את הנר הראשון של חג החנוכה הדליק היום (7.12) ראש העיר רחמים מלול עם חיילי נפת שפלה בפיקוד העורף. את הטקס הוביל מפקד הנפה אל"מ אופיר כהן ובו השתתפו גם סגן ראש העיר אמיתי כהן, ליאור פרישמן, ראש המועצה הדתית וכל חיילות וחיילי הנפה המלווים את הרשויות המקומיות באזור השפלה מרגע פרוץ המלחמה לפני כחודשיים, ב-7.10.

מלבד המפקדים והחיילים, בטקס השתתפו בני משפחותיהם, שמטבע הדברים – חברים את נוכחותם של החיילות והחיילים המגוייסים למילואים בעת הזו. במקום התקיימה הופעה לילדי החיילים.

ראש העיר בירך את הנוכחים ואמר: "הדרך היחידה להמעיט את החושך- היא להרבות את האור. רק אם נרבה את האור נוכל לגרש את החושך. אני מודה לכל אחת ואחד מכם על המאמצים שלכם לטובת תושבי העיר רחובות. אתם איתנו בימים ובלילות, בכל צומת החלטות חשובה ומהרגע הראשון של הלחימה.
חג החנוכה הוא הזדמנות נוספת להזכיר שאף אחד אף פעם לא הצליח וגם לא יצליח לכבות את האור הנצחי של עם ישראל. רק ביחד ננצח".
◼️ לקבוצת חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








