מבזקים
מרכז רצועת עזה: מחבל חוסל, שניים נוספים נפגעו ואחד נעצר לאחר היתקלות עם לוחמי סיירת חרוב איראן מאיימת, טיסות בוטלו והמרחב האווירי באיראן נסגר: תמונת המצב המלאה ברסלר בתל אביב: "אסור לחזור על הטעות שעשינו אחרי ממשלת השינוי" לוחמי האש חילצו לכוד משריפה במחסן בקומה מינוס 1 בבניין באילת עדכון מיוחד: שינוי במדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף; גם ההופעות של עומר אדם ואייל גולן בוטלו נוער רחובות יוזם ומנצח את האלימות: כ-100 תלמידים פיתחו מיזמי חדשנות בהאקתון עירוני תערוכה חדשה בגבעתיים תתרום את כל ההכנסות לשורדי השואה ירושלים בפסגה, ואיפה רחובות ואשדוד נמצאות? אלה הערים שמובילות את תרומות הדם בישראל כתב אישום חמור בירושלים: עובד מלון ניצל קטינה שפונתה בעקבות מלחמה – וביצע בה עבירות מין מרדף באשקלון: כך סוכלה גניבת רכב בצומת סילבר – חשוד אחד נעצר, השני נמלט לראשונה: טיפולי NLP יוצעו במרפאת 'מכבי טבעי' בבאר שבע לראשונה בישראל: נשיא המדינה אירח את נשיא סומלילנד בבית הנשיא מבצע רחב ברהט: 12 שוהים בלתי חוקיים נעצרו בסוף השבוע תערוכת אמנות רחוב של תלמידי תיכון בקריית אונו מציפה את הסוגיות שמעסיקות את בני הנוער כתב אישום חמור: ירי לעבר רכב בלב תל אביב – הנאשמים מאור יהודה נתפסו במלון יוקרתי אקדח גלוק, אפודים קרמיים ואמצעי הסוואה: המשטרה חשפה מצבור אמצעי לחימה ברמלה "אם כל אחד ייקח איתו משהו אחד מיוסי – הוא יגיע רחוק": תוכנית המנהיגות לזכר לוחם השב"כ שנפל ב-7 באוקטובר הגיעה לסיומה חושבים שאתם לא יכולים לחסוך? הרצאה ברחובות מבטיחה: כך תשאירו לפחות 2,500 שקל בחודש בכיס תלמידות החינוך המיוחד הציגו מיזם פורץ דרך בבית הנשיא: "מקרר חכם" למאבק בבזבוז מזון ומשבר האקלים אופקים: בת 38 נפצעה בינוני לאחר שנפלה לבריכה ריקה

שבעה תלמידי בית הספר "פסיפס" במודיעין הצטרפו ליחידה צה"לית ייחודית

את הפרויקט, שנעשה לראשונה עם בית הספר, מובילה עמותת "גדולים במדים" בתמיכה של העירייה ובשיתוף פעולה עם מפעל המלט "נשר" שאימצו את הילדים ליחידה חדשה, "יחידת נשר".

בשבוע האחרון הצטרפו שבעה תלמידי בית הספר לחינוך מיוחד "פסיפס": נועם בן אלי, איתי לבנה, ליאל לוי, הילה אור כהן, אייל יהודה, תמיר דור ואיתי ידיד גולדמן, למעגל המתנדבות והמתנדבים לצה"ל. בכך גם הם, ללא קשר למגבלותיהם ולאבחנות, ייתנו את חלקם במאמץ הלאומי כמו כל תלמידי העיר, הידועה באחוזי הגיוס הגבוהים לצה"ל.

את הפרויקט, שנעשה לראשונה עם בית הספר, מובילה עמותת "גדולים במדים" בתמיכה של העירייה ובשיתוף פעולה עם מפעל המלט "נשר" שאימצו את הילדים ליחידה חדשה, "יחידת נשר".

בטקס מרגש, שנערך ביחידת כפיר במחסום מכבים, חנכו את פתיחתה של "יחידת נשר",בהשתתפות ראש העיר, חיים ביבס ומנכ"ל מפעל נשר עידן זו-ארץ, קיבלו התלמידים את המדים ובכך הפכו לחלק בלתי נפרד מהמערך הצה"לי.

את שירותם, יעבירו התלמידים ביחידת כפיר עם משימות יומיומיות שוטפות שמסייעות ליחידה כמו קיפול מדים, סידור ומיון אספקה ועוד.

בטקס אמר ראש העיר, חיים ביבס לתלמידים ולמשפחות הנרגשות כי: "אנחנו כאן כדי לחלוק יחד רגע משמעותי של אמונה עמוקה ביכולת של כל אדם לתרום, להשפיע ולהיות חלק מהחברה שלנו. תכנית "גדולים במדים" היא דוגמה מצוינת לאופן שבו שותפות נכונה יוצרת הזדמנות ומשמעות אמיתית עבור בנות ובני נוער מיוחדים. אין לי ספק, שגיוסכם לצה"ל בתוכנית "גדולים במדים" נותנת לכם הרבה כח והרבה מאוד תחושת שייכות – אך תדעו שצה"ל מקבל מתרומתכם הרבה יותר".

מנהלת בית הספר פסיפס, אלה מור: "אתם, תלמידים יקרים שלנו, יש בכם אהבת הארץ, מחויבות וערבות הדדית ואתם לוקחים חלק משמעותי בעשייה. כאן, כל אדם נמדד ביכולותיו, ברוחו ובתרומתו, לא באבחנה או הגדרות חיצוניות. שילוב צעירים עם צרכים מיוחדים בצה"ל, הוא לא רק תיקון חברתי, הוא מודל לחברה בריאה, לערבות הדדית, לחובה ולזכות של כל אדם לתת מעצמו לאחר".


◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית מודיעין מכבים-רעות

דילוג לתוכן