חשד חמור: תושב המרכז יצר חומרי תועבה וביצע מעשים מגונים בילדיו – פרשה מזעזעת נחשפת ביחידה 105 של להב 433, עם הגשת הצהרת תובע נגד תושב מרכז הארץ בשנות ה-40 לחייו. החקירה, שהחלה כסמויה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 105, עוסקת בחשדות חמורים לביצוע עבירות מין בקטינים, פרסום חומרי תועבה ומעשים מגונים. עם המעבר לשלב הגלוי של החקירה נעצר החשוד, ומעצרו הוארך מעת לעת עד לסיום גיבוש הראיות נגדו בתחילת חודש אפריל.
על פי חומר החקירה שנאסף, עולה חשד כבד כי החשוד יצר חומרי תועבה וביצע מעשים מגונים בילדיו שלו ובקטינים אחרים. מסכת העבירות המיוחסת לו כוללת ביצוע מעשה מגונה בקטין מתחת לגיל 14 על ידי אחראי, שימוש בגופו של קטין לצורך עשיית פרסום תועבה, וכן החזקת חומרי תועבה המציגים דמויות של קטינים. חוקרי היחידה למאבק בפשיעה נגד קטינים ברשת פועלים בנחישות למיצוי הדין בפרשה הקשה, המערבת ניצול קרבה משפחתית וסמכות.
היום צפוי להיות מוגש נגד החשוד כתב אישום ובצדו בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים. יש לציין כי על פי החלטת בית משפט השלום בראשון לציון, חל איסור פרסום גורף על שמו של החשוד או על כל פרט אחר שעלול להוביל לחשיפת זהותו, וזאת במטרה להגן על הקטינים הנפגעים בפרשה.
◼️ חדשות משפט ופלילים בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן














