מבזקים
"עוצמה שקטה": גלעד הראל ז"ל – הספורטאי המצטיין והלוחם עם הלב הענק מצבות זוגיות בעיצוב אישי – יתרונות, אפשרויות וטיפים ראש העיר מיכאל וידל בסיור פרויקטים עירוניים גם בצל מבצע "שאגת הארי" תיעוד: שוהה בלתי חוקי נתפס מתחת לסדין בתא מטען באריאל חשוד יואשם בסחר והפצת סמים בבית שמש – 700 גרם נתפסו ברכבו ירושלים: היערכות משטרתית מיוחדת לטקסי חג הפסחא ו"שבת האור" בית שמש: פריסת מכולות לשריפת חמץ – הגבוהה בישראל ביחס לתושבים בן 30 נפל מגובה בת"א נהג לא עצר בתמרור “עצור” באשדוד – וגרם תאונה עם שלושה נפגעים ונזק לרכוש קריית מלאכי: "אני אשרוף אותך" – אב נאשם בתקיפת בתו ואיומים קשים על אשתו מחסן סמים נחשף בחניון בניין ברמת גן | כל הפרטים תרגיל פתע רחב היקף בהשתתפות כ-20 גדודים ביהודה ושומרון – נבחנה מוכנות הכוחות לפסח חלקי שלד אדם אותרו בעומק הים בהרצליה – המשטרה פתחה בחקירה שובר את הלב: אחיה של עובדת בית החולים אסותא נפל בקרב בדרום לבנון ירושלים: למרות המלחמה והטיסות שבוטלו – בני הזוג קראוס עלו לישראל עם 10 מזוודות וחלום אחד בת-ים נפרדת מסמ"ר מקסים אנטיס שנפל בקרב בדרום לבנון חברת הכנסת שרן השכל סיירה בזירות נפילה בבאר שבע: "החוסן הישראלי הוא התשובה" תאונה באשקלון: נהגת רכב נפצעה ברחוב יצחק שמיר פסח באילת: המשטרה בהיערכות ביטחונית מוגברת לצד שמירה על הסדר הציבורי ואיכות חיי התושבים ה"פאוור קאפל" החדש של התקשורת: עו"ד כנרת בראשי ויוספה ברק מאחדות כוחות

שיר גולדברג מתיאטרון באר שבע פורשת מתפקידה

 גולדברג, נחשבת לאחת הנשים הבכירות בתיאטרון הישראלי, אל תיאטרון באר שבע הגיעה לאחר שנים בתפקיד במאית הבית של תיאטרון "החאן". גולדברג החליפה את רפי ניב.

שיר גולדברג המנהלת האמנותית של תיאטרון באר שבע הודיעה על פרישתה לאחר כ-6 שנים בתפקיד, גולדברג תפרוש בתחילת אוקטובר 2024.

 גולדברג, נחשבת לאחת הנשים הבכירות בתיאטרון הישראלי, אל תיאטרון באר שבע הגיעה לאחר שנים בתפקיד במאית הבית של תיאטרון "החאן". גולדברג החליפה את רפי ניב.

בין ההצגות שעלו בתיאטרון תחת ניהולה האמנותי: ״קצר״ מאת נועה לזר-קינן ו״גיבור״ מאת היוצר עמית אולמן. הפקות נוספות שביימה בתיאטרון בשנים האחרונות: ״הבא אחריו״ מאת שחר פנקס, הפקה מחודשת ל"כולם היו בניי" המחזה הקלאסי של ארתור מילר ו״חתונה מאוחרת״, הפקה משותפת של תיאטרון באר שבע ותיאטרון הבימה.

על פרישתה אומרת גולדברג: "נכנסתי לפני כשש שנים לתפקיד המנהלת האמנותית של תיאטרון באר שבע והמנהלת הפדגוגית של גודמן בית ספר למשחק, מצאתי בשני המוסדות האלו, אנשים מופלאים ומוכשרים, שהפכו למשפחה. אני מוקירת תודה לתיאטרון באר שבע, לשחקנים.יות לצוות העובדים.ות המופלא ולשותפי המנכ"ל שמוליק יפרח שהעבודה לצידו הצמיחה חברות אמיצה ומקצועית, עברנו חוויות לא פשוטות במציאות תיאטרונית מאתגרת ויחד עם זאת תמיד כיוונו לאיכות ופיתחנו מחזאות מקורית שהגיבה למציאות החברתית המורכבת שלנו כאן".

 שמוליק יפרח, מנכ"ל תיאטרון באר שבע: "שיר גולדברג היא קול נשי חכם, חזק וייחודי שהטביעה את טעמה המשובח בהצגות תיאטרון באר שבע. אני מכבד את ההחלטה ומודה לה על שותפות אמיצה, אנושית ומקצועית לנוכח הטלטלות שעולם התרבות עובר בשנים האחרונות – נגיף הקורונה מלחמות וקיצוצי תקציב".

◼️ לקבוצת חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – תרבות, בילוי ופנאי לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – נשים בלבד לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: יעל אילן

דילוג לתוכן