מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

קריית אונו: בית הספר "עלומים" מועמד לפרס החינוך הארצי

הישג מרשים למערכת החינוך בקרית אונו: מחוז תל אביב במשרד החינוך הודיע כי בית הספר היסודי "עלומים" בעיר נבחר כמועמד לפרס החינוך הארצי לשנת הלימודים תשפ"ו.

הישג מרשים למערכת החינוך בקרית אונו: מחוז תל אביב במשרד החינוך הודיע כי בית הספר היסודי "עלומים" בעיר נבחר כמועמד לפרס החינוך הארצי לשנת הלימודים תשפ"ו. ההודעה התקבלה לאחר ביקור של ועדת הפרס המחוזית במוסד החינוכי – ביקור שהוגדר על ידי חברי הוועדה כמרשים, מקצועי ומעורר השראה.

על פי נימוקי הוועדה, בית הספר בלט בפיתוח לכידות חברתית וזהות ישראלית, קידום שותפויות קהילתיות וחיזוק הצוות החינוכי. הוועדה ציינה לשבח את האופן שבו בית הספר מיישם באופן עקבי ערכי הכלה ושילוב, לצד למידה חברתית ומעורבות קהילתית רחבה.

ראש העיר קרית אונו, מיכל רוזנשיין, בירכה על ההישג:
"זוהי תעודת כבוד לעיר כולה ולמערכת החינוך שלנו בפרט. הבחירה ב'עלומים' כמועמד לפרס הארצי אינה מקרית – היא תוצאה של עבודה קשה, חזון ומסירות אין קץ. אני מבקשת לברך את מנהלת בית הספר, עינב אסא, ואת כל הצוות החינוכי והמנהלי. אתם מוכיחים שחינוך הוא קודם כל נשמה, ראיית האחר ושאיפה מתמדת למצוינות."

שירן טל דאלי, מחזיקת תיק החינוך בעירייה, הוסיפה:
"ההמלצה לפרס החינוך הארצי היא חותמת איכות לעשייה החינוכית הענפה ב'עלומים'. זהו מוסד חינוכי שמצליח לשלב בין הישגים לימודיים לערכים חברתיים, ובין צוות חינוכי מסור לקהילת הורים מעורבת. נמשיך להשקיע ולטפח את דור העתיד."

מנהלת אגף החינוך, ד"ר בלה בסן, ציינה כי בית הספר הציג בפני הוועדה "תפיסה חינוכית הוליסטית ורוח מיוחדת של אהבת אדם, מקצועיות ורצון להצמיח כל תלמיד", וקראה להישג "גאווה מקצועית אדירה".

מנהלת בית הספר "עלומים", עינב אסא, הודתה על ההכרה:
"המועמדות הזו שייכת בראש ובראשונה לתלמידים המקסימים שלנו, לצוות המורים המסור ולקהילת ההורים השותפים לדרך. 'עלומים' הוא משפחה – וההמלצה לפרס הארצי היא חיבוק חם למשפחה הזו."


◼️ חדש! חדשות קריית אונו בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית קריית אונו

דילוג לתוכן