מועצה מקומית מזכרת בתיה והתושבים מברכים את רס״מ גלית עמר, מפקדת השיטור הקהילתי במושבה.
רס"מ עמר קיבלה תעודת הוקרה כמש״קית מצטיינת מחוזית לשנת 2023.

גלית, תושבת יבנה, בעלת ותק של 24 שנים במשטרת ישראל, במגוון תפקידים (ראש משמרת סיור, מפקדת מש״ק ברחובות ועוד), קיבלה על עצמה לפני מספר חודשים את תפקיד מפקדת מש״ק מזכרת בתיה (מש״ק = משרד שיטור קהילה).
לתושבים כתבה עם תחילת עבודתה: ״אני פה לטובת תושבי מזכרת בתיה, זמינה עבורכם 24 שעות ביממה, בכל עניין הקשור במשטרה ובקהילה״.

בתוך כך, לאחרונה נפתח מחזור נוסף של פרויקט מיל"ה – "מובילים יחד למען הנוער" של משטרת ישראל בתיכון רבין, בהובלת רס״ב עמר. הפרויקט כולל 32 מפגשים בהם יקבלו בני ובנות הנוער תכנים משטרתיים, קהילתיים, ערכיים וחווייתיים שיעניקו להם ולהן כלים והתנסויות אשר ישמשו אותם בהמשך חייהם.
מהמועצה המקומית מזכרת בתיה נמסר: "אנו מברכים על ההשקעה החינוכית הזו של משטרת ישראל בילדינו ומאחלים הצלחה רבה למשתתפים ולמשתתפות".
◼️ לקבוצת חדשות מזכרת בתיה בווטסאפ לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








