מבזקים
דני קושמרו מתנצל בפני תושבי אופקים: ״לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד״ שבת של הפסקות חשמל בגן יבנה: נזקי מזג האוויר פגעו בתשתיות – צוותים מתוגברים פועלים ביישוב תאונה קשה בכביש 6 סמוך לרמלה: בן 22 נפצע קשה, צעיר נוסף נפצע בינוני הגשם ייחלש בהדרגה: עדיין חשש להצפות ולשיטפונות הערב ובבוקר יום ראשון המים הגיעו עד המותניים: כבאים חילצו אישה וכלב מבית שהוצף בירושלים בן 9 נפל לבור בעומק של יותר מ – 3 מטרים ונלכד כשעתיים במהלך טיול בירושלים מינוי חדש בעיריית יבנה: אנגדאו יעקב ינהל את תחום הביטחון הקהילתי מ – 0 עד 30 שקל: שמונה אירועים מחכים השבוע לאזרחים הוותיקים ברמלה "תהיו טובים, תצטיינו בכל דבר": מאות טירוני נח"ל רצו לזכר המפקד שנפל בעזה התמוטט באמצע התפילה במערת המכפלה: בן 67 ניצל לאחר פעולות החייאה הצפה בחניון ברמת גן: נזק לרכבים, למעליות ולבניין רחובות: שבוע של חסימות בהרצל וברחובות נוספים, ובשומרים ייגררו רכבים שלא יפונו חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה

קומבינה דרך אילת?

ביטל ברגע האחרון את היציאה מהארץ וניסה להיכנס חזרה עם טבק בשווי של 45 אלף ₪

הונאה מתוחכמת – חשוד כי ניסה להונות את רשויות המכס במעבר גבול מנחם בגין (טאבה) ולהתחמק מתשלום מסים על טבק לגלגול וסיגריות.

החשוד הגיע למעבר הגבול עם רכב הרשום על שם אביו, רכש אגרת יציאה מהארץ ואף עבר בביקורת גבולות להחתמת דרכונו יחד עם אדם נוסף. השניים נכנסו לחנות הדיוטי פרי וערכו קניות של מוצרי טבק בכ-45,000 ₪, העמיסו את ארגזי הסחורה לרכבם וכל זאת לעיני בודקי המכס, שצפו בכל הנעשה באופן סמוי.

לאחר מכן הגיע החשוד עם מסמכים הרכב בכדי לבצע הליך הוצאת רכב ישראלי מהארץ למצרים, והגיש את מסמכי הרכב לבודקים המכס שהבחינו כי אין ברשותו את המסמכים הנדרשים להוצאתו מהארץ מאחר ואינו מופיע ברישיונות על שמו.

בעקבות זאת הודיע החשוד כי הוא  מבטל את יציאתו מהארץ וניגש לבצע ביטול יציאה בביקורת הגבולות. בעת שהגיע למכס בכדי לצאת את המעבר בחזרה לכיוון אילת, נשאל על ידי בודקי המכס אם יש ברשותו טובין החייבים בהצהרה למכס והשיב בשלילה. בודקי המכס ערכו בדיקה ברכב ושם מצאו טבק לגלגול וסיגריות בשווי של 45,000 ₪, שהמס שהיה משולם עליהם אילו נרכשו בארץ מסתכם בכ-76 אלף ₪.

החשוד והנוסע הנוסף שעבר עמו – כמו גם עובדים בדיוטי פרי שפיצלו את העסקה לחשבוניות רבות במעמד המכירה, תוך תשלום באשראי ובמזומן לכל העסקה – נחקרו על ידי חוקרי יחידת הסמים במכס אילת. על פי החשד פעל החשוד בצורה דומה במספר מקרים אחרים, וביצע רכישות בסך כולל של כ-450 אלף ₪. חקירתו נמשכת.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות רשות המיסים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן