התפתחות משמעותית בחקירת רצח בני הזוג רוסלן ואולגה פריחודקו בשפלה: לפי מידע שנמסר ל־i24, מתחזק החשד כי האירוע בוצע על רקע לאומני, וכעת שירות הביטחון הכללי (שב״כ) מעורב באופן מלא בחקירה לצד ימ״ר מרכז.
על פי הגורמים המעורים, מאז העלאת החשד הלאומני הועברה החקירה למסלול משותף של שירות הביטחון הכללי יחד עם משטרת ישראל באמצעות ימ״ר מרכז, במטרה לבחון את כלל הכיוונים ולבסס את התשתית הראייתית.
אמש ביצעו לוחמי ימ״מ פשיטה בלוד, בהכוונת שב״כ וימ״ר מרכז, שבמהלכה נעצר חשוד במעשה – אזרח ישראלי ערבי, כך לפי החשד.
החקירה נמצאת בשלביה הראשונים תחת צו איסור פרסום חלקי על פרטי המקרה, ובמערכת הביטחון בודקים כעת האם מדובר באירוע נקודתי או חלק ממניע רחב יותר. לצד זאת, גם אתר i24NEWS דיווח על ההתפתחות הדרמטית, שמסמנת שינוי כיוון משמעותי בחקירה שהחלה בתחילה כפלילית בלבד.
החקירה נמשכת, והמשטרה והשב״כ צפויים להמשיך בפעולות מודיעיניות ומבצעיות בימים הקרובים.
◼️ חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









