מבזקים
חשד לרצח ברמלה: צעירה כבת 19 נורתה למוות בשכונת ג׳ואריש ליד אשקלון: אתר ההנצחה של גבעתי נפתח מחדש עם קיר זיכרון חדש לחללי החטיבה יותר משנתיים אחרי: הטרגדיה של עובד חברת החשמל שנהרג בשוגג ליד אשקלון חוזרת לכותרות עיריית רחובות הגישה תלונה במשטרה נגד ועד העובדים, בית המשפט ביטל את ההגבלות: "זו הפגנה לגיטימית" שיבושי תנועה נרחבים בעקבות שיירת מחאה חרדית: עשרות רכבים בדרך לכלא 10 גבר נפצע באירוע ירי בתל אביב דרמה בערד: קטטה סמוך למתחם מגורים – כוחות משטרה ומג״ב הוזעקו לזירה אסנת הרוש, תושבת גן יבנה, מונתה למנהלת בית הספר היסודי 'ביאליק' ביבנה בשורה למשפחות באשקלון: מעון יום שיקומי חדש לפעוטות עם מוגבלויות יוקם בעיר היין אזרחים ותיקים בגן יבנה נכנסים לעולם ה־AI והדיגיטל גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער סדנה חווייתית חדשה בגן יבנה תשלב צבע, תנועה וטרנספורמציה ״חותם שממשיך ללוות את העיר״: ראש העין חנכה משעול על שם הרב משולם אריה וחַש זצ"ל מאות ילדים, רובוטים ותחרות טטריס ראשונה: אירוע השיא של “קריית-בוט” בקריית גת 300 מצטיינים, רף גבוה במיוחד ויוזמה חדשה לעסקים: אופקים חוגגת את דור המצוינות גן יבנה מרחיבה את לימודי השחייה לבתי הספר היסודיים 465 דונם הוכרזו כאדמות מדינה: צעד משמעותי להרחבת גבעות הרואה בבנימין שימו לב לנהגים: רחוב יעקב ברחובות ייחסם לתנועה בשל אירוע רב משתתפים קיץ עמוס באירועים בקריית מלאכי: פסטיבלים, מופעים, סרטים ופעילויות לכל המשפחה שותפות, שוויון הזדמנויות ומצוינות בחינוך: צמרת מחוז מרכז במשרד החינוך נפגשה עם הנהגת כפר סבא

מקורבת לסייעת החשודה בהתעללות בגן ילדים ביבנה: "לוקחים אישה טהורה ומכפישים את שמה"

הרשת גועשת בשעות האחרונות בעקבות הידיעה שפורסמה בחדשות 08 לפיה יש חשד להתעללות בגן ילדים ביבנה. הורים רבים זעמו על ניסיון הסתרת המקרה. מקורבת לסייעת שחשודה בהתעללות מנסה להרגיע את הרוחות: "ממתינה לרגע שהצדק ייצא לאור".

 

כפי שצוין, במשטרת ישראל התקבלה תלונה על חשד להתעללות בגן ילדים ביבנה. האם, שבנה לומד בגן עירייה, התלוננה כי קיים חשד להתעללות מצד הסייעת בבנה. מעיריית יבנה נמסר: "אנו מתייחסים במלוא הרצינות לכל טענה. מפאת צנעת הפרט והעובדה כי מתנהלת בדיקה משטרתית, לא נוכל להתייחס לגופם של דברים. אנו מקווים כי המשטרה תפעל בהקדם".

כאמור, הידיעה סחפה אחריה תגובות רבות מצד הורי יבנה שחשים דאגה רבה. אחת התושבות סיפרה: "אוי ואבוי בגנים פה לא בודקים את העבר של הסייעות בגלל זה, זה קורה". תושבת אחרת הוסיפה כי יש לקחת הכל בעירבון מוגבל. "עצוב שכל כך מהר מגיעים למסקנות לפני שדברים מתבהרים והיד קלה על המקלדת".

 

אם, שבנה לומד באותו גן החשוד בהתעללות שיתפה: "התמונה עדיין לא ברורה. מוקדם להסיק מסקנות". מקורבת לסייעת שחשודה בהתעללות התייחסה למקרה: "כמה האצבע קלה על המקלדת. מתוך היכרות אישית עם הסייעת המהממת – אין שום סיכוי בעולם שמשהו נעשה בזדון. לוקחים אישה טהורה עם שם טוב ומכפישים את שמה. הייתם שם? ראיתם במו עיניכם מה היה?? תתביישו לכם! ולהורים של הילד שלכאורה נפגע – שימו לב טוב טוב טוב אם אתם לא יוצאים במסע הזה סתם והדבר לא הוצא מהקשרו. ממתינה לרגע שהצדק ייצא לאור".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן