מבזקים
באר שבע מרחיבה את הספורט המשלב: קבוצת אימון חדשה לאנשים עם צרכים מיוחדים תיפתח בעיר ילד בן 7 מחולון טבע בבריכה ופונה במצב בינוני לבית החולים מאות הגיעו לערב הפתיחה: מופע המזרקות הגדול בישראל יצא לדרך בבת ים תיאטרון לוד מחלק ציוד ותלבושות למוסדות חינוך ותרבות: "מה שלא יימסר – ייזרק" אופקים ממשיכה לצמוח: כ – 900 דירות כבר נמכרו בשכונת אפיקי נחל חולון: ילד בן 9 נפגע מרכב בעת שחצה את הכביש – מצבו בינוני כתב אישום נגד צעיר בן 22 מפתח תקווה בגין אונס צעירה שהכיר שעות קודם לכן כתב אישום נגד ראש גדוד נור א – שמס: מואשם בפיגוע שבו נהרג רס"ל (מיל') יהודה גטו ז"ל כפר סבא הצדיעה לעשרות שנות התנדבות: כיכר חדשה נחנכה על שם ארגון בני ברית רמת גן סוגרת פרק של 60 שנה: מתחם דיור מוגן חדש יחליף שני בתי אבות ותיקים מה שלאחד מיותר, לאחר הוא אוצר: שוק התן קח הראשון יוצא לדרך באופקים רמלה בדרך לשנות את פניה: 1,700 דירות, מגדלים בני 30 קומות ותחנת מטרו חדשה סמוך לבאר שבע: עובד מוסך נהרג לאחר שרכב נפל עליו במהלך עבודתו מורה מנתניה שעבד בהוסטל בכפר סבא נעצר בחשד לעבירות מין בחוסות במשך כשנתיים מה קורה כשעולים על כיסא גלגלים למשחק? בני הנוער ביבנה גילו מקרוב רכב על המדרכה ביבנה "רק לכמה רגעים" – ובית הדין סירב לבטל את הקנס 1,500 מבלים בלב היער: המשטרה פיזרה מסיבת טבע בלתי חוקית סמוך לקריית גת כשהאורות נדלקו – יהורם גאון הזכיר לכולנו למה יש רק אחד כמוהו במופע הירואי באור יהודה שבוע ההנקה מגיע לרמלה: פסטיבל בריאות המשפחה עם ייעוץ מקצועי, מתנות ופעילויות לכל המשפחה רחובות מחריפה את המאבק בשב"חים: קבלנים יחויבו להתחייב שלא להעסיקם

שדרות במרכז: ביקור ראשת בברלי הילס והכרזה על אנדרטה ל – 7.10

אלון דוידי אירח את שרונה נאזריאן, שהודיעה על הקמת אנדרטה בינלאומית בעיר שלה

בבברלי הילס תוקם אנדרטה לזכר אירועי ה 7.10

ביקור רשמי מרגש נערך הבוקר בעיר שדרות, כאשר שרונה נאזריאן, ראשת עיריית בברלי הילס, הגיעה לפגישה עם ראש העיר אלון דוידי. במהלך הביקור סיירה נאזריאן במרכז החוסן והבריאות של שדרות, אחד המוקדים החדשניים בישראל לפיתוח פתרונות חירום, רפואה דיגיטלית וטיפול בטראומה. דוידי הציג בפני נאזריאן סטארטאפים ומערכות טכנולוגיות שפותחו בעיר ושנועדו לתת מענה למצבי קיצון, החל מחיזוק החוסן הקהילתי ועד כלים מבוססי בינה מלאכותית לאיתור מוקדם של מצוקה נפשית. נאזריאן התרשמה עמוקות מהעשייה, וציינה כי חלק מהפתרונות עשויים להשתלב גם במערך החירום העירוני של בברלי הילס.

במהלך הביקור חשפה נאזריאן כי בעיר בברלי הילס מוקמת בימים אלו אנדרטה קבועה לזכר אירועי ה 7 באוקטובר. היא עדכנה כי האנדרטה נועדה להיות סמל בינלאומי של זיכרון, הזדהות וחיזוק לעם ישראל, וכי בכוונתה לחנוך אותה בטקס רשמי. נאזריאן הזמינה את ראש העיר אלון דוידי להשתתף בטקס החנוכה. דוידי הודה לה על המחווה ואמר כי: "האנדרטה שמוקמת בבברלי הילס היא מחווה מרגשת לעיר שדרות ולעם ישראל כולו. היא מבטאת את הסולידריות העמוקה ואת המחויבות לחשיפת האמת על אירועי ה 7 באוקטובר" אמרה שרונה לאלון.

ראש העיר דוידי הודה לה על היוזמה ואמר: "שדרות ממשיכה להיות מקור השראה בינלאומי לחוסן, אמונה ועמידה איתנה מול אתגרי המציאות. החיבור עם עיריית בברלי הילס יאפשר לשתף פעולה בתחומי חדשנות, חירום וקהילה לטובת תושבינו ולטובת חיזוק הערבות בין ישראל לתפוצות".


◼️ חדשות שדרות בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית שדרות

דילוג לתוכן