מבזקים
הולכת רגל כבת 13 נפגעה בתאונה בקריית גת רוכב אופנוע כבן 20 נפצע בתאונה באשדוד מדליה בסוף, אבל גם חסימות בדרך: כל מה שצריך לדעת על אירוע הרכיבה במודיעין שריפה פרצה בשכונת שערי פינה בירושלים טברנה יוונית באמצע אשקלון: פסטיבל היין יוצא לדרך עם שמות גדולים לקראת סוכות: אלו השינויים הזמניים בתחבורה הציבורית באשדוד מספארי לילה ועד מסיבת שקיעה: כך ייראה סוכות בבת-ים שני תושבי יפו נעצרו בחשד למעורבות ברצח: קוקאין ויותר מ-1,000 כדורי אקסטזי נתפסו יותר מ-500 דירות בדרך: בני עי"ש מתרחבת והבנייה מתקדמת החול הופך לאמנות: תחרות הפיסול חוזרת לחוף פלמחים בסוכות הולכים לפסטיבל ברחובות? שימו לב: חלק מהחניונים ייסגרו ורכבים ייגררו שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: גבעתיים תציין את היום באירועי זיכרון ושיח אחרי שנים של תקיעות: אילת בדרך למהפכת פינוי-בינוי עם 474 דירות חדשות אור יהודה יוצאת למבצע ניקוי: כך נראים מתקני המשחק אחרי הטיפול עבודה, לימודים, כסף וזכויות: באשקלון עושים סדר לצעירים בדרך לאזרחות תשעה אתרים ורובוט אחד: המסלול החדש שמגלה את הסודות של רחובות פצוע קשה בפיגוע דריסה באזור מחסום מכבים – המחבל חוסל מאושפלו של תמרה לגבינות מהעזים: סוכות בין קריית מלאכי לבאר טוביה מלחם שנכתב עליו לפני אלף שנה עד אינג'רה וקבב של אמא: סוכות טעים בקריית עקרון מרק, חילבה וסלוף חם: סוכות בראש העין מריח כמו עיר שלא שכחה מאיפה באה

עצומה: לבטל את ההנחיה לגירוש שני אחיו של סמ"ר סולומון גברייה ז"ל – מישראל

אל תהיו אדישים – היכנסו לקישור בכתבה וחיתמו על העצומה

עיריית באר יעקב בהובלת ראש העיר ניסים גוזלן יזמה עצומה מרגשת, הנוגעת למדינה שלמה יחד עם בני משפחת גברייה, במטרה לבטל את ההנחיה לגירוש שני אחיו (למחצה) של סמ"ר סולומון גברייה ז"ל מישראל.

סמ"ר סולומון גברייה התגייס בשנת 2016 לצבא ושימש כלוחם בגזרה הצפונית במרחב עוטף ירושלים בפלוגה נ"א. ביום 26.9.2017 נפל בקרב עם מחבלים כשאבטח את מחסום הכניסה ליישוב "הר אדר".

שני אחיו הגיעו לישראל לתמוך באביהם לאחר נפילתו של סולומון ז"ל ומתגוררים בישראל מזה 5 שנים ואחד מהם אף הקים כאן משפחה. האב פנה לשר הפנים דאז אריה דרעי שהתרגש מהבקשה של האב ואישר להם להישאר בארץ.

במהלך השנים ניסו האחים להתגייר אך בשל המעמד הארעי שניתן להם ועדת חריגים לא אישרה את הגיור ולפני מספר ימים התקבלה ההחלטה של רשות האוכלוסין וההגירה לפיה השניים לא יקבלו מעמד קבע ואף יגורשו מהארץ בשבועות הקרובים.

ראש העיר ניסים גוזלן: "דווקא בימים אלה של טרור, זה הזמן לחבק את חיילי צה"ל ומשפחותיהם. לא נשב בחיבוק ידיים ולא ניתן להפריד את אביו של סולומון ז"ל מילדיו ואת אחיו ואחיותיו מאחיהם.

פניתי באופן אישי לבכירים במשרד הפנים, המשרד האמון על ההחלטה וכן לשרים וחברי כנסת במטרה להפוך את ההחלטה על פיה ואף נפגשתי עם המשפחה".

גוזלן פנה לתושבי באר יעקב, "אני קורא לכם לסייע במאבק המשפחה ולחתום על העצומה שפתחנו" וביקש מהתושבים לשתף את דבר העצומה בכדי שכל עם ישראל יחבק את המשפחה ויחד נבטל את ההחלטה האומללה הזו.

חדשות 08 מצטרף לקריאה ומזמין את כל הגולשים מהשפלה והדרום להיכנס לעצומה בלחיצה כאן ולהצטרף במאבק הצודק.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מתוך העצומה

דילוג לתוכן