מבזקים
צוואר בקבוק מטורף: גם אתם סובלים מהפקקים בעד הלום? עדכון תחבורה ציבורית בבקעת אונו: שירות לילה משודרג החל מה-1 ביולי 2026 לב של מציל: הרגע המרגש בחוף אשדוד כבש את הרשת ישי ריבו מגיע לאמפי יבנה: נותרו כרטיסים אחרונים תחזית מזג האוויר ליום ראשון: היכונו לגל חום – אלו האזורים שנמצאים בסיכון רצח נוסף בישראל הטעמים שגדלנו עליהם עוברים לפורמט לוהט: קריסטל משיקה את המהפכה האישית! שלושה ימים נותרו לחגיגות יום העצמאות של גאורגיה בפטרה – עם הטבה מיוחדת עוגת תפוזים בחושה ומהירה בקערה אחת בכירי גוגל וסוכנות החלל בוועידה השנתית ה-54 למדע ולסביבה בירושלים מהיום בפיצה האט וגוד פארם: הבקבוקים הוורודים של מי עדן למען ילדי וראייטי שועלים שוטטו במרכז העיר באור יהודה טורניר המיוחדים על הפארקט: מכבי עירוני רמת גן וקבוצת כנען למען שילוב וסובלנות "יש לך מזל שאנחנו ליד הילדה": כתב אישום נגד תושב באר שבע בגין תקיפת בת זוגו לשעבר אירוע חריג: פקח עירייה הותקף באשדוד, החשוד נעצר תושב אשדוד פרץ לדירת קשישה, גנב את רכושה וביצע עסקאות בכרטיס הבנק שלה תאונה קשה בירושלים: צעיר בן 23 התנגש במעקה בטיחות פתח תקווה, הלילה: שלושה פצועים טופלו בזירת תאונה, על ידי כוחות איחוד הצלה הלילה בחולון: בן 25 נפצע באורח בינוני בתאונת דרכים עוד תאונה בתל אביב: רוכב קורקינט חשמלי נפצע בינוני

קריית גת על הכוונת: קבלן שיפוצים נעצר בחשד לחשבוניות פיקטיביות ב-21 מיליון שקל

בעל עסק לשיפוצים מ־קריית גת נעצר בחשד להפצה וקיזוז של חשבוניות מס פיקטיביות בהיקף של יותר מ־21 מיליון שקלים – כך הודיעה רשות המסים.

בעל עסק לשיפוצים מ־קריית גת נעצר בחשד להפצה וקיזוז של חשבוניות מס פיקטיביות בהיקף של יותר מ־21 מיליון שקלים – כך הודיעה רשות המסים.

לפי החשד, משה יהייס ניהל מערך שיטתי של הוצאת חשבוניות פיקטיביות לעסקים שונים, ובמקביל קיזז חשבוניות כוזבות גם בספרי העסק שבבעלותו — מבלי שבוצעו עסקאות אמיתיות מאחוריהן.

על פי ממצאי החקירה של מחלקת חקירות מכס ומע"מ תל אביב והמרכז, החשוד הפיץ לכאורה חשבוניות פיקטיביות בסכום של כ־12.1 מיליון שקלים, כשהמע"מ הנלווה להן נאמד בכ־1.85 מיליון שקלים. בנוסף, על פי החשד, נוכו בספרי העסק חשבוניות פיקטיביות נוספות בהיקף של כ־9.2 מיליון שקלים, הכוללות מע"מ של כ־1.4 מיליון שקלים.

בית משפט השלום ב־ראשון לציון האריך את מעצרו של החשוד עד ל־8 במאי. בהמשך צפוי להשתחרר בתנאים מגבילים, בהם ערבויות כספיות, ערבות צד ג', הפקדת דרכון וצו עיכוב יציאה מהארץ למשך חצי שנה.

ברשות המסים ציינו כי החקירה בפרשה עדיין נמשכת.


◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן