מבזקים
לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון
המשרדים של OFFIX PRIVATE - צילום יחצ (4)

רחובות מובילה מגמה חדשה בישראל: מיקרו משרדים למכירה בחלל עבודה משותף

המשרדים של OFFIX PRIVATE - צילום יחצ (4)

 

מתחם העסקים פארק הורביץ במערב רחובות  מביא את הבשורה האחרונה בעולם חללי העבודה המשותפים –  לא עוד תשלומי שכירות מנופחים מדי חודש או לפי שעה,  אלא רכישה של מיקרו משרד בחלל עבודה משותף כנגד תשלום חד פעמי במחיר החל מ-95 אלף שקל

חברת OFFIX PRIVATE שעומדת מאחורי המיזם החדש מציעה לרכישה כ- 70 מיקרו משרדים בקומה אחת בפארק הורביץ ברחובות בשטחים החל מ 6 מ"ר. כל מיקרו משרד יימכר ברמת גמר עם אינטרנט מהיר וחלקם אף יכללו ריהוט מלא. השטחים המשותפים בקומה יכללו חדרי ישיבות, מטבחים מאובזרים וטרקליני עסקים לשימוש הרוכשים. מחירם של המשרדים המוצעים לרכישה ב OFFIX PRIVATE משתנים בהתאם לגודלם.

מחירו של חדר סינגל בשטח כ- 6 מ"ר החל מ 95,500 שקל, מחירו של משרד דאבל בשטח של כ- 8.67 מ”ר החל מ 131,700 שקל, משרד תלת בשטח של 11.37 מ”ר החל מ 152,500 שקל, משרד חיצוני עם חלון בשטח של 15 מ"ר החל מ 182,000 שקל, יחידת משרד (3) עם חלוקה פנימית של קירות זכוכית בשטח של כ-31.23 מ”ר החל מ 369,900 שקל ויחידת משרדים גדולה החל עם חלוקה פנימית קירות זכוכית בשטח של כ-37.323 מ”ר החל מ- 429,500 שקל.

בנוסף הרוכשים ישלמו דמי ניהול קבועים ובתמורה יזכו לשירותיה של חברת ניהול שתהיה אחראית על התשלומים, תטפל בעבודות אחזקה שוטפות ותספק גם שירותים משרדיים בתעריפים ידועים מראש. מאחורי המיזם עומד יזם הנדל"ן הוותיק משה פלדמן העוסק ביזמות נדל"ן מעל 35 שנה ומאחוריו פרויקטים רבים בתחום. בין היתר פלדמן אחראי להקמת חברת OFFIX – המציעה להשכרה חללי עבודה ב- 2 מתחמי עסקים בראשון לציון.

קומת המשרדים בה מוקמים המשרדים למכירה מתפרשת על פני שטח של 1,200 מ"ר וממוקמת בקומה 4 מתוך 5 קומות בבניין המשרדים האלה שבמתחם העסקים פארק הורביץ במערב רחובות. למתחם גישה תחבורתית נוחה לכל הצירים המרכזיים – הוא צמוד לכביש 411 שמקשר לצומת ביל"ו ולכביש 42 ובעל גישה נוחה לכבישים 431, 6 ו- 4. בסך בכל מדובר ב- 17 דקות נסיעה בלבד לתל אביב.

על אף הגידול המתמשך בדרישה לחללי עבודה משותפים, הקמה וניהול שלהם עדיין דורשים השקעת סכום כסף גבוה ביותר. לכן השקעה כזו נותרה עד היום בהישג ידם של בעלי אמצעים ולא של האזרח הפשוט. אולם המיזם החדש מאפשר גם למשקיעים קטנים  לקחת חלק במהפכת חללי העבודה – גם בהשקעה של סכומים נמוכים יחסית. המיזם החדש מעורר סקרנות ועניין גם בקרב משקיעי נדל"ן שכן בעוד שהתשואות הידועות במשק עומדות על בין 7%-8%. התשואות מרכישת חלל עבודה נעות בין 10% ל-13%. נכס שיירכש בכ- 95 אלף שקל, יניב הכנסה חודשית של אלף שקלים בחודש ויחזיר את ההשקעה ככל הנראה תוך 7 שנים בלבד. "ההחלטה להציע אפשרות של רכישת משרדים בגדלים משתנים במתחמי העבודה המשותפים היא נישה חדשה להשקעה, שמתאימה למשקיעים קטנים וגדולים ומאפשרת לשלם החל ממאה אלף שקלים על נכס נדל"ני מניב שרשום על שמך בטאבו", מציין משה פלדמן הבעלים של חברת OFFIX PRIVATE.

ההצעה החדשה, כך מעיד פלדמן, מעוררת סקרנות רבה בשוק, בין היתר הודות לתשואה הגבוהה שלה אל מול שאר אפיקי ההשקעה. "לאור הביקוש הגבוה לעבודה בחללים משותפים, נכסים אלו נהנים מסיכויי השכרה גבוהים. בנוסף, כשרוכשים את המשרד הוא כבר מעוצב ומאובזר ברמת גימור גבוהה – לכן אין צורך להשקיע סכום נוסף בשיפוצו. זה בדיוק הזמן לקפוץ על הספינה. הרבה אנשים היום מבינים שבמקום לרכוש משרד בסכום גבוה ולדאוג לו מא' ועד ת', משתלם יותר לרכוש משרד בחלל משותף – ללא כאבי ראש, במחיר הוגן ועם תשואה אטרקטיבית".

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן