הקיץ בשיאו ולצד האירועים לתלמידי ולתלמידות בתי הספר ולהוריהם, עיריית רחובות לא שוכחת את בני ובנות הגיל השלישי ומציעה במהלך חודשי הקיץ מגוון אירועים ייעודיים לתושבים הוותיקים.
באמצעות החברה העירונית רחובות, רשת חוויות ועמותת על"ה, בנתה העירייה תוכנית עשירה ומותאמת הכוללת מופעים, הרצאות, סדנאות ואירועי תרבות. כל אלה יאפשרו לדור שבנה את העיר להמשיך וליהנות משגרה שלווה, להיפגש ולהתאוורר יחדיו בעונת הקיץ.
בין התכנים המוצעים החל מיום ראשון, 13 ביולי ובמהלך החודשים יולי-אוגוסט, ניתן למצוא בין היתר, הרצאה מוזיקלית על יצירתה של נעמי שמר, מופע רומנסות בשם "גשר של אהבה", והרצאות מעשירות על תכנון פרישה, המלצות בסגנון "חדר כושר למוח", ועוד. כל התכנים מוצעים במחיר סמלי ושווה לכל נפש.
שוקי קרומר, מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק תרבות ואזרחים ותיקים: "כמי שיכולים ללמדנו עוצמה, חוסן ונחישות, האזרחים הוותיקים הם הלב הפועם של הקהילה שלנו. גם היום, אחרי תקופה ממושכת של מתח ודאגה, תקופה שסיומה עדיין לא ברור, ובתוך מציאות כלכלית וחברתית מורכבת, אל לנו לשכוח את מי שבזכותם אנחנו כאן, ולהציע להם חיי יומיום מרתקים ומלאי עניין. דווקא בעונת הקיץ שבה העיר הומה ומלאת קולות ילדים ומשפחות, המשימה שלנו היא לדאוג לרווחת כולם – רווחה פיזית, נפשית, רוחנית ותרבותית. אני בטוח שהתוכנית שבנינו במחשבה רבה ובתשומת לב, תציע לאזרחים הוותיקים ולו כמה מאלו".
◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








