מבזקים
לא רק מקלטים ואזעקות: בירושלים נערכים גם לשאלה מי יטפל בתושבים בזמן חירום עצר בפתאומיות ונסע לאחור: נהג באילת נתפס עם כמות אלכוהול חריגה בגופו לא רק פארק: רחובות חנכה מסלול עירוני חדש שמחבר בין טבע לבריאות ראש העיר, מיכאל וידל: "הנחיתי לקיים תחקיר מיידי ומעמיק של האירוע" בעקבות אירוע בגן לחינוך מיוחד: ראש עיריית רמלה הורה על תחקיר מיידי מהפכת גיל המעבר מגיעה לעיריות: עשרות נשים מגבעת שמואל הגיעו לשמוע על הנושא שפעם היה טאבו רחוב הגליל ייחסם לשלושה שבועות: אלו הסדרי התנועה החדשים ברחובות 100 שנים לשבוע הספר: אלו היוצרים הצעירים שזכו בפרס ברנשטיין היוקרתי בתל אביב 30 שנה אחרי סל הניצחון: ירושלים מצדיעה לאגדה שהפכה לסמל העיר הכירו את הרוצח, ניסו לטשטש ראיות: כתב אישום יוגש נגד קטין בגין רצח בני הזוג פריחודקו דיווח: הושג הסכם בין ארה"ב לאיראן כולל הפסקת אש בלבנון; טראמפ טוען שנתניהו תומך במתווה דריכות שיא: כוננות גבוהה בישראל לקראת אפשרות לשיגורים מאיראן מרכז רצועת עזה: מחבל חוסל, שניים נוספים נפגעו ואחד נעצר לאחר היתקלות עם לוחמי סיירת חרוב איראן מאיימת, טיסות בוטלו והמרחב האווירי באיראן נסגר: תמונת המצב המלאה ברסלר בתל אביב: "אסור לחזור על הטעות שעשינו אחרי ממשלת השינוי" לוחמי האש חילצו לכוד משריפה במחסן בקומה מינוס 1 בבניין באילת עדכון מיוחד: שינוי במדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף; גם ההופעות של עומר אדם ואייל גולן בוטלו נוער רחובות יוזם ומנצח את האלימות: כ-100 תלמידים פיתחו מיזמי חדשנות בהאקתון עירוני תערוכה חדשה בגבעתיים תתרום את כל ההכנסות לשורדי השואה ירושלים בפסגה, ואיפה רחובות ואשדוד נמצאות? אלה הערים שמובילות את תרומות הדם בישראל

עצומה: לבטל את ההנחיה לגירוש שני אחיו של סמ"ר סולומון גברייה ז"ל – מישראל

אל תהיו אדישים – היכנסו לקישור בכתבה וחיתמו על העצומה

עיריית באר יעקב בהובלת ראש העיר ניסים גוזלן יזמה עצומה מרגשת, הנוגעת למדינה שלמה יחד עם בני משפחת גברייה, במטרה לבטל את ההנחיה לגירוש שני אחיו (למחצה) של סמ"ר סולומון גברייה ז"ל מישראל.

סמ"ר סולומון גברייה התגייס בשנת 2016 לצבא ושימש כלוחם בגזרה הצפונית במרחב עוטף ירושלים בפלוגה נ"א. ביום 26.9.2017 נפל בקרב עם מחבלים כשאבטח את מחסום הכניסה ליישוב "הר אדר".

שני אחיו הגיעו לישראל לתמוך באביהם לאחר נפילתו של סולומון ז"ל ומתגוררים בישראל מזה 5 שנים ואחד מהם אף הקים כאן משפחה. האב פנה לשר הפנים דאז אריה דרעי שהתרגש מהבקשה של האב ואישר להם להישאר בארץ.

במהלך השנים ניסו האחים להתגייר אך בשל המעמד הארעי שניתן להם ועדת חריגים לא אישרה את הגיור ולפני מספר ימים התקבלה ההחלטה של רשות האוכלוסין וההגירה לפיה השניים לא יקבלו מעמד קבע ואף יגורשו מהארץ בשבועות הקרובים.

ראש העיר ניסים גוזלן: "דווקא בימים אלה של טרור, זה הזמן לחבק את חיילי צה"ל ומשפחותיהם. לא נשב בחיבוק ידיים ולא ניתן להפריד את אביו של סולומון ז"ל מילדיו ואת אחיו ואחיותיו מאחיהם.

פניתי באופן אישי לבכירים במשרד הפנים, המשרד האמון על ההחלטה וכן לשרים וחברי כנסת במטרה להפוך את ההחלטה על פיה ואף נפגשתי עם המשפחה".

גוזלן פנה לתושבי באר יעקב, "אני קורא לכם לסייע במאבק המשפחה ולחתום על העצומה שפתחנו" וביקש מהתושבים לשתף את דבר העצומה בכדי שכל עם ישראל יחבק את המשפחה ויחד נבטל את ההחלטה האומללה הזו.

חדשות 08 מצטרף לקריאה ומזמין את כל הגולשים מהשפלה והדרום להיכנס לעצומה בלחיצה כאן ולהצטרף במאבק הצודק.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מתוך העצומה

דילוג לתוכן