מבזקים
הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה

נחנכה בריכת האינפינטי בפארק הנופש והספורט במודיעין

הבריכה נחנכה עם פתיחתה של עונת הקיץ בפארק וממנה יוכלו ליהנות מבקרי ומנויי הפארק

נפתחה עונת הקיץ בפארק הספורט והנופש. גולת הכותרת של העונה היא חנוכת בריכת האינפיניטי. הבריכה ממוקמת גבוה יחסית בתוך הפארק, ומשקיפה עליו. גודלה של הבריכה, חצי אולימפית, ומעבר לעיצובה הייחודי בוצעו בה גם עבודות של הצללות.

בריכת האינפיניטי ומהווה חלק משמעותי בשדרוגו של הפארק עבור מבקרי ומנויי הפארק, יחד עם מתקני המים והמגלשות אשר נפתחים באופן רשמי.

בנוסף, בתחילת חודש אפריל, נפתח בפארק המים והנופש בית קפה חדש, למנויים ולמבקרים. בית הקפה ממוקם במבואת הכניסה לפארק, והוא צפוי לפעול לאורך כל השנה ולהציע מבחר של כריכים, מאפים, סלטים ושייקים של פירות עם אפשרות לתוספות חלבון עבור המתאמנים.

פתיחת בית הקפה מהווה נדבך נוסף לשדרוג השירותים בפארק על-ידי מנהלת אופק אשר הרחיבה לא מכבר גם את מערכת החוגים. לצדו של בית הקפה, ימשיך לפעול מזנון לאוכל מהיר בעונת הקיץ, אשר מציע ארטיקים, חטיפים, פיצות ועוד.

פרויקט נוסף שנמצא בשלבי סיום של העבודות על-ידי החכ"ל הוא מתחם קירות הטיפוס, אשר ממוקם בצמוד לפארק הנופש והספורט ויהווה מתחם חדש לבילוי ופנאי.

המתחם יכלול מגוון רחב של קירות טיפוס ובהם, קיר טיפוס בגובה של כ-17 מטרים שיעמוד בסטנדרטים בינלאומיים ויוכל לארח תחרויות מהארץ ומהעולם ויהווה אתגר עבור חובבי הטיפוס.

לצד הקיר האולימפי, יוקמו קירות בגבהים שונים שיאפשרו להתאמן ולהתחרות בסגנונות טיפוס שונים. כך שהמתחם יכיל קירות תחרותיים, וקירות בין 8 ל-14 מטרים: קירות הובלה, בולדרים לתחרויות ואימונים, קיר טופרוף, קיר ספיד 15 מטרים וקירות ילדים, והכל סביב רחבה שתאפשר צפייה בכל קיר.

הכניסה למתחם הטיפוס תהיה בתשלום ותיעשה דרך מבנה כניסה שיכיל קבלה, לובי, חדרי הרצאה, חנות לממכר ציוד ועוד.

◼️ לקבוצת חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת חדשות הביטוח הלאומי / חברת חשמל / דלק וגז / תאגידי המים / שירותים לציבור לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית מודיעין-מכבים-רעות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן
דילוג לתוכן