שדרות כמרקחה: קבוצת הכדורגל מ.כ. שדרות רשמה אמש ניצחון דרמטי ומרגש 4:3 על הפועל חדרה מהליגה הלאומית, בדרך לסיבוב ח’ בגביע המדינה.
הניצחון ההיסטורי, שהתקבל באווירה סוחפת באצטדיון העירוני, הפך לשיחת היום בעיר. אלון דוידי, ראש עיריית שדרות, בירך את המאמן אהוד כחילה ואת השחקנים ואמר: “הבאתם לנו כבוד וגאווה, והוכחתם שוב לכל עם ישראל, שדרותים לא נשברים! תודה למאמן אהוד כחילה ולשחקנים התותחים. כבוד לקבוצה, לתושבים ולעיר"!
מדובר באחת התוצאות הגדולות בתולדות המועדון המקומי, שהצליח לגבור על יריבה מליגה גבוהה יותר ולהמשיך את דרכו בגביע המדינה.
הניצחון מצטרף לעונה מוצלחת במיוחד של מ.כ. שדרות, שמתחזקת בעקביות ומקבלת רוח גבית מתושבי העיר. במועדון מציינים כי ההישג בגביע הוא תוצאה של עבודה קשה, גיבוש קבוצתי ואהבה גדולה לעיר.
יש ניצחונות שמסתיימים בתוצאה, ויש כאלה שמתחילים בלב. שדרות הראתה שעם רוח, אמונה וקצת נשמה, גם מהבלתי אפשרי אפשר לנצח.
◼️ חדשות שדרות בווטסאפ לחצו כאן








