מבזקים
מודיעין: שתי לכודות חולצו מרכב שהתהפך בתאונה חזיתית ברחוב עמק החולה מהקרב באופקים לטקס התואר: שליו בסט מבאר שבע לא ויתר גם אחרי שבעה ניתוחים מנתיבות לרשימת הכנסת: מייסדת "צו 9" רעות בן חיים מצטרפת לציונות הדתית הלילה בנתניה: כביש 2 ייחסם לכיוון דרום למשך חמש שעות מתקן ההתפלה באשקלון פועל חלקית בשל עכירות – רשות המים: האספקה נמשכת כסדרה קריית גת: שני מגרשי תעשייה שווקו בכ־66 מיליון שקל – 20 הצעות הוגשו למכרז ביקורת בנתניה הובילה לחקירה: חשד להכנסות לא מדווחות של כ־3.3 מיליון שקל 12 יריות לעיני הילדים סמוך לנתניה: שניים הורשעו בניסיון רצח הסטריטבול הארצי חוזר ללוד: טורניר 3X3 יתקיים ב־22 בספטמבר עיריית לוד הפסיקה עבודות של קבלן בעקבות מידע על מעורבות לכאורה באירועי ירי לוד יוצאת נגד חיבורי חשמל פיראטיים: העירייה בוחנת חיוב גם על צריכה מהעבר לוד: בית הספר "דקל" לחינוך מיוחד נקרא על שמו של גזבר העירייה ציון הדר ז״ל מבצע אכיפה בבת ים: 230 דו"חות ביום אחד – 120 לרוכבי כלים חשמליים שני אולמות ספורט חדשים נפתחו בראש העין – ואולם נוסף יוקם אחרי החגים שריפה נרחבת בגן העץ בירושלים: לוחמי האש פועלים למנוע התפשטות לעבר מבנים תאונת עבודה בירוחם: בן 30 נפצע מחפץ כבד שנפל עליו במפעל מהכנס לפיילוט בתשלום: סטארטאפ ממערך החדשנות של נמל אשדוד יוצא לנמל המבורג כפר סבא נפרדת מאמיר נמיוט ז״ל: הפראמדיק שהכשיר דורות של אנשי רפואה השוק העירוני ביבנה עשוי לעבור שוב: המכרז החדש חושף שהמיקום הנוכחי זמני מתנות, תכשיטים ונרות: ירידי החג שהתקיימו בראש העין

רחובות: סדנה עירונית מיוחדת לעובדים עם הפרעת קשב וריכוז

אנו פותחים את הסדנה לאור הביקוש הרב, ומזמינים את התושבים להירשם, להשתתף בסדנה ולקבל מיומנויות וכלים נדרשים

חסר לכם פוקוס? סדנה עירונית מיוחדת לעובדים עם הפרעת קשב וריכוז

טכניקות חשובות לשיפור המיקוד, ניהול זמן ומיומנויות ארגוניות, את כל אלה ועוד ילמדו בסדנה מיוחדת של מרכז הזדמנות – המרכז העירוני לקידום התעסוקה למבוגרים עם הפרעת קשב וריכוז, על מנת להקל עליהם. הסדנה גם מאפשרת להיפגש עם אנשים החולקים אתגרים דומים, תוך טיפוח תחושת שייכות והבנה. מיועדת למי שעובדים או למי שנמצאים בין עבודות לפרטים והרשמה בקישור.

מרכז הזדמנות – המרכז העירוני לקידום התעסוקה, המסייע לתושבי העיר והסביבה בכל הקשור לעולם העבודה, פותח סדנה ייעודית לאנשים עם הפרעות קשב וריכוז. הסדנה שקיבלה את השם היצירתי "מי הבוס – כלים להתמודדות עם קשב וריכוז בעבודה" – תעסוק בלמידה על מאפייני הפרעת הקשב בעבודה ובמתן כלים ואסטרטגיות לניהול עצמי בדגש על ניהול זמן ומשימות.

הפרעות קשב וריכוז נתפסות בעיני רבים כהפרעה הקשורה לגיל הילדות, בעוד שבפועל, האדם הבוגר ממשיך להתמודד עם השלכותיה. מצד אחד, המחקרים העדכניים מראים כי אנשים בוגרים עם הפרעת קשב וריכוז מאופיינים ביכולת למצוא פתרונות יצירתיים, באמפתיה גבוהה, אסרטיביות, יכולת לגייס אנשים למשימה וסקרנות, אולם לצד זה – יש להפרעה השפעות נוספות בחיי האדם, ורבות מהן באות לידי ביטוי בעולם העבודה – בין השאר באיחורים, בקושי בין אישי, בקושי לתעדף משימות ולהתמודד עם עומסים בעבודה, ועוד.

הסדנה בת ארבעה מפגשים פרונטליים אחת לשבוע בימי שני במרכז הזדמנות רחובות בין השעות 17:30-20:30 ותיפתח בתאריך 4.3.2024.
בסדנה מספר מוגבל של מקומות, והיא מסובסדת, כך שעלותה 100 ש"ח בלבד. ההשתתפות בסדנה מותנית בראיון קבלה.
לפרטים והרשמה ניתן ליצור קשר באמצעות אתר האינטרנט של מרכז הזדמנות רחובות, או בקישור.

יובל פרייברון, מנהל מרכז הזדמנות רחובות: "באמצעות מפגשים ותרגילים מעשיים, המשתתפים בסדנה לומדים טכניקות חשובות לשיפור המיקוד, ניהול זמן ומיומנויות ארגוניות. הסדנה גם מאפשרת להיפגש עם אנשים החולקים אתגרים דומים, תוך טיפוח תחושת שייכות והבנה. אנו פותחים את הסדנה לאור הביקוש הרב, ומזמינים את התושבים להירשם, להשתתף בסדנה ולקבל מיומנויות וכלים נדרשים."

◼️ לקבוצת חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רחובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן