מבזקים
46 בתים נחנכו בערד, אבל בדרך עשרות משפחות פרשו והמחירים התייקרו עבודות להקמת כיכר בסביון: רחוב כרם הזיתים ייחסם לכחודש החל מהערב ארבעה צמתים בנתניה ייחסמו מהלילה – העבודות יימשכו כשבועיים 1,853 דירות מתוכננות ברמלה: לתושבים נותרו פחות משלושה שבועות להשפיע 340 דירות, חניון עירוני ושדרת עצים: השינוי שמתוכנן בשני אזורים ברמת גן ב – 60 שקל: אמיר דדון, יין ללא הגבלה ופסטיבל בנתיבות מקרר או מכונת כביסה ישנים? ברמת השרון אפשר לפנות אותם בחינם, ויש גם הטבה מיוחדת בשדרות חגגו את הזינוק במתמטיקה, אבל הנתון באנגלית מספר סיפור אחר נס ציונה: קבוצת ריצה ושיח למילואימניקים – 8 מפגשים ב – 80 שקל שילמתם על חניה בשבת במצפה רמון? המועצה מודיעה: ייתכן שמגיע לכם החזר כספי ארבעה מגרשי פאדל בדרך למזכרת בתיה: כמה יעלה לשחק ומה ההנחה לתושבים? מכת המכרסמים בעוטף: ירידה של 80% באזור אחד, אבל בניר עוז ובנירים המפגע נמשך נפרדים מ״הבית של עמי ותמי״: השינוי שמחכה לילדים בגינות המשחקים במודיעין בילוי משפחתי ב – 5 שקלים בלוד: ההטבה שמחכה למשפחות המגויסים כבר מחר עוד לילה של עבודות בגבעתיים: השינויים בדרך השלום ובדרך הטייסים מתחילים הערב בלי חשמל עד שמונה שעות: הרחובות בכפר סבא שבהם צפויות היום הפסקות חשמל ומים שינויים בתחבורה בירושלים: כביש המנהרות ייחסם הלילה, וקו 92 מגיע למורדות גילה הורים בירוחם, בדקתם? הנחות של עד 50% בתשלומי החינוך ועד 30% בחוגים שוב שינויים בכביש 461: הפניות שייחסמו ביהוד מונוסון החל מהלילה מתחילים את השבוע עם שינויים בתנועה ביבנה: נתיב ייחסם מהבוקר בשדרות ירושלים

על רקע הביקורת נגד בנט: שקד בליווי של ראש העיר, ניסים גוזלן, נפגשו עם משפחת הלוחם שנפצע בגבול עזה

אחרי הביקורת שהופנתה כלפי ראש הממשלה נפתלי בנט בעקבות השיחה שניהל עם אביו של הלוחם בראל חדריה שמואלי, שנפצע באורח קשה מירי בגבול רצועת עזה, הגיעה אמש (שלישי) שרת הפנים איילת שקד, מקורבת לבנט וחברת מפלגתו, לבית החולים סורוקה למפגש עם משפחתו. שקד ישבה עם אימו של בראל ואחיו, ויחד איתה היה בביקור גם מפקד מג"ב אמיר כהן וראש העיר באר יעקב ניסים גוזלן.

 

שקד הגיעה לבית החולים כשברקע האווירה הטעונה סביב שיחה שקיים שלשום יוסי, אביו של בראל, עם בנט והטיח בו דברים קשים על היעדר התגובה של ישראל ועל מדיניות הצבא. גם לאורך היום השמיעו בני המשפחה טענות קשות כלפי הצבא.

"מדוע אתם ממשיכים עם המחדלים האלה? מדוע? למה? אם ייפגעו בכיוון שלך, איך תרגיש? הם מתקרבים עד לגדר, איפה אתם חיים? באיזה עולם? איפה אתם? באמת", הטיח האב בראש הממשלה, שלא הגיב.

"כן לירות, לא לירות, לירות ככה, לקבל פקודה ממשמר הגבול. אתם לא יודעים לקבל החלטות? אתה מפחד? תתעורר. ממי אתה מפחד? מעבאס. תתעורר. אתה פחדן, אתה וכל הממשלה שלך פחדנים, תעשו משהו. תעיפו אותם מהשטח לקילומטר לא להתקדם, מה זה? איפה אתם חיים? אין לכם ילדים? יש לי ילד אחד. מה יש לך לענות לי אדוני ראש הממשלה?".
בנט אמר: "אני רוצה לדעת כרגע איפה יוסי מאושפז".
"בסורוקה", ענה האב. "ואתה שם?", שאל ראש הממשלה. "בראל", תיקן אותו האב. "תבוא, נראה אותך. אנחנו לא אנשי פוגרומים כמו שעושים על החיילים שלנו. תבוא תהיה גבר"
אחרי פרסום השיחה, ראש הממשלה בנט פרסם כאמור הודעת התנצלות. "הלוחם בראל חדריה שמואלי נפצע קשה בתקרית בגבול עזה, ויחד עם כל עם ישראל אני מתפלל לרפואתו", ציין בנט בהודעתו. "התקשרתי אתמול ליוסי, אביו של בראל, מתוך דאגה כנה לבריאותו של בראל ועל מנת לחזק את ההורים ברגע כל כך קשה בחייהם. יוסי הביע בפניי כעס ותסכול טבעיים, ואני מחבק אותו ואת משפחתו. ההחלפה בין שמו של בראל לבין שם אביו קרתה בתום לב, ואני מבקש להתנצל על כך מעומק ליבי. אין מילים לתאר את הכאב והקושי שהמשפחה עוברת ברגעים אלה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן
דילוג לתוכן