מבזקים
בנימין נתניהו חושף: "עברתי טיפול מוצלח בגידול ממאיר בערמונית – אני בריא לחלוטין" תאונה מבצעית בלבנון: שני לוחמים נפצעו בינוני נתניהו חושף: סרטן הערמונית וטיפול מוצלח אירוע חריג באשדוד: ירי באוויר אחרי תאונת דרכים קרב בשמיים: כטב״ם הופל בלבנון – יירוט בצפון סוכן קטין חשף מכירת אלכוהול לקטינים ב-8 בתי עסק בחולון רוכב טרקטורון כבן 35 נפצע קשה בתאונת שטח סמוך לקריית גת היערכות משטרתית רחבה לקראת המשחק בין הפועל באר שבע לבית"ר ירושלים דרום תל אביב: שני אחים נעצרו בחשד לסחר בסמים – עשרות אלפי שקלים במזומן נתפסו יבנה משקיעה בדור הבא: מרכז חדש לגיל הרך יוקם בעיר רחובות: עבודות לילה והסדרי תנועה זמניים בעקבות הקמת המטרונית הכחולה בת ים: שני נפגעים קל בתאונת דרכים ברחוב הקוממיות שאלות ותשובות בנושא זוגיות ומשפחה זמני כניסת שבת וצאת שבת חיפושים נרחבים אחר צעירה מחולון; נראתה לאחרונה בבית החולים שיבא אירוע אלימות בבאר שבע הסתיים במותו של בן 19 תושב לוד נעצר בחשד שהחזיק בביתו אמצעי לחימה בלתי חוקיים וסמים מסטארטאפים ועד NVIDIA: שבוע המצוינות בראשון לציון בלי משפחה, בלי מלווים: קריאה להגיע ללוויה באשקלון פרץ לרכבים בתל אביב – ונתפס בתוך זמן קצר

מסתמן: תשומת לב יתרה בתחומי הרווחה בעיר; השר מרגי: "יש ערך ציוני אדיר בהשקעה באילת"

לדברי השר, "המשאב הלאומי במדינת ישראל צריך להיות מחולק בצורה צודקת – ואני מתכוון לפעול לחלוקה צודקת לעיר על רקע האתגרים עמם היא מתמודדת"

ביקור נוסף מהנהגת המדינה – באילת.

שר הרווחה והביטחון החברתי חה"כ יעקב מרגי ביקר בעיר ונפגש עם ראש העירייה אלי לנקרי ונציגי הרווחה בעיר כדי לדון במענים ובצרכים בתחום השירותים החברתיים. לדברי השר, "המשאב הלאומי במדינת ישראל צריך להיות מחולק בצורה צודקת. יש ערך ציוני אדיר בהשקעה בעיר אילת ואני מתכוון לפעול לחלוקה צודקת לעיר על רקע האתגרים עמם היא מתמודדת".

בפתח הדיון סקר ראש העירייה בפני השר את האתגרים וההזדמנויות של אילת ואת כיווני ההתפתחות שלה. ראש העירייה ציין את תשומת הלב המוקדשת לאוכלוסיית המבוגרים ולאוכלוסייה עם צרכים מיוחדים ועדכן את השר בדבר הרחבת השירותים עבור האוכלוסיות הללו כולל בית חדש שהקימה העירייה לאזרחים ותיקים, מרכז ספורט וחברה משלב לאנשים עם ובלי מוגבלות ומרכז יום טיפולי סיעודי שייבנה לצד בריכה וחווה טיפולית.

עו"ס פרידה בן לולו, מנהלת האגף לשירותים חברתיים בעירייה הציגה בפני השר את הצרכים והאתגרים בעיקר משום ריחוקה ובידודה של העיר. השר עדכן, כי הרשות הלאומית למאבק בעוני שתוקם במשרדו תטפל במאבק במחוללי העוני והעיר אילת תקבל תשומת לב יתרה בשל היותה השער הדרומי של מדינת ישראל ובשל מאפייניה המיוחדים בדגש על ריחוקה.

בתוך כך, חבר המועצה ליאור לבקוביץ האמון על תחום הרווחה ציין את האתגרים עמם מתמודדת העיר ושם דגש על הצורך לתגמל את העובדים הסוציאליים.

השר הדגיש את החשיבות שהוא רואה בעיר אילת ובטיפול באתגרי העיר והבטיח לפעול מול גורמי המקצוע במשרד ובמחוז דרום כדי לקדם את העיר בדגש על המענים בתחום השירותים החברתיים ובכלל. "המשאב הלאומי במדינת ישראל צריך להיות מחולק בצורה צודקת" אמר כאמור השר והוסיף: "יש ערך ציוני אדיר בהשקעה בעיר אילת ואני מתכוון לפעול לחלוקה צודקת לעיר אילת לאור האתגרים עמם היא מתמודדת".

ראש העירייה הודה לשר על הביקור ביום חגה של העיר אילת המציינת 74 שנים לשחרורה של העיר והעניק לו אלבום תמונות ואת סמל העיר אילת והודה לו על תמיכתו הבלתי מסויגת ורבת השנים בעיר אילת.

צילום: דוברות עיריית אילת

דילוג לתוכן