מבזקים
ההצעה נפלה – ואז הגיעו הטלפונים: סערה בגדרה סביב ניסיון הדחת מבקר המועצה סוף לחיפושים: הגופה שאותרה סמוך לכביש 40 זוהתה כאלדר דיין ז״ל מאמצי החייאה על פעוטה בת שנה וחצי שטבעה בבריכה ביתית באשקלון תושב באר שבע נאשם בביצוע עבירות מין בקרובת משפחתו בת ה – 10 אופקים מתחדשת: שלושה מנהלים חדשים יובילו בתי ספר בעיר בשנת הלימודים הקרובה רהט, נתניה, תל אביב ופתח תקווה: משרד העבודה חשף חשד להפרות זכויות עובדים במבצעי אכיפה רחובות יוצאת למהלך לעידוד העסקים במרכז העיר: מופעי רחוב והנחה של 50% באגרת השילוט אשקלון משדרגת את בתי הספר לקראת פתיחת השנה: אולם הספורט ברמת כרמים עובר שיפוץ מקיף לפי דיווחים: התפתחות דרמטית בפרשת אלדר דיין – שני חבריו חשודים כי רצחו אותו והסתירו את גופתו נער בן 17 נפצע קשה באירוע אלימות במרכז ירושלים אי ההרפתקאות ממשיך למשוך משפחות: מאות השתתפו באירוע הקיץ בבת ים מאבטח נעצר אחרי הקטטה במושבה בפתח תקווה: חשוד שהכה אוהדים במוט, מעצרו הוארך דימונה, רחובות, ערד ותל אביב: הממשלה הכריזה על מתחמי השיקום הראשונים לאחר פגיעות הטילים אדם נפטר מקדחת מערב הנילוס: יתושות נגועות אותרו גם במרכז הארץ כמעט 10,000 דירות חדשות: תוכנית הענק שתשנה את מרכז באר יעקב בדרך להפקדה באשדוד מקימים מתקן בידוק חדש למכס: יכולת הסריקה תשלש, זמני הטיפול במטענים יתקצרו בקריית אונו בונים קהילה להורים עצמאיים: מסיורי לילה ועד רשת תמיכה לאורך כל השנה עבודות לילה ברחובות: רחוב המדע ייחסם לארבעה לילות במסגרת פיתוח צומת האצטדיון אזהרה לציבור: משרד הכלכלה קורא להפסיק מיד את השימוש בתאורת החירום הזו תושבי אשקלון נאשמים בריגול עבור איראן: צילמו את נמל אילת והר הרצל תמורת אלפי שקלים במטבעות דיגיטליים

פיילוט ראשון בארץ לשיפור קליטה סלולרית במודיעין

במידה ותוצאותיו של הפיילוט יהיו טובות, תפעל העירייה לצרף לעמוד גם את יתר חברות הסלולר ולהגדיל את מספר העמודים החכמים במקומות נוספים.

בשורה בנושא קליטה סלולרית לתושבי מורשת ונופים

פיילוט ראשון בארץ לשיפור קליטה סלולרית בשכונת מורשת

השבוע החלו העבודות להקמת תורן סלולר על הגשר בשדרות ענבה. התורן ישמש את שלושת חברות הסלולר ויעמוד בכל התנאים המחמירים ודרישות של משרד התקשורת והמשרד להגנת הסביבה. בעירייה ציינו, כי לצד מתקני הסלולר מוצבים על התורן גם מצלמות אבטחה.

העבודות צפויות להימשך כחודש ימים ובסיומן התורן יתחיל בפעולה וישפר משמעותית את הקליטה הסלולרית.

לצד העבודות על התורן, בימים אלה יצא לדרך פיילוט ראשון מסוגו בארץ המתקיים בשכונת מורשת, שמטרתו שיפור הקליטה הסלולרית בשכונה.

מדובר בעמוד תאורה חכם של חברת ORWAY אליו מחוברת אנטנה שהייחוד בה טמון בגודלה, בכך שמשדרת לטווחים קצרים ובעוצמות שידור נמוכות. האנטנה מאושרת על ידי המשרד להגנת הסביבה באופן פרטני לכל עמוד.

באמצעות הפיילוט, כך מקווים בעירייה, ניתן יהיה לפתור את קשיי הקליטה בשכונה על ידי התקנת עמודים חכמים קטנים מעין אלו וליהנות משיפור ניכר באיכות הקליטה הסלולרית והורדת עוצמות השידור גם של מכשיר הקצה.

בשלב הראשון, הותקן עמוד חכם בכיכר הרחובות חיים ויצמן – יצחק נבון. שידורו של העמוד באמצעות זרם חשמל תמידי 24 שעות ביממה, לטווחים קצרים כאמור, הנעים בין 250-400 מטרים, ובזכות כך הקרינה אינה מסוכנת, נושא זה ייבדק באופן תדיר גם לאורך הפיילוט.

הפיילוט יבוצע בתיאום מלא ולאחר קבלת כל האישורים הנדרשים מהמשרד להגנת הסביבה וממשרד התקשורת.

בנוסף לשיפור הקליטה הסלולרית, הותקנו על העמוד מצלמת ביטחון אשר מחוברת ישירות למוקד העירוני במסגרת מודל "עיר חכמה" ובהמשך ניתן יהיה להתקין עליו חיישנים נוספים שימדדו את עוצמות רעש, זיהום אוויר ניטור תחבורה ועוד, לצורך בקרה וניטור השכונה ושיפור איכות החיים.

החברה הראשונה שתבחן את יכולות העמוד תהיה חברת "סלקום". במידה ותוצאותיו של הפיילוט יהיו טובות, תפעל העירייה לצרף לעמוד גם את יתר חברות הסלולר ולהגדיל את מספר העמודים החכמים במקומות נוספים.

◼️ לקבוצת חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית מודיעין-מכבים-רעות

דילוג לתוכן