עובדת בית החולים אסותא נפל בקרב בדרום לבנון ירושלים: למרות המלחמה והטיסות שבוטלו – בני הזוג קראוס עלו לישראל עם 10 מזוודות וחלום אחד בת-ים נפרדת מסמ"ר מקסים אנטיס שנפל בקרב בדרום לבנון חברת הכנסת שרן השכל סיירה בזירות נפילה בבאר שבע: "החוסן הישראלי הוא התשובה" תאונה באשקלון: נהגת רכב נפצעה ברחוב יצחק שמיר פסח באילת: המשטרה בהיערכות ביטחונית מוגברת לצד שמירה על הסדר הציבורי ואיכות חיי התושבים ה"פאוור קאפל" החדש של התקשורת: עו"ד כנרת בראשי ויוספה ברק מאחדות כוחות

מנהיגות העתיד של התעשייה הביטחונית הישראלית

ברכות למסיימות המחזור הראשון של בית הספר למנכ"ליות של העתיד של התעשייה האווירית וארגון סופרסונס, בתכנית להכשרת נשים לתפקידים בכירים בתעשיות הביטחוניות – בהובלת התעשייה האווירית.

28 מנהלות בדרג בכיר בתעשייה האווירית, קיבלו בסוף השבוע האחרון תעודות בטקס שהתקיים במשרדי החברה בלוד, לרגל סיום המחזור הראשון של בית הספר למנכ"ליות של העתיד של התעשייה האווירית וארגון סופרסונס, בתכנית להכשרת נשים לתפקידים בכירים בתעשיות הביטחוניות – בהובלת התעשייה האווירית.

הטקס התקיים במעמד מנכ"ל התעשייה האווירית בועז לוי, יו"ר ארגון העובדים יאיר כץ, סמנכ"לית העצמ"ה עדי הרשטט וחברי ההנהלה הבכירה בחברה ומנכ"לית סופרסונס, ליאת שקד.

המחזור הראשון הסתיים בהצלחה עם כ- 20% מהמשתתפות, שהתקדמו לדרג מקצועי או ניהולי בכיר יותר, עוד במהלך התכנית וסמוך לסיומה, ואחוז ניכר של בוגרות אשר גם הן  כבר בתהליך של הגשת מועמדות למכרזי ניהול בכיר.

התכנית מתמקדת בתחומים הרלוונטיים לעולמות הביטחוניים ולתחום הניהולי בפרט, כמו ניהול מו"מ בסביבה רב-תרבותית, חדשנות כערך אסטרטגי ועוד, וכוללת מפגשי היכרות עם נשים בכירות מגופים ביטחוניים בישראל, מפגשים ייעודיים לניהול קריירה הכוללים התמודדות על מכרזים פנימיים, יצירת נטוורקינג, ניתוח דוחות כספיים ועוד.

במהלך התכנית המנהלות מקבלות את הכלים להתמודדות עם חסמים העומדים בפני נשים המעוניינות להתקדם לתפקידי ניהול בכיר.

לאור הצלחת המחזור הראשון, בימים אלה נפתח המחזור השני של בית הספר למנכ"ליות בהשתתפות 29 עובדות נוספות של התעשייה האווירית, הנמצאות בתפקידים משפיעים ומיועדות לתפקידי ניהול בכיר.

◼️ חדש! לקבוצת חדשות בווטסאפ – נשים בלבד לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – נדל”ן, כלכלה, הייטק ועסקים לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: התעשייה האוירית

דילוג לתוכן