מבזקים
כשבוע וחצי אחרי פיגוע הדקירה: נהרסו מבנים סמוך לחוות ״דרך אברהם״ ביהודה ושומרון בן 54 מיהודה ושומרון נעצר בחשד להסתה ברשת נגד מדינת ישראל אזהרה לציבור: אם יש לכם את דוד החשמל הזה – הפסיקו להתעלם ובדקו אותו מיד פסטיבל "בירה באגם" חוזר: נינט טייב, נטע ברזילי ומושיק עפיה יופיעו באקו פארק אשקלון שלושה רובי M16, מחסניות ותחמושת אותרו במתחם מגורים ברהט – שני חשודים נעצרו נחנכה תחנת הכיבוי החדשה ביבנה: "תשפר את המענה המבצעי לתושבי העיר והאזור" שעות לפני הפתיחה: תערוכת קריקטורות על גיוס החרדים הושחתה בפסטיבל אנימיקס בתל אביב גבעת שמואל מרחיבה את השירות לצעירים: מרכז הצעירים עובר למשכן חדש בנימין | בן 21 נהרג בהתהפכות טרקטורון סמוך לנווה ארז רוכב אופנוע מאופקים נפצע קשה במהלך רכיבה משרד הבריאות אישר פתיחה חלקית של חדרי הניתוח בבית החולים "מדיקה רפאל" בתל אביב רוכב קורקינט חשמלי נפצע קשה בתאונה עצמית באופקים בן 70 התמוטט בתחנת אוטובוס בירושלים – חייו ניצלו לאחר פעולות החייאה פנינה גרין נבחרה לנהל את בית הספר עיר היין באשקלון מרינת אשקלון משנה פנים: תוכנית ענק לשיפור השירות והביטחון הבמה מחכה לדור הבא: הלהקות של גבעתיים פותחות עונה חדשה אחרי 30 שנה: "הדרי רחובות" עוברת למשכן חדש ומרחיבה פעילות ירושלים: כתב אישום נגד "סבא אליעזר" – מואשם בעבירות מין בשלושה ילדים שינויים משמעותיים בתנועה ברחובות: הרחוב המרכזי ייסגר מהשבוע אשדוד: פרץ למרכול, ניסה להימלט ותקף שוטרים – שני בלשים נפצעו קל

מפקד חיל האויר, תומר בר הטיס באופן אישי את החטוף נמרוד כהן, אל איכילוב

>> החטוף השב, נמרוד כהן, מרחובות, שב למשפחתו והגיע כעת לבית החולים איכילוב לאחר 738 ימים בשבי

החטוף השב, נמרוד כהן, מרחובות, שב למשפחתו והגיע כעת לבית החולים איכילוב לאחר 738 ימים בשבי

דובר צה"ל:

בדקות האחרונות המריאו במסוקי חיל האוויר השבים, מתן צנגאוקר, מקסים הרקין, שגב כלפון, אבינתן אור, אביתר דוד, איתן הורן, דוד קוניו, אריאל קוניו, אלקנה בוחבוט ורום ברסלבסקי לבית החולים בליווי בני משפחותיהם. החטופים השבים עברו הערכה רפואית ראשונית ועושים דרכם אל בתי החולים, שם עתידים להיפגש עם שאר בני משפחותיהם ולקבל המשך טיפול רפואי.

ממשרד הבריאות נמסר: ‎מערכת הבריאות כולה ערוכה ברמת המוכנות הגבוהה ביותר לקליטת השבים, הן בהיבט הפיזי והן הנפשי. זהו אירוע מורכב הדורש רגישות רבה לשב ולמשפחתו. היערכותה של המערכת מתבססת על פעימות השחרור הקודמות ועל הלמידה, התחקור והפקת הלקחים שבוצעו לאחר כל פעימה.

‎‏‎מערכת הבריאות תמלא את ייעודה ברגישות ובמקצועיות הנדרשות, תוך הצבת טובת השב וטובתו ובני משפחתו כעיקרון המנחה היחיד. אנו מבקשים להזכיר הפעם ביתר שאת ביחס לפעמים הקודמות כי אלו רגעים רגישים עבור השבים והמשפחות ואנו מבקשים לשמור על פרטיותם.

‎חזרת השבים הוא אירוע מורכב ורגיש, המעורר רגשות עזים של תקווה, כאב ואובדן בקרב משפחות השבים, משפחות החללים והציבור כולו. השמירה על פרטיות השבים ובני משפחותיהם הכרחית על מנת להבטיח את המעבר המיטבי שלהם מהשבי חזרה לחיים, להחלמה ולשיקום.

‎המשרד ממליץ ולהימנע מחשיפה מיותרת לתכנים קשים ולהגן במיוחד על ילדים מפני התיעודים. צפייה חוזרת בתכנים אלו עלולה לפגוע בנפש, ועל כן מומלץ לצמצם חשיפה ולהיעזר בגורמי סיוע מקצועיים במידת הצורך.

ראש עיריית רחובות מתן דיל העלה רשומה ברשתות החברתיות וציין:

נמרוד אהוב שלנו, אמנם אנחנו לא מכירים, אבל מרגיש שמכיר אותך היטב! אותך, את נוף ילדותך, את משפחתך, תחביביך, בקיא במאכלים שאתה אוהב, ואפילו חגגתי לך יום הולדת, פעמיים (!!) ולא רק אני. כל תושבות ותושבי רחובות. כולנו מכירים אותך. כבר שנתיים שפרצופך ניבט אלינו מקרנות הרחוב בעיר ומשלטי החוצות. דאגנו שלא תישכח לרגע. על כל במה הזכרנו אותך וקראנו בשמך. הלוחם הגיבור שלנו, כך כינינו אותך.
מאות תושבות ותושבים גדשו היום את רחבת העירייה ואת מרכזי רשת חוויות ברחבי העיר שהקרינו את חזרתך ארצה. כולם עצרו נשימתם כשתמונתך שודרה לראשונה. כולנו מחכים ומצפים להחלמתך המהירה ולשובך לעירנו במהרה. בשם תושבות ותושבי העיר – אוהבים אותך מאד ושמחים בחזרתך ובחזרתם של כל שאר החטופים".

◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דובר צה"ל

דילוג לתוכן