מבזקים
תושב אור יהודה ניסה להימלט ממעצר בראשון לציון – שוטרת נאחזה ברכב ונפצעה ירדו מרכב מסחרי ונמלטו: 18 שב״חים נתפסו בתום מרדף בלוד תושב מזרח ירושלים נעצר בחשד ששדד ארבעה עובדים זרים – הרכוש נתפס ברשותו תושב בת ים נעצר בחשד שתקף נהג בסכין בעקבות ויכוח בכביש ניצחון כפול באירופה: קבוצת הכדוריד של חולון גברה פעמיים על סירקוזה פיצה ניו־יורקית ומאפים דרום־אמריקאיים: "מונזה" נפתח בחולון אמנון שעשוע מגיע לבאר שבע: הכנס הארצי שיבחן איך הבינה המלאכותית משנה את מדעי המחשב בת 83 מחולון נעדרת מאז יום ראשון: המשטרה מבקשת סיוע באיתורה שימו לב לתאריך: הקצבאות האלה ישולמו כבר ב־22 בספטמבר 120 מתנדבים בשישה צוותים: סיירת ההורים במודיעין מציינת יותר מ־14 שנות פעילות בסופי שבוע ובחופשות: כ־80 מתנדבי סיירת ההורים פועלים ברחבי רהט “מקלטים מוארים” ברחובות: פעילות לילדים ולנוער במרחבים המוגנים אל תחכו לארוחה המפסקת: כך כדאי להכין את הגוף לצום יום כיפור “את הסיפור שלנו נספר”: תערוכת העדויות של לוחמי ולוחמות צה״ל מגיעה לחולון גנב רכב מרמת גן וניסה לפרוץ לרכב נוסף – כתב אישום נגד שוהה בלתי חוקי מהשבעה ברעות שבמודיעין אל השיר: המילים שנכתבו לזכר אופיר ברקוביץ׳ ז״ל קיבלו לחן רחוב בשכונת כלניות בבאר שבע נקרא על שמה של סימה נבון ז״ל קרוואן נייד לבני נוער יגיע לשכונות ולמגרשים בגבעת זאב שריפה פרצה במרפסת במלון קיסר באילת – נזק נגרם לחדר האישה שמאחורי התרבות של באר יעקב: הדר חדד בונה בשקט את הבמה של העיר
21|2ל|רוכבים2|רוכבים66|רוכבים333|רוכביםרוכביםרוכבים|רוכבים1|רוכבים2|רוכבים3|רוכבים4|רוכבים6|רוכבים8|רוכבים9|רוכבים7|רוכבים|רוכבים11|רוכבים12|רוכבים13|רוכבים14|רוכבים15|רוכבים16|רוכבים18|רוכביםרוכבים|רוכבים19|רוכבים20|22|רוכבים23|רוכבים24|רוכבים25|רוכבים27|28|29|31|32|33

ערב גדול לרשת חוויות: הצלחה מסחררת לאירוע הגיבוש הראשון, בסימן יום המשפחה וגם מופע סטנד אפ של ראש העיר, רחמים מלול

21|2ל|רוכבים2|רוכבים66|רוכבים333|רוכביםרוכביםרוכבים|רוכבים1|רוכבים2|רוכבים3|רוכבים4|רוכבים6|רוכבים8|רוכבים9|רוכבים7|רוכבים|רוכבים11|רוכבים12|רוכבים13|רוכבים14|רוכבים15|רוכבים16|רוכבים18|רוכביםרוכבים|רוכבים19|רוכבים20|22|רוכבים23|רוכבים24|רוכבים25|רוכבים27|28|29|31|32|33

רשת חוויות ציינה אמש (שלישי) את חגיגות יום המשפחה באירוע מגבש בהשתתפותם של כ800 עובדים, אשר נהנו מחוויית בילוי איכותית שתהפוך למסורת. בתחילת האירוע נהנו המשתתפים ממינגלינג יוקרתי, אירוח קולינארי בניחוח איטלקי ושי מתנת הרשת. את השהות בקבלת הפנים הנעים החצוצרן רפי דוידוף.

את הערב הקסום הנחתה בחן רב אירית נאור והוא כלל דברי פתיחה של המנכ"ל עדי דויטש שאמר כי "זוהי זכות גדולה לעבוד ברשת חוויות". דויטש הודה לעובדים, לצוותים ולדירקטוריון. אחריו עלה אל הבמה יו"ר ועד העובדים של חוויות, גולן ביטון.

"הרוב הגורף של העובדים בחוויות הן בעצם עובדות אז ברוח היום, נשים יקרות, שיהיה לכן חג שמח", פתח ביטון את דבריו וזכה לתשואות, "ללא ספק אתן הכוח המניע של הרשת, הכוח שמוביל את הרשת". בהמשך הודה לראשי חוויות. "בראש ובראשונה ליו"ר יניב מרקוביץ' על הלב הפתוח, על כל ההקשבה במהלך המשא ומתן עם ההסתדרות ועם הנציגים של הועד, למנכ"ל עדי דויטש וכמובן לראש העיר, רחמים מלול. המטרה שלנו לגדול עם הרשת".

"תראו את הדוגמא האישית שלי ותשאפו להתקדם, להתפתח בתוך הרשת שאנחנו כל כך אוהבים". גולן ביטון (צילום: מני דקל)
"תראו את הדוגמא האישית שלי ותשאפו להתקדם, להתפתח בתוך הרשת שאנחנו כל כך אוהבים". גולן ביטון (צילום: מני דקל)

"בנימה אישית, אני רוצה לספר שלפני 16 שנה התחלתי לעבוד ברשת חוויות בתפקיד הכי פשוט כמחלק אוכל בצהרונים והחלום שלי היה תמיד להתפתח בתוך הארגון וברוך השם אני מנהל את המתנ"ס. אני מבקש שתראו את הדוגמא האישית שלי ותשאפו להתקדם, להתפתח בתוך הרשת שאנחנו כל כך אוהבים. הרשת יקרה לכולם ולעולם לא נלך נגד ההנהלה אלא יד ביד בכדי להצמיח את הרשת".

היו"ר יניב מרקוביץ', אמר: "לפני חמש שנים קיבלתי את המושכות מראש העיר ואני גאה להוביל את חוויות להישגים, ביחד עם העובדים ושאר חברי ההנהלה העושים עבודת קודש". מרקוביץ' ציין כי הרשת זוכה לאמון מלא ממלול ולראייה תקציב הענק של חוויות העומד על כ102 מיליון שקלים. "אנו בצמיחה ונמשיך לגדול מידי שנה".

"גאה להוביל את חוויות להישגים, ביחד עם העובדים ושאר חברי ההנהלה העושים עבודת קודש". יו"ר דירקטוריון חוויות, יניב מרקוביץ' (צילום: מני דקל)
"גאה להוביל את חוויות להישגים, ביחד עם העובדים ושאר חברי ההנהלה העושים עבודת קודש". יו"ר דירקטוריון חוויות, יניב מרקוביץ' (צילום: מני דקל)

מרקוביץ' הוסיף כי הוא "נרגש לעמוד באירוע כה חשוב עבור הרשת, אירוע מגבש ומיוחד עם היכל תרבות מלא בעובדים של רשת חוויות". בהמשך שיתף את העובדים בשינוי המגמה שעוברת הרשת בעקבות ההטבה הניכרת במצבה הכספי לרבות הטמעת השינוי הארגוני באגף הגיל הרך ופיצולו לשני תחומי תוכן – אגף צהרונים ואגף הגיל הרך והמשפחה, המשך הפעלת המתנ"ס והספרייה ברחובות החדשה והשלוחות בבצלאל לינדה ובשדרות ח"ן. בתום דבריו פנה מרקוביץ' לביטון ואמר: "גולן, אתה חילקת אוכל בתחילת דרכך אבל אני הכנתי את הכריכים בתחילת דרכי בחוויות".

עם כל הכבוד לכלל הנואמים ואפילו לסטנדאפיסט שהיה אמון על החלק האמנותי, שלום אסייג, אשר חתם את הערב, מי שגנב את ההצגה הוא דווקא ראש העיר, רחמים מלול. "יש לי כמה בדיחות היום ואני מקווה שאני אגנוב את ההצגה לשלום אסייג", אמר בליציות האופיינית לו. "הבדיחה ראשונה היא שגולן אמר שהוא חילק כריכים, יניב אמר שהוא הכין את הכריכים ואני אומר לשניכם שאני הייתי מנהל הקייטרינג".

שלף בדיחות מהמותן, הצחיק את הנוכחים והחמיא לעובדי חוויות. רחמים מלול (צילום: מני דקל)
שלף בדיחות מהמותן, הצחיק את הנוכחים והחמיא לעובדי חוויות. רחמים מלול (צילום: מני דקל)

"הבדיחה השנייה, היא שבערב יום האשה הנחגג במעמד זה, גולן בירך את הנשים שרוב העובדים ברשת הן בעצם עובדות אז מסקרן אותי לדעת למה אין יו"רית ועד, למה יו"ר?".

"והבדיחה השלישית", חייך מלול, "יש ברשת חוויות 1,200 עובדים, שזה חצי מכמות העובדים של עיריית רחובות, אז אני שואל אותך יניב, למה להתמודד לראשות העיר הרי בפועל אתה חצי ראש העיר, יש לך את חוויות". מלול שסחט מחיאות כפיים וחיוכים מכל קצוות ההיכל הרצין והחמיא לרשת ועובדיה. "נעשית עבודה מעולה, אנחנו נמשיך לתמוך ולחבק את הרשת, יישר כח ליו"ר הדירקטוריון, לחברי הדירקטוריון ולכל העובדים. אני נרגש להיות נוכח באירוע כה מרשים כשהאולם מלא מפה לאוזן. מבחינתי, רשת חוויות היא הרשת המובילה בישראל".

חברת המועצה רוני באום, קיבלה תעודת הוקרה בערב הייחודי (צילום: מני דקל)
חברת המועצה רוני באום, קיבלה תעודת הוקרה בערב הייחודי (צילום: מני דקל)

עובדי חוויות נהנו מקייטרינג בסגנון איטלקי (צילום: מני דקל)
עובדי חוויות נהנו מקייטרינג בסגנון איטלקי (צילום: מני דקל)

שלום אסייג חתם את האירוע בקטעי סטנדאפ קורעים מצחוק (צילום: מני דקל)
שלום אסייג חתם את האירוע בקטעי סטנדאפ קורעים מצחוק (צילום: מני דקל)

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן