מבזקים
ערד: פעוטה בת שנתיים פונתה במצב אנוש לאחר שככל הנראה נפגעה מרכב ראשון לציון: שני צעירים נמשו מהים ופונו לבית החולים אשקלון: גבר כבן 40 נמשה מהים במצב אנוש, צוותי מד"א ביצעו החייאה 200 ק"ג בשר הושמדו וליקויי מס נחשפו בפעילות אכיפה במרחב רותם ערד: ארבעה תושבים נעצרו בחשד למעורבות בקטטה בעיר חילופי הנהגה במערכת החינוך ביבנה: שוש גופשטיין תנהל את בית הספר איינשטיין איו״ש: כתב האישום בפרשת חווארה מציג תמונה שונה מזו שפורסמה לאחר האירוע מאות צעדו במצפה רמון: מצעד הגאווה התקיים תחת אבטחה משטרתית מוגברת מצבור אמל"ח גדול אותר בבור מים סמוך לירושלים; במג"ב מעריכים: יועד לפעילות טרור התיכון לאמנויות בירושלים אירח משלחת בכירה של מנהלות ומנהלי מחוזות חינוך מארצות הברית עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית שבועית לכל המזלות זמני כניסת השבת ויציאת השבת 26-27.6.26; פרשת בלק דרמה במרכז ירושלים: נעצר נער בן 15 החשוד בדקירת קטין במהלך קטטה חשד להתעללות בפעוטות בירושלים: נעצרה מטפלת משכונת הר חומה אסון באתר הבנייה ברמלה: פועל כבן 35 נפצע אנושות לאחר שנלכד תחת פלטת ברזל כבדה קריית גת: נער בן 14 נפצע באורח בינוני לאחר שהתנגש עם אופנוע חשמלי בחומה מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר

קומבינה דרך אילת?

ביטל ברגע האחרון את היציאה מהארץ וניסה להיכנס חזרה עם טבק בשווי של 45 אלף ₪

הונאה מתוחכמת – חשוד כי ניסה להונות את רשויות המכס במעבר גבול מנחם בגין (טאבה) ולהתחמק מתשלום מסים על טבק לגלגול וסיגריות.

החשוד הגיע למעבר הגבול עם רכב הרשום על שם אביו, רכש אגרת יציאה מהארץ ואף עבר בביקורת גבולות להחתמת דרכונו יחד עם אדם נוסף. השניים נכנסו לחנות הדיוטי פרי וערכו קניות של מוצרי טבק בכ-45,000 ₪, העמיסו את ארגזי הסחורה לרכבם וכל זאת לעיני בודקי המכס, שצפו בכל הנעשה באופן סמוי.

לאחר מכן הגיע החשוד עם מסמכים הרכב בכדי לבצע הליך הוצאת רכב ישראלי מהארץ למצרים, והגיש את מסמכי הרכב לבודקים המכס שהבחינו כי אין ברשותו את המסמכים הנדרשים להוצאתו מהארץ מאחר ואינו מופיע ברישיונות על שמו.

בעקבות זאת הודיע החשוד כי הוא  מבטל את יציאתו מהארץ וניגש לבצע ביטול יציאה בביקורת הגבולות. בעת שהגיע למכס בכדי לצאת את המעבר בחזרה לכיוון אילת, נשאל על ידי בודקי המכס אם יש ברשותו טובין החייבים בהצהרה למכס והשיב בשלילה. בודקי המכס ערכו בדיקה ברכב ושם מצאו טבק לגלגול וסיגריות בשווי של 45,000 ₪, שהמס שהיה משולם עליהם אילו נרכשו בארץ מסתכם בכ-76 אלף ₪.

החשוד והנוסע הנוסף שעבר עמו – כמו גם עובדים בדיוטי פרי שפיצלו את העסקה לחשבוניות רבות במעמד המכירה, תוך תשלום באשראי ובמזומן לכל העסקה – נחקרו על ידי חוקרי יחידת הסמים במכס אילת. על פי החשד פעל החשוד בצורה דומה במספר מקרים אחרים, וביצע רכישות בסך כולל של כ-450 אלף ₪. חקירתו נמשכת.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות רשות המיסים

דילוג לתוכן