מבזקים
חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע?

"נמגר כל איום, בכל מקום": חיל האוויר הולם בטהרן; תיעוד מהשמדת מערכות ההגנה

בעוד הלהבות בבירה האיראנית טרם דעכו, מפקד טייסת 107 שולח מסר מרגיע לעורף: "משימתנו מפחיתה את האיום עליכם". צפו בתיעוד מתקיפת מערכות ההגנה האווירית של משטר הטרור.

חיל האוויר הישראלי ממשיך גם בשעה זו במבצע רחב היקף בשמי איראן, כאשר היעד המרכזי בדקות האחרונות הוא ניטרול מוחלט של מערכות ההגנה האווירית בטהרן. התקיפות, שמגיעות לאחר חיסולו הדרמטי של עלי ח'אמנהאי, נועדו לאפשר חופש פעולה מלא לצה"ל ולהסיר את האיום מעל עורף מדינת ישראל.

בתיעוד שהופץ מהדקות האחרונות, נראים פיצוצי משנה עזים כתוצאה מפגיעות מדויקות בסוללות טילים ומכ"מים איראניים, המשאירים את שמי הבירה האיראנית חשופים לחלוטין.

מפקד הטייסת: "בכל גיחה מזרחה – האיום עליכם פוחת"

בזמן שהמטוסים נמצאים בשטח האויב, מפקד טייסת 107 של חיל האוויר סיפק הצצה לתחושות בתוך תא הטייס ולחשיבות המשימה ההיסטורית. "בכל גיחה שאנו טסים מזרחה, כל תקיפת מטרה בהתקפה או יירוט מטרה בהגנה, אנו יודעים שמשימתנו חשובה ומפחיתה את האיום עליכם, אזרחי ישראל", הצהיר מפקד הטייסת.

הוא הוסיף והדגיש את המחויבות הבלתי מתפשרת של חיל האוויר להשלמת המשימה: "נמשיך ונפעל למגר כל איום, בכל מקום, בזמן בו נידרש".

לצד השמדת מערכות ההגנה, צה"ל ממשיך לתקוף תשתיות אסטרטגיות של משטר הטרור האיראני. המבצע, שזכה לשם 'עם כלביא', הופך לאחד המבצעים האוויריים המורכבים והמשמעותיים ביותר בתולדות המדינה, כשהמטרה היא לא רק חיסול הבכירים אלא פירוק מוחלט של היכולות הצבאיות המאיימות על האזור.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דובר צה"ל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן