מבזקים
תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026

עידית אלה ארגס מ'מצליח' – עומדת מאחורי מחברות ההעצמה וההשראה

עם ולמרות כל האמצעים הטכנלוגיים שיש לנו לכתוב רעיונות, רשימות, מחשבות והרהורים, בסופו של יום אנחנו אוהבים לכתוב על מחברת.

מחברת כזו שהולכת איתנו לכל מקום, מחברת שהבטריה שלה לעולם לא תיגמר, מחברת שתהיה שם בדיוק בזמן הנכון. מחברת כזו של רעיונות, מחשבות ולפעמים גם ציורים וקשקושים הופכת בסופו של דבר למחברת של זיכרונות. גם עידית אלה ארגס, מאמנת אישית למוטיבציה והעצמה נשית, מסתובבת עם מחברות בתיק. אלו הן לא סתם מחברות, אלא מחברות השראה. ואכן עידית היא השראה חיה, נושמת וקיימת בכל יום ובכל שנה. עידית איבדה את בנה אליאור ז"ל והוא בן 8 ימים בלבד. לאחר היריון קשה ואובדן תינוק רך בימים היא שקעה אל תוך עצמה. הסתגרה בתוך כאבה. אך ככל שהימים עברו היא הבינה שלשקוע בכאב, רק יגרום לה ולמשפחתה יותר צצער והגיע הזמן לקום ולצמוח מהמשבר.

עידית החלה לספר את סיפורה. לתמוך בנשים צעירות שחוו גם הן אובדן היריון ולידה ואף לאמן בני נוער וילדים למוטיבציה, צמיחה והתפתחות אישית. כמי שנוהגת לכתוב, לשרבט, לצייר ולרשום בכל יום ויום, גם עידית הסתובבה עם מחברות ויום אחד זה פשוט קרה. "החלטתי לקחת את המוטיבים המרכזיים המלווים אותי בחיים", היא מספרת לנו בהתרגשות, "ולאגד אותם למחברת השראה מעצימה. מחברת שכל דף ודף יעניק לקוראים שלו עוד מסר מחזק עוד עידוד במהלך היום". לאחר עבודה מאומצת ומחשבה מרובה נולדו להן שתי מחברות השראה – "אני מלכה" ו"מאמינה בעצמי". שתיהן מחברות לכתיבה חופשית וכל אחד ואחת יכולים להעלות על הכתב את הסודות הכי כמוסים, את החלומות הכי פרועים ואת הזיכרונות הכי מרגשים.

במהלך העבודה על המחברות האלה, הרצתה עידית בפני בני נוער ברחובות ונתנה להם משימה – לעצב לעצמם כרטיס ביקור. למעשה, היא רצתה ללמד את התלמידים ולעזור להם להבין טוב יותר מהו דימוי עצמי. במהלך השיעור, ניגש אליה אחד התלמידים בהתלהבות ואמר שעיצב מערכת שעות ולוח משימות, מעבר למה שהיא דרשה. נפעמת מיכולת העיצוב שלו ומהחשיבה היצירתית הבינה עידית כי ברגע זה היקום שלח לה את המחברת השלישית – מחברת ניהול זמן. בשורה התחתונה – הידיעה כי נולדו לעידית שלושה תינוקות חדשים, מרגשת אותה בכל יום.

לרכישת המחברות לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן