מבזקים
סוכות בטבע הירושלמי: הגן הבוטני מזמין לחגיגת סתיו משפחתית עם סיורים, סדנאות יצירה, רכבת הגן ופעילויות לכל המשפחה אחרי איומים ואלימות בבית ספר ברמלה: הלימודים מחר יחלו רק ב – 10:00 קיבלתם הודעה על חוב לעיריית יהוד מונוסון או אשקלון? אל תלחצו על הקישור עשרות שקיות סמים נתפסו בדירה בחולון: שני אחים נעצרו בחשד לסחר מעקב סמוי מאשקלון הסתיים בכביש 4: אקדח, רובה חיצים וסכין נתפסו ברכב ההתפתחות בפרשת המנהרות סמוך לכפר סבא: אחד החשודים הוא קצין בביטחון המסכל הפלסטיני השוטר עצר את הרכב ביבנה – ואז התגלה מי מסתתר בתא המטען רחובות: ירד מהרכב מול השוטרים – וניסה להימלט מהמקום "אני הולך להרוס לכם את החיים": תושב גדרה מואשם באיומים על אשתו ויכוח בין בני זוג ביבנה הסתיים בתקיפה ובמרדף על קורקינט מה יקרה על הבמה? ערב האלתורים שיגיע לדימונה הסוכה הכי יפה בעיר תזכה בפרס: התחרות שיצאה לדרך בפתח תקווה אוהבים את ג׳ו עמר? ברמלה מכינים ערב נוסטלגי במיוחד פעם תשיעית נהיגה בפסילה: האישום החריג נגד תושב אילת חשד לתקיפת בת זוג באילת: בית המשפט הורה על שחרור החשוד חולון: בן 15 נפצע באורח קשה ניסה להימלט מהשוטרים על סורון באשדוד – ונעצר עם סמים וגז פלפל פועל כבן 25 נפצע אנוש באתר בנייה בקריית עקרון הגיע לאילת לחופשה – ונעצר בחשד לסחר בסמים: יותר מ – 5.5 ק״ג נתפסו בדירה פיצוץ ברחוב הסנהדרין בחולון: נער בן 15 פונה במצב קשה

פרשת האונס הקבוצתי בקפריסין | שני העצורים מרחובות ששוחררו ביום חמישי, בילו את השבת הראשונה מחוץ לכלא; קרוב משפחה: "הוא מרגיש טוב ומצפה לגיוסו הקרוב"

ימים לא פשוטים עברו על משפחות החשודים אשר נעצרו בפרשת האונס הקבוצתי באיה נאפה, במהלך חופשתם, בהם שני תושבים מרחובות – אחד מהם ממשפחה מוכרת מאוד.

כזכור, חמישה מהם נעצרו בחשד לאונס הצעירה הבריטית בבית מלון בקפריסין שוחררו ממעצר ביום חמישי ואף הספיקו להגיע לישראל. למעשה, לאחר המעצר והימים הקשים שעברו, הייתה זו עבורם השבת הראשונה. לדברי קרוב משפחה, מדובר ב"ילד בוגר ורגוע מטבעו, ילד חכם מאוד. מאז המקרה, אבא שלו היה איתו כל השבוע ודאג לו לייצוג משפטי הכי טוב שאפשר. לשמחתנו הוא שוחרר, מאז שהגיע לישראל הוא הספיק לנוח מעט ואכל צהריים אצל הסבתא. הוא נמצא בחיק משפחתו וחבריו, מרגיש טוב ומצפה לגיוסו הקרוב, שיתרחש בעוד שבועיים".

לשאלה כיצד נלקח לחקירה השיב: "הם היו מספר חברים מרחובות בחדר סמוך וכלל לא שמעו על מה שקרה עד שהמשטרה המקומית פרצה לחדרם ולקחה אותם לחקירה. לקחו אותם לחקירה ורק אותו השאירו בנפרד, החברים שלו שוחררו מיד לאחר החקירה ואותו לקחו למעצר. זה היה ממש מעצר הזוי, הוא אף פעם לא ראה את המתלוננת ובכלל לא הכיר את שאר הישראלים המעורבים".

מכתב החשדות עולה כי החשודים החזיקו את המתלוננת בכוח ואנסו אותה, עד שהצליחה להימלט מהחדר בעודה עירומה. בגרסתה סיפרה המתלוננת כי פגשה חבר וחברה, סיפרה להם את שאירע – והם לקחו אותה למרפאה. בהמשך סייעו לה להגיש תלונה במשטרה. לפי החברה, בעדות שפורסמה ב"דיילי מייל" הבריטי, "היא הייתה בדמעות ובמצוקה גלויה וסיפרה שאולצה לשכב עם כל החשודים לפי התור. היא אמרה לי מיד שהיא הסכימה לשכב עם אחד מהגברים הישראלים, ואז כל האחרים רצו לתוך החדר".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן