מבזקים
רחובות נערכת לל״ג בעומר: מדורות רק במוקדים מוסדרים ובפיקוח קריית מלאכי בדרך למהפכה: יצא לדרך פרויקט הוותמ״ל שצפוי לשנות את פני העיר קריית החינוך גינסבורג ביבנה שוב על המפה: הישגים מרשימים לנבחרת האתלטיקה פרשת מעשים מגונים בביתר עילית: מחנך נעצר – בית המשפט התיר לפרסם את שמו שלושה חשודים נעצרו באירוע ירי באשקלון זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים ישראל מחזקת את מערך החימוש: שתי אוניות ומטוסי מטען נחתו עם אלפי טונות ציוד צבאי עבודות הקו הכחול של המטרונית יוצאות לדרך ברחוב הרצל ברחובות אשקלון: עצים ניטעו בגני הילדים לזכר הנופלים תל אביב-יפו נגד המדורות: רק מוקדים מצומצמים יאושרו אשקלון: "שביל המעשים הטובים" נחנך באקו-פארק קריית גת: אות ראש העיר הוענק לתלמידים הבולטים בעיר באר שבע לפני ל״ג בעומר: קריאה לצמצם מדורות אשקלון מחבקת: יוזמה עירונית חדשה מעניקה מרחב של תמיכה ופנאי למשפחות השכולות רופא מסורוקה הורשע בחברות בדאע״ש באר שבע אומרת די לאלימות: בני הנוער התכנסו לעצרת מרגשת לזכר הנרצחים הותר לפרסום: לוחם גולני סמל ליאם בן חמו נפל בקרב בדרום לבנון בעקבות גל האלימות: עיריית גבעת שמואל מקדמת תוכנית חירום לבני הנוער מסורת של זיכרון וספורט: טורניר הכדורגל השלישי לזכרו של סמ"ר תומר אחימס ז"ל בדרך לבגרות: תלמידי גבעת שמואל יצאו לסיור זהות לרגל קבלת תעודת הזהות

עיריית אשדוד תיקנה כבר 1,685 דלתות וחלונות ממ"ד

על פי נתוני העירייה, מדובר בהשקעה של כ־664 אלף שקלים שנועדה לחזק את מוכנות העורף ולשפר את תחושת הביטחון של התושבים.

עיריית אשדוד ממשיכה במבצע ייחודי לתיקון דלתות וחלונות ממ״ד בבתי התושבים, במסגרתו תוקנו עד כה 1,685 ליקויים בדירות ברחבי העיר. על פי נתוני העירייה, מדובר בהשקעה של כ־664 אלף שקלים שנועדה לחזק את מוכנות העורף ולשפר את תחושת הביטחון של התושבים.

במסגרת המבצע מגיעים צוותי עבודה מדי בוקר למוקד העירוני, מקבלים את פניות התושבים ויוצאים לטפל בתקלות בשטח. לעיתים מדובר בליקויים קטנים, אך כאלה שעלולים לפגוע בתקינות המיגון ובתחושת הביטחון של בני הבית.

בעירייה מציינים כי תיקון של חלון או דלת ממ״ד עשוי לעלות לתושב פרטי בין 300 ל־500 שקלים, ולכן השירות העירוני חוסך לתושבים סכומים משמעותיים ומבטיח כי המרחבים המוגנים יהיו מוכנים לשעת חירום.

מעבר לפן הטכני, מספרים בעירייה כי הצוותים זוכים לכינוי מיוחד מצד התושבים – “המלאכים”. במהלך העבודה בדירות הם פוגשים לא פעם תושבים ותיקים, משוחחים עמם ואף מתעכבים לכוס תה, רגעים קטנים שמחזקים את תחושת הקהילה בעיר.

בעירייה הדגישו כי מבצע תיקון הממ"דים הוא חלק ממאמץ רחב לחיזוק הביטחון האישי של תושבי אשדוד, וציינו כי העיר נמנית עם הבודדות בישראל המפעילות מערך עירוני ייעודי לתיקון ואיטום ממ"דים.

לדברי העירייה, העבודה בשטח נמשכת מדי יום, במטרה לוודא שכל משפחה בעיר תוכל להיכנס למרחב המוגן בבטחה בעת הצורך.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן