משטרת מרחב אילת השלימה היערכותה לקראת תחרות ה"מרתון המדברי" אילת 2024 שתיערך ביום שישי הקרוב 29.11.24 החל מהשעה 06:00 ועד השעה 14:00.
במהלך האירוע יוצבו שוטרים וסדרנים לאורך מקצי התחרות ומתחמי הכינוס אשר יפעלו לאבטחת משתתפי התחרות, לשמירה על הסדר הציבורי והכוונת התנועה, כל זאת, תוך צמצום הפגיעה בשגרת חיי העיר ככל הניתן על מנת לאפשר את קיום התחרות באופן מיטבי.
במסגרת התחרות לא צפויה פגיעה בשגרת חיי העיר שכן האירוע ייערך באזור החופים הצפוניים
על מנת לאפשר את קיום התחרות באופן מיטבי – כביש הכניסה המוביל לחופים הצפוניים (אחרי מלון הרודס) יהיה חסום לסירוגין לתנועת כלי רכב – שוטרים ינכחו במקום ויכוונו את תנועת כלי הרכב לצירים חלופיים, יפקחו על תנועת רכבים תקינה ובטוחה, יסייעו במקרים חריגים לציבור הנהגים ויאפשרו כניסת כלי רכב בהתאם להתקדמות המתחרים.
דגשים לציבור:
– נוכח המצב הבטחוני יש להישמע להנחיות פיקוד העורף הנוגעות להתנהגות עם קבלת התרעה בעת אזעקה או אירוע חירום
– אנו קוראים לציבור המטיילים באזור מקצי התחרות לאפשר למתחרים את פעילותם בשטח באופן שיבטיח את שלומם וביטחונם
– אנו שבים ומדגישים כי יש להימנע מלהתקרב לחפץ חשוד/ שרידי פריט רקטי ואין לגעת מחשש כי יכיל חומר נפץ – במקרה כזה יש לדווח מיידית למוקד 100 של משטרת ישראל
– אנו מבקשים מהציבור להפגין אזרחות טובה לגלות סבלנות ולהישמע להנחיות – משמעת אזרחית מצילה חיים
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








