מבזקים
"האמון הוא המטבע החשוב ביותר שלנו": ראש עיריית יבנה רועי גבאי בוועידת MUNI EXPO 2026 חוויה חקלאית בלב העיר וללא עלות: הפנינג קיץ וקטיף תפוחי אדמה בחינם בראשון לציון "רמלה נמצאת בעיצומה של קפיצת מדרגה היסטורית": חזון העיר הלאומית החדשה נחשף בוועידת MUNI EXPO 2026 צפו: מספר כלי רכב עלו באש במודיעין; שריפת הענק מתפשטת בחסות הרוחות לעבר יער בן שמן שר הביטחון ישראל כ"ץ באיום חריף: "החשבון עם החות'ים פתוח, נחסל את המנהיג שלהם אם יעלה על הכוונת" בעקבות הנחיית המדינה: הוועדה המקומית בבת ים עדכנה את מדיניות התמורות בהתחדשות עירונית הגן בגדרה שדורות של ילדים גדלו בו נפתח מחדש – והפך למתחם נינג'ה ענק רחפן עם לבנת חבלה ותחמושת אותר ברכב בשגב שלום הדוחות על 7 באוקטובר מוקפאים: מבקר המדינה טוען שגורמים ביקשו למחוק את פרק האחריות ירי באשדוד: אדם נפצע בינוני, ארבעה חשודים נעצרו זמן קצר לאחר האירוע יוזמה מקסימה: הגננת מגבעת שמואל פתחה קייטנה לילדים על הרצף לא רק טיול טבע: בערבה חגגו עם זנבנים, עקרבים ומחווה לדייויד אטנבורו המורה הפרטי שלא צריך לקבוע איתו שיעור: אור יהודה בוחנת למידה מבוססת AI בלב המדבר ובצל המציאות הביטחונית: מצעד הגאווה של מצפה רמון יוצא לדרך המהלך שעשוי לשנות את מפת הפקקים בישראל: המסילה החדשה שתעקוף את תל אביב 4,000 איש, אצטדיון מלא וסיפור שהתחיל מכמה משפחות: כך הפכה לוד למודל קהילתי בישראל לא רק קבוצה – סיפור של עיר שלמה: נשות לוד עשו היסטוריה ועלו לליגה הלאומית במקום מנופים בודדים: בלוד כבר בונים את העתיד – ואלפי משפחות בדרך לדירה חדשה בניה ברבי, אביתר בנאי ואגם בוחבוט: גן יבנה חושפת קיץ ענק לכל המשפחה באר שבע מציגה את דור המנהיגות הבא: מאות בני נוער שמובילים עשייה חברתית בעיר

ריקי מור נבחרה למנהלת היכל התרבות יבנה

ריקי מור: "אני נרגשת להצטרף לעיר נפלאה שיש בה תשוקה לתרבות, ורואה שליחות בהובלת היכל התרבות כמרכז יצירתי, איכותי ונגיש לכלל הקהלים בעיר"

בחירה מוצלחת: ריקי מור מונתה למנהלת היכל התרבות יבנה ותיכנס לתפקידה בשבועות הקרובים.

מור מביאה עמה ניסיון עשיר של למעלה מ-20 שנה בתפקידי ניהול, בתפקידה האחרון שימשה כמנהלת היכל התרבות בת-ים, ולפני כן כיהנה במשך למעלה מעשור כמנהלת השיווק והמכירות של היכל התרבות ברחובות משלבי הקמתו. מור עסקה בבנייה וניהול של תהליכי קידום מכירות, גיוס ושימור לקוחות, תכנון, בניית תכניות עבודה, תמהיל סדרות ומופעים. לפני כן שימשה כמנהלת שיווק בחברת 'נביעות' והייתה שותפה בתהליכים והחלטות אסטרטגיות ופיתוח.

ראש העיר רועי גבאי: "ריקי מור מביאה עמה ניסיון עשיר ומחויבות עמוקה לתרבות. אני בטוח שהיא תוביל את ההיכל לפסגות חדשות ותתרום רבות להעצמת הפעילות התרבותית בעיר. התרבות צריכה להיות מגוונת ונגישה לכל תושב ואנו נמשיך להשקיע בתחום זה".

ריקי מור: "אני מודה לראש העיר רועי גבאי, למנכ"לית העירייה יוספה חליבה ולחברי ועדת האיתור על האמון והתמיכה. אני נרגשת להצטרף לעיר נפלאה שיש בה תשוקה לתרבות, ורואה שליחות בהובלת היכל התרבות כמרכז יצירתי, איכותי ונגיש לכלל הקהלים בעיר".

המינוי נעשה בעקבות סיום תפקידו של מנהל ההיכל היוצא, ברק גנור, אשר התמנה לתפקיד חדש בניהול הקשרים הבינלאומיים של ארגון הנוער הגאה איגי. גנור: "לאחר תקופה קצרה אך משמעותית בתפקיד ביקשתי לסיים מתוך תחושת שליחות אישית וחברתית, ולעבור לתפקיד חדש. אני מודה לראש העיר, רועי גבאי ולמנכ"לית העירייה יוספה חליבה על האמון, התמיכה וההזדמנות ומאחל להיכל התרבות ולעיר כולה המשך צמיחה, התחדשות והשראה".

 

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן