רחובות: כבוד לעיר – גיא צור מונה לנציג הרשויות בוועדה המחוזית לתכנון ובנייה מחוז מרכז

חבר המועצה ומחזיק תיק ההתחדשות העירונית ייצג את 52 הרשויות במחוז המרכזי והמורכב ביותר בישראל

חבר מועצת העיר רחובות, מחזיק תיק ההתחדשות העירונית, גיא צור, זכה למינוי יוקרתי כנציג הרשויות בוועדה המחוזית לתכנון ובנייה במחוז מרכז. מינוי זה מהווה אבן דרך משמעותית עבור העיר רחובות ועבור המחוז כולו, הנחשב לאחד המורכבים והמרכזיים בישראל.

מחוז מרכז הוא ביתם של כ-2.3 מיליון תושבים המתפרסים על פני 52 רשויות מקומיות, ובו פועלות 36 ועדות מקומיות. המחוז מתאפיין בגיוון דמוגרפי, חברתי וגיאוגרפי ייחודי, ומהווה ציר קישור בין מחוזות ירושלים, חיפה, הדרום ויו"ש למחוז תל אביב. בתחומו נכללות ערים מעורבות ושטחים פתוחים נרחבים (כ-62,000 דונם) הכוללים את נתב"ג והשפד"ן – גורמים שהופכים אותו למשמעותי ביותר בתהליכי תכנון ארציים ומקומיים.

גיא צור (51), נשוי ואב לארבעה, מביא עמו ניסיון עשיר בתחום הנדל"ן וההתחדשות העירונית. כעת, הוא יהיה שותף מלא בקבלת החלטות שישפיעו באופן ישיר על עתיד מחוז המרכז, ובפרט על אזור השפלה, בו ממוקמת רחובות.

ראש העיר ומחזיק תיק מינהל ההנדסה, מתן דיל, בירך על המינוי: "שנים רבות לא הייתה לרחובות נציגות בוועדה המחוזית, והיום זה משתנה. המינוי של גיא הוא לא רק הישג אישי שלו, אלא גם בשורה של ממש לעיר כולה. אני מאחל לו הצלחה רבה – הצלחתו היא הצלחת רחובות."

חבר מועצת העיר ומחזיק תיק התחדשות עירונית, גיא צור, הודה על האמון וציין: "זו זכות גדולה לייצג את רחובות ואת כלל הרשויות במחוז המרכז בוועדה כה משמעותית. יחד נפעל למען תכנון מאוזן, צמיחה אחראית ושגשוג עירוני שייטיב עם התושבות והתושבים."


◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: רמי רזנגר

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן