מבזקים
חשד לרצח בנגב: גבר מת מפצעיו, המשטרה מחפשת אחר היורים חשד לאלימות בתוך המשפחה בכפר סבא: גבר נפצע קשה מחץ דיג – קרוב משפחתו אותר בדירת מסתור בנתניה מקריית מלאכי לבמה הגדולה: מוריאל מור שר עם בן צור לזכר סבתו שנרצחה ב – 7 באוקטובר ראשון לציון נפרדת מרחל מזרחי ז״ל: החלה לעבוד במד״א בגיל 15 והקדישה לארגון יותר מחמישה עשורים אשדוד: תלמידי ישיבות בעלזא ניצלו את בין הזמנים – ותרמו 84 מנות דם רחובות משנה את פני הרצל: עבודות 24 שעות ביממה – והעסקים מבקשים שלא תיעלמו היתושות הנגועות הראשונות של 2026 אותרו סמוך לים המלח – ושישה חולים כבר אובחנו הודעה משותפת לראש הממשלה בנימין נתניהו ולשר הביטחון ישראל כ”ץ – ומה צייץ טראמפ? בעקבות הפיצוץ: שמונה פצועים הובהלו לבית החולים בבאר שבע במד"א מזהירים מהתייבשות ומכת חום בסוף השבוע ועד יום שני – אלה ההמלצות איך אדע שהלידה באמת התחילה? המדריך שכל אישה בהריון צריכה לקרוא לפני הרגע הגדול ירושלים: ילד בן 5 נפצע בינוני מפגיעת רכב בעת שחצה את הכביש פיצוץ אדיר הרעיד את באר שבע עובדת נלכדה מתחת למסוע במפעל בשדרות – חולצה במבצע מורכב עוד שריפה בדירה באילת: סיר על הכיריים עלה באש – האירוע הסתיים ללא נפגעים תנועת הרכבות באזור רמלה הופסקה זמנית בעקבות חפץ חשוד סערה סביב הקאנטרי החדש ביבנה: העירייה מתנגדת למודל ההצטרפות – ותושבים דורשים תשובות יחידת הרחפנים של חולון איתרה נער בן 16 שאיבד את דרכו בחולות – והכוונה מדויקת סייעה בחילוצו שוטרי תחנת אשדוד עצרו ארבעה חשודים במעורבות באירוע ירי לעבר אולם אירועים בעיר מחר ברמלה: יריד האוכל הירושלמי חוזר לקניון עם מבצע מיוחד

סגן ראש עיריית רחובות, יניב מרקוביץ' בנוגע לבמות הניידות: "אם זה בזבוז של עשרות אלפי שקלים, חבל על הכסף"

מספר רשויות כבר הודיעו על ביטול מופעי הזיקוקים, זאת למרות היוזמה של שרת התרבות מירי רגב ויו"ר השלטון המקומי, חיים ביבס. סגן ראש עיריית רחובות, יניב מרקוביץ', אף הוא אישר הבוקר את ביטול הזיקוקים בעיר. "מדובר בהוצאה מיותרת בתקופה הזאת".

במסגרת היוזמה, ראשי הערים היו אמורים לשגר באותה השעה בדיוק את הזיקוקים, בסמוך למופע שאותו רגב מארגנת. זאת, בניגוד לעמדתה הראשונית של המשטרה, שחששה מהתקהלות של אנשים שייצאו לרחובות כדי לצפות בזיקוקים. במהלך היום הממשלה אישרה את הצעתו של השר לביטחון פנים גלעד ארדן, שלפיה יופעלו זיקוקים ביום העצמאות תוך אכיפת ההנחיות נגד התקהלות. השרה רגב ויו"ר השלטון מקומי שיגרו מכתבים לראשי הערים בישראל בבקשה להפעיל את הזיקוקים באותה השעה, אלא שראשי הערים לא מיהרו להיענות למתווה, והודיעו כי בעת משבר עדיף להפנות את התקציבים לתושבים בעיר שנפגעו מהמשבר – לצרכים כמו מזון, מיגון וסיוע מיוחד לקשישים.

תושבי רחובות, הציעו אף הם ברשתות החברתיות, גם לקחת חלק ולבטל את מופע הזיקוקים. סגן ראש העיר, מיהר להודיע שהעירייה כבר החליטה בנושא: " הבוקר קיבלנו החלטה לבטל את הזיקוקים בעיר. בהחלט מדובר בהוצאה מיותרת בתקופה הזאת".

בנוגע לבמות הניידות, הגיב. "לגבי זה עדיין אין החלטה. זה תלוי בעיקר בעלויות של הפעולות הללו. אני חושב שאם זה בעלות סמלית ומבוצע ע״י תושבי העיר זה בסדר. לחלופין – אם זה בזבוז של עשרות אלפי שקלים, חבל על הכסף, אני מניח שרוב האנשים גם ככה יחגגו בבתים שלהם".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן