פרסום ראשון: מערכת בדיקות הקורונה ברמון ויטבתה – קרסה; תושבים מאילת ממתינים במקום

תושבי אילת השוהים ברגעים אלו במחסום בדיקות הקורונה ברמון מדווחים כי המערכת של שיב"א קרסה ולפי שעה, אין הם יכולים לשוב לעיר. יתרה מכך, גם המערכת ביטבתה קרסה. המשמעות: תושבי אילת השוהים כעת מחוץ לעיר לא יוכלו להיכנס אליה – עד לקבלת תשובה מבדיקת הקורונה.

שוחחנו עם מספר תושבים השוהים כעת ברמון. "הגענו לבדיקה של הקורונה, איך שעשינו את הבדיקה – אחרי 10 דקות הודיעו שנפלה המערכת, הפסיקו לקלוט אנשים עד לרגע זה, כבר עשרים דקות – ועכשיו גם ביטבתה נפלה המערכת, כך שגם לשם אי אפשר ללכת. לאנשים שהגיעו עכשיו אין להם אפשרות להיבדק – ומי שנבדק לפני – יש לו אפשרות לקבל תשובה ידנית".

מה קורה כרגע במקום?

"אנשים יושבים וממתינים  גם פה וגם ביטבתה עד שהמערכת תחזור".

עדכון (18:11) מעיריית אילת נמסר: "היו בעיות תקשורת בשל מזג האוויר. התקלה טופלה והמערכת חזרה לפעול".

מסופיה ישראל נמסר בתגובה כי: "מדובר בתקלת מחשב קלה, שכבר החלו בתיקונה. אל דאגה, מכשירי הסופיה עדיין ערוכים ומוכנים לבדוק באופן מיידי עם תיקון התקלה את עובדי התיירות ותושבי האיזור. בשם פיקוד העורף, סופיה ישראל וצוותי הרפואה בשטח, אנו מתנצלים על התקלה, היא בהחלט משהו שלא עומד בסטנדרטים של בדיקות מיידיות והמוניות בעידן הטכנולוגי המודרני".

תושבי אילת המעוניינים לקבל עדכונים וחדשות – אודות אילת לפני כולם, מוזמנים להצטרף לקבוצת הוואטסאפ. ההצטרפות הינה חינמית – בלחיצה כאן

דילוג לתוכן