מבזקים
תושב בת ים נעצר בחשד שתקף נהג בסכין בעקבות ויכוח בכביש ניצחון כפול באירופה: קבוצת הכדוריד של חולון גברה פעמיים על סירקוזה פיצה ניו־יורקית ומאפים דרום־אמריקאיים: "מונזה" נפתח בחולון אמנון שעשוע מגיע לבאר שבע: הכנס הארצי שיבחן איך הבינה המלאכותית משנה את מדעי המחשב בת 83 מחולון נעדרת מאז יום ראשון: המשטרה מבקשת סיוע באיתורה שימו לב לתאריך: הקצבאות האלה ישולמו כבר ב־22 בספטמבר 120 מתנדבים בשישה צוותים: סיירת ההורים במודיעין מציינת יותר מ־14 שנות פעילות בסופי שבוע ובחופשות: כ־80 מתנדבי סיירת ההורים פועלים ברחבי רהט “מקלטים מוארים” ברחובות: פעילות לילדים ולנוער במרחבים המוגנים אל תחכו לארוחה המפסקת: כך כדאי להכין את הגוף לצום יום כיפור “את הסיפור שלנו נספר”: תערוכת העדויות של לוחמי ולוחמות צה״ל מגיעה לחולון גנב רכב מרמת גן וניסה לפרוץ לרכב נוסף – כתב אישום נגד שוהה בלתי חוקי מהשבעה ברעות שבמודיעין אל השיר: המילים שנכתבו לזכר אופיר ברקוביץ׳ ז״ל קיבלו לחן רחוב בשכונת כלניות בבאר שבע נקרא על שמה של סימה נבון ז״ל קרוואן נייד לבני נוער יגיע לשכונות ולמגרשים בגבעת זאב שריפה פרצה במרפסת במלון קיסר באילת – נזק נגרם לחדר האישה שמאחורי התרבות של באר יעקב: הדר חדד בונה בשקט את הבמה של העיר לתושבי רמלה, לוד ובאר יעקב: כנס מיוחד בנושא שינויים ברישום הפלילי והמשטרתי מדאיג: תושב הרשות הפלסטינית חצה את גדר ההפרדה – פרץ לרכב וגנב אותו מלב העיר רחובות בשורה לתושבי באר יעקב: העירייה גוזמת – ואת הסכך לסוכה אפשר לקחת בחינם

מתנת יום ההולדת של רומי בת ה-11 לעצמה: תרמה את שיערה לחולת סרטן

מחזה מרגש בבית החולים קפלן: רומי קרביץ, נכדתה בת ה-11 של סגנית מנהלת הרשומות בתיה שרון הגיעה לביקור מארה"ב, שמעה על מיזם תרומת השיער עבור ייצור פאות לחולות סרטן הנמצאות בטיפולים כימותרפיים והחליטה לתרום את שיערה. מבחינתה, הייתה זו המתנה שהעניקה לעצמה לרגל יום הולדתה.

אנשים טובים באמצע הדרך. רומי קרביץ ואלי בן זיקרי לאחר התספורת. (צילום: אופיר לוי, דובר קפלן)

 

אמה של רומי, סיוון סיפרה כי "יש לרומי חברה טובה בישראל ששיערה נשר כתוצאה מהטיפולים והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מספרה שניתן לתרום בה שיער. סבתא בתיה עדכנה על קיומה של המספרה ופתיחתו של בית המלאכה הייחודי ב'קפלן' ורומי החליטה מיד לעשות זאת. הרעיון שלה ריגש מאוד את המשפחה והסיפוק מהנתינה הוא אדיר".

רומי קרביץ וסבתה, עובדת המרכז הרפואי, בתיה שרון. (צילום: אופיר לוי, דובר קפלן)

 

מעצב השיער אלי בן זיקרי, שייסד את עמותת פ.ל.א (פאה לכל אישה) התמלא התרגשות לרגל המחווה של רומי הקטנה. "מדובר בפנים היפות של הנוער הישראלי, גם כשהוא נמצא מעבר לים". בן זיקרי, שחלה אף הוא בסרטן בעבר והחליט להקדיש את חייו לעיצוב פאות בחינם לנשים חולות סרטן שעוברות טיפולים, הוסיף: "היוזמה מבורכת, מלאת נתינה ואהבה לזולת. אני פונה לכל אדם שיש לו שיער ארוך להגיע לקפלן ולתרום שיער כדי שנוכל לייצר פאות חדשות לנשים, נערות וילדות חולות. עדיין יש מחסור עצום בשיער טבעי". לתרומות שיער ניתן לפנות ישירות לבן זיקרי בנייד 054-4575901.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן