רוכב אופנוע כבן 37 הובהל לבית החולים שמיר אסף הרופא לפני דקות אחדות לאחר שנפצע בתאונת דרכים בשדרות יצחק רבין בבאר יעקב.
לפי מד"א: בשעה 12:11 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על ת.ד בין רכב לרוכב אופנוע בשדרות יצחק רבין בבאר יעקב. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שמיר-אסף הרופא, גבר כבן 37 במצב בינוני עם חבלות בגפיים.
איתן סעדה חובש איחוד הצלה שהעניק לו סיוע ראשוני מסר: "רוכב האופנוע נחבל בגפיו כתוצאה מתאונה עם מעורבות רכב פרטי. בסיוע צוות אמבולנס של איחוד הצלה הענקנו לו סיוע ראשוני בזירת התאונה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים שמיר-אסף הרופא במצב בינוני".
◼️ לקבוצת חדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









