מבזקים
שלושה אחים מגדרה, שלוש מדליות וכרטיס לאליפות העולם באיטליה הציתו לובי בבניין באשדוד: כתב אישום נגד ארבעה חשודים, בהם קטין תקיפת הבכיר בישיבת מועצת יבנה: החשוד נכלא והמשטרה תבקש להאריך את מעצרו 8.5 מיליון שקל בקיץ אחד: 13 גנים ו – 3 בתי ספר ברמלה יעברו שיפוץ יסודי 50 אלף דונם יוכשרו לחקלאות בדרום ובצפון: משרתי מילואים יקבלו עדיפות 19 תוכניות פינוי בינוי משנות את רמלה: 10 מהן כבר אושרו זהב לתל אביב, כסף לרחובות, נתניה וירושלים: ההישג הישראלי באולימפיאדת הפיזיקה מרגש: ראש העיר רז קינסטליך הגיע לברך את אניטה אסרף שחוגגת 100! נוסעים בכביש 443 באזור מודיעין מכבים רעות? זה השם החדש שאישרה הממשלה קיר בלוקים קרס על פועל באתר בנייה בשדרות רוטשילד בתל אביב – מצבו קשה החלטתי להתמודד בבחירות הקרובות לכנסת: סגן ראש עיריית רמלה, אברהם דז'ורייב, מכריז על מועמדותו בליכוד מהפכה בטיפול בנפגעי עבירות מין: הממשלה אישרה את הצעת השרים איתמר בן גביר וחיים כץ להקמת שבעה מרכזים ייעודיים ברחבי הארץ זהב, כסף וארד: ספורטאי לוד סיימו את המכביה ה – 22 עם שורת מדליות מפיגור במערכה המכרעת למדליית זהב: גבריאל גנדלמן מלוד הוכתר לאלוף אירופה בגיל 60 חזרה ללמוד משפטים: בין 400 הסטודנטים שקיבלו מלגה מלוד בריכה פרטית נבנתה על שטח ציבורי בלוד – העירייה הרסה ותחייב את בעלי הנכס חצי מרתון בלילה והצדעה למילואימניקים: מרוץ האורות חוזר לבאר שבע הדגים שמעולם לא שחו בים: המחקר מבאר שבע שחושף מה עשוי להגיע לצלחת שלנו היערכות לעומסים בשכונת נופרים: שנאי חדש הותקן בראש העין פרוטקשן מלוד מימן דירת גן בראשון לציון: כתב אישום נגד שני אחים

מרגש: ראש העיר רז קינסטליך הגיע לברך את אניטה אסרף שחוגגת 100!

ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, ממשיך במסורת המרגשת והגיע באופן אישי להפתיע ולברך את תושבת העיר, אניטה אסרף, לרגל יום הולדתה המאה. בתפריט: מתכון לדג של שישי ואיחולים חמים מ-40 הנינים.

ציון דרך מרגש במיוחד בראשון לציון: ראש העירייה, רז קינסטליך, הגיע השבוע לביתה של תושבת העיר, אניטה אסרף, על מנת לחגוג עמה ולברך אותה באופן אישי לרגל הגעתה לגיל הגבורה – 100 שנים. הביקור הוא חלק ממסורת שקידם קינסטליך בשנים האחרונות, במסגרתה הוא מגיע לברך מקרוב את תושבות ותושבי העיר שחוגגים את גיל המאה המכובד.

אניטה אסרף, דמות מוכרת ואהובה, עלתה לישראל בשנת 1954 ומאז קבעה את ביתה בראשון לציון. יחד עם בעלה הקימו השניים בית לתפארת וגידלו בעיר 8 ילדים. כיום, בגיל 100, אניטה רווה נחת משפחתית עצומה הכוללת 24 נכדים ולא פחות מ-40 נינים.

לצד גידול המשפחה הענפה, אניטה ידועה בכישרונותיה הרבים – היא חובבת סריגה מושבעת, מבשלת באהבה ונחשבת לאלופת העולם הבלתי מעורערת בהכנת קוסקוס ביתי. במהלך המפגש החם, שיתפה את ראש העיר בחוויותיה לאורך השנים ואף החליפה איתו מתכונים מיוחדים להכנת דג חריף לכבוד ארוחת שישי.

ראש העירייה, רז קינסטליך, שיתף בהתרגשות לאחר המפגש:

"אניטה הספיקה לא מעט ב-100 שנים. היא אוהבת לסרוג ולבשל, אלופת העולם בהכנת קוסקוס ואפילו החליפה איתי מתכון לדג של שישי. אניטה היקרה, אני מאחל לך עוד שנים ארוכות, נחת מהנכדים והנינים, בריאות איתנה והמון רגעים של שמחה ואושר".


◼️ חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית ראשון לציון

דילוג לתוכן