מבזקים
תועד מהאוויר: נהג מרהט חצה קו הפרדה רצוף ונעצר בכביש 31 נתב״ג: חניוני כרם ופרדס מלאים, עומסים צפויים גם בסוף השבוע תלמידי “אופק” ברמלה הפכו שיעור מתמטיקה לעפיפוני זיכרון תל אביב: רוכבי סורון נעצרו אחרי רכיבה פראית בין מתרחצים בחוף גורדון באר שבע: כתב אישום נגד תושב עזה שהחזיק את גופת אורון שאול ז״ל עבור חמאס רמלה נפרדת מראש העיר לשעבר: היום ייערכו טקס הפרידה והלוויה של משה פרץ ראשון לציון ומודיעין: רכבת ישראל מוסיפה רכבות בשעות השיא הכבשים שנגנבו ממכון המחקר אותרו בנגב: שלושה נאשמים בפרשה שמטלטלת את המכון הוולקני פיצוץ קטלני בנתיבי איילון: אישה נהרגה ברכב סמוך למחלף חולון – התפתחות באר שבע: צו איסור פרסום הוטל על חקירת פיצוץ הרכב יבנה מצדיעה למילואימניקים: שלטי חוצות וערב הוקרה למשפחות שנושאות בנטל אשקלון צעדה עם ידידי ישראל: מצעד העמים התקיים בעיר אשקלון מגבירה אכיפה: טרקטורונים וכלים חשמליים על הכוונת בת ים לפני שנת ה – 100: תלמידי כיתות ט׳ הציגו פתרונות לעיר של המחר אופקים פותחת דלת להייטק: מחזור נוסף בקורס QA יצא לדרך אשקלון: שיקום חוף בר כוכבא נכנס לשלב חדש גבעתיים חוגגת גאווה: עשרות אירועים, כנס הורות גאה ופעילויות למשפחות ישיבה תיכונית חדשה תיפתח בכפר תפוח מפכ״ל המשטרה באילת: “מרחב ייחודי שאין דומה לו בישראל” מחדל המים בערבה: פעילות תחזוקה לקידוחים בירדן בוטלה ברגע האחרון
רות מזרחי

ספר חובה: פעם הייתי שמנמן מאת רות מזרחי

רות מזרחי

מהדורה שלישית לספר "פעם הייתי שמנמן" של אשת התקשורת, רות מזרחי, בגרסת 2018 כולל פרק בשיטת NLP!

רות מזרחי עבדה במשך שנים כעורכת מקומון, לאחר מכן ניהלה בעיר מרפאה גדולה כשלוש שנים וזכתה במקום הראשון הארצי עד שלדבריה "מיציתי ורציתי להתחבר בחזרה ליצירתיות שבי". כיום היא סופרת ילדים במשרה מלאה, מנחה מפגשי סופר בבתי ספר וגנים, מנחת אירועים ערכיים, סדנאות לכתיבה יוצרת ולכתיבה שיווקית ומרצה בתחומים שונים. מזרחי מחברת עם עולם הכתיבה האהוב עליה את שיטת ה-NLP, שאת סודותיה היא שואפת להעביר לכל מקום באמצעות סדנה מיוחדת שכתבה על עוצמה ומנהיגות.

רות, ברכות, למה בעצם החלטת להוציא מהדורה נוספת?

"הספר יצא לראשונה לפני כשלוש עשרה שנה ושתי המהדורות הראשונות של הספר אזלו במהירות. מאז בעצם לא היו לי ספרים וכל הזמן נאלצתי לדחות אנשים שביקשו לקנותם. כדי להעביר מפגשי סופר נאלצתי להשאיל ספרים מהספרייה העירונית והבנתי שזה לא יימשך לאורך זמן. כאשר נכנסה לחיי שיטת ה-NLP הבנתי שיש כאן הזדמנות פז להוציא מהדורה שלישית מעודכנת בגרסת 2018".

אם כן, מה שונה בספר החדש?

"כבר אז אמרו לי שהקדמתי את זמני כי נושא התזונה לא היה מאוד פופולרי ופתאום היום הוא הנושא העיקרי ואפילו הסתדרות הרופאים הכריזה על השמנה כעל מחלה, מה שמלמד שחייבים לבצע שינוי בנושא, לכן הספר משלב עצות מהתזונאית הנפלאה מזי פאר להורים ואת האיורים של הציירת המוכשרת מרים קנדיוטי שהילדים מאוד אוהבים, אבל הסרתי חלק מהדברים, כגון כמויות הקלוריות שהוכנסו אז, כי כיום לא סופרים קלוריות אלא מדברים אחרת, על שינוי כולל לאורח חיים בריא – ומדובר בשינוי לא פשוט שכל המשפחה צריכה לקבל יחד עם הילד – ולכן יש בספר הסברים חדשים על קבלת שינויים. גם במפגשים עם הילדים, אני מתמקדת בקושי לבצע שינוי ורואה אצל הילדים היענות מדהימה לשיטה והם נפתחים ומספרים לי על הקושי שלהם לקבל שינויים בכל תחום בחייהם, כולל גירושין, מעברי דירה, אובדן ועוד".

מה לגבי ספרים נוספים?

"בתקופה הזו אני זוכה ברוך השם 'ללדת' מתוכי המון סיפורים, כל אחד מהם יעזור לילדים להתגבר על בעיות חברתיות מסוימות. ברגע זה אני כבר יכולה לספר שספר נוסף יצא מהמגירה לבית הדפוס ומדובר בספר שהוא מיזם חברתי מבחינתי בנושא השואה לילדים, אני מנגישה את סיפורו של סבי בן מאה שיחיה, ניצול שואת תוניס, כולל איורים צבעוניים ומדהימים, שילמדו את הילדים מה היה באותה תקופה ויתנו להם להעריך פי כמה את החיים שלנו במדינת היהודים. מבחינתי, יש למה לצפות".

"פעם הייתי שמנמן", משלוחים לכל הארץ, טל' 055-8819113.

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן